Ειναι πολυ καλη!!Με τα σκυλια τα πηγαινα παντα πολυ καλα!!ΕΙΧΑ 2 απο μικρος τα οποια απεβιωσαν 19 χρονων και 18 το αλλο..!!μετα πηρα ενα πιτμπουλ οχι αγορασα μου χαρησαν με το να φυγω φανταρος το κρατησαν οι δικοι μου και το αγαπησαν τοσο πολυ που με το θανατο τον δυο αλλων σκυλιων απο γεραματα ,τους αφησα τον ρεξ(πιτμπουλ)να τους προσεχει...του εχω μεγαλη εμπιστοσυνη και του εμπιστευομαι τους γονεις μου....ειναι ανθρωπος για μενα ο ρεξ...Μετα πηρα τον μαξ..ειναι 2 χρονων τωρα γερμανικο ο πατερας και μποξερ η μητερα του...και αυτων μου τον χαρησανε...Οσο προστατευτικος ειναι ο ρεξ ο μαξ αντιθετος εχει μεγαλωσει στις αγκαλιες και ειναι ενα σκυλι μαλαμα αγαπησιαρης χωρις βεβαια να ξεχναει το ενστικτο του φυλακα μεσα του και να προστατευη το σπιτι...Με τα δυο μου αγορια (ρεξ και μαξ)δεν θα περνα αλλο σκυλακι λογω μεγαλης ευθηνης ομως οταν ειδα τον Λεων στα σκουπιδια δεν αντεξα και τον πηρα μονο με το βλεμμα που μου εριξε...τον πηγα στον κτηνιατρο ο οποιος μου πε οτι θα ταν δυσκολη νυχτα γιατι ειχε 39 πυρετο...του κανα θεραπεια και εμβολια και τωρα ειναι μια χαρα!!η σιμβιωση ειναι φοβερη και ο μικρος ακολουθαει τον μαξ παντου ακομα και στο παρκο που ειναι λυμενοι και τρεχουν...Τους αγαπω πολυ..Ειναι οικογενεια...