O Marco μας έχει καλαζάρ και νεφρική ανεπάρκεια.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Λυπαμαι παρα πολυ! :(

Ειναι τοσο κριμα διοτι εχω δει σκυλια ετοιμοθανατα να σηκωνονται στα ποδια τους και να ζουν φυσιολογικα. Μαλλον η βλαβη που του ειχε προκαλεσει ηταν μεγαλη. :(

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Λυπαμαι...
Εχω χασει σκυλο απο λεισμανια κ μαλιστα σε συντομο διαστημα....Κριμα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν λόγια, για την ανείπωτη θλίψη σας...
Θα βρίσκεται πάντα μέσα στην καρδιά σας...

Marco, Καλό Ταξίδι...

elenisam

Member
17 Μαϊου 2012
11
0
Διάβασα την ιστορία και λυπήθηκα πάρα πολύ. Είμαστε στην αρχή του ίδιου αγώνα....Ολοι μου λένε ότι το μιλτεφοραν είναι ότι καλύτερο και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα......Τι να πω... Η εξέλιξη μπορεί να είναι τελικά τόσο ύπουλη..... Το πιο "αστείο" είναι ότι πήγα το Ρήγα στη κτηνίατρο για να κάνουμε το εμβόλιο για το καλαζάρ και με την εξέταση αίματος που έπρεπε να γίνει πριν, ανακαλύψαμε ότι έχει καλαζαρ και νεφρική ανεπάρκεια. Μέσα σε τρεις μέρες σερνότανε ο καημένος. Εκανε οροθεραπεία 4 ημέρες και τωρα τον έχω σπίτι. Σημερα ξεκινήσαμε το μιλτεφοραν.........

christos|

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
65
0
Λυπάμαι πραγματικά.....Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια όταν χάνεις τον/την σύντροφό σου....Καλό του ταξίδι....

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Να είναι καλά όπου και αν είναι μέχρι κάποτε να ξαναβρεθείτε μαζί.

Απο εδώ και πέρα έυχομαι πάντα υγεία και τύχη σε σας και το αγοράκι σας!

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
λυπαμαι για το σκυλακο σου , κατι παρομοιο αντιμετωπιζω και εγω με ενα αδεσποτο που δυστυχως μετα καταλαβα οτι το παρατησανε λογω καλαζαρ , να μην βρισω νυχτιατικα , τελος παντων , εχει αιμοραγιαες απο την μυτη της κανω θεραπεια με μιλτεφοραν και ζυλαπουρ , και εχει λιγο λιγοτερες αιμοραγιες που τις αντιμετωπιζω με παγακια στην μυτη
αυτο που μου εκανε εντυπωση και ηθελα να με διαφωτησεις , ειναι οτι απο οτι διαβασα στην αρχη ειπες οτι ηταν 33 κιλα γιατι εδινες 2,6 ml μιλτεφοραν , δεν θαπρεπε 3,3 ml ?

angini

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2012
25
0
Σας ευχαριστω πάρα πολυ για τις ευχές...δεν μπορουμε να το χωνεψουμε,πηγε ο πεθερος μου και τον πηρε,και τον εθαψε απεναντι απο το μαγαζι μας,κατω απο δυο κυπαρισσια,μαζι με τον προηγουμενο σκυλακο μας,να κανουν παρεα...μας λειπει πολυ,δεν μπορω ακομα να το αντιληφθω,πως τον χασαμε ετσι...
κι εγω νομιζα πως θα τον θεραπευσουμε,εδω εχουμε θεραπευσει αδεσποτα σκυλια,που τα χουμε 5-6 χρονια στο μαγαζι,και τα χουμε δει να ψυχοραγουν και τωρα παιζουν σαν τρελά...ηταν ατυχος,που σκ@τ@ τον βρηκε το ρημαδοκουνουπο,με λουρακι,αμπουλα,χωρις φυτα,χωρις αλλα ζωα,στον 5ο οροφο...

Κριμα που δεν θα τον χαρει το παιδακι μας,κριμα που δεν χαρηκε την ζωουλα του,εφυγε τοσο μικρος...

Οσο για την θεραπεια,οταν την ξεκινησαμε ηταν 27 κιλά,κατα την διαρκεια της παχυνε και γιαυτο θεωρησαμε οτι παει καλά,γιατι επαιρνε τα πανω του,αλλά μαλλον η ζημια ειχε γινει και ηταν μη αναστρέψιμη.
Καλη επιτυχια σε ολα τα αρρωστα σκυλάκια,ευχομαι η θεραπεια να αποδώσει για σας!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Λυπάμαι πολύ! :( Δεν υπάρχουν λόγια, πράγματι! Τουλάχιστον τώρα θα σας προσέχει από παντού και για πάντα!!