O Marco μας έχει καλαζάρ και νεφρική ανεπάρκεια.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εγραψες οτι οι εξετασεις του ηταν χαλια και οτι εδειξαν νεφρικη ανεπαρκεια,αλλες εξετασεις περιμενεις?

Επειδη το εχω πολυ προσφατο,σκυλιτσα που βρεθηκε στο δρομο σε αθλια κατασταση και με νεφρικη ανεπαρκεια απο το καλα-αζαρ.αυτη τη στιγμη ειναι μια χαρα!
Φυσικα ειναι θεμα οργανισμου αλλα και κτηνιατρου!

angini

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2012
25
0
Περιμένουμε τις εξετασεις μετα απο 2ημερη αγωγη με ορο συν υπερηχο νεφρων που θα δειξει σε τι κατασταση ειναι τα νεφρα.Μετα τις 12 θα ξερουμε.Σε λιγο δηλαδη.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Θυμασαι τις τιμες κρεατινινης,ουριας κλπ?
Ο υπερηχος θα δειξει καλυτερα γιατι μετα τον ορο οι τιμες μπορει να πεσουν αλλα πολλες φορες το αποτελεσμα ειναι πλασματικο.
Τρωει?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλος ο υπερηχος αλλα το αν λειτουργουν επαρκως τα νεφρα η οχι θα το δεις απο τις τιμες στην αναλυση του
αιματος και των ουρων.

Περαστικα ευχομαι και ολα θα πανε καλα αρκει ν ανταποκριθει στην αγωγη. Παρεπιμπτοντως κτηνιατρο εχετε?

angini

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2012
25
0
Ακριβως δεν τις θυμάμαι ,τις ειχε σε ενα χαρτάκι εκεινη την ωρα,αλλά θολωσε το μυαλο μου,δεν του το ζητησα.Αμυδρά θυμάμαι πως ηταν 2 μονάδες πανω απο το φυσιολογικό,πχ αν ειναι 5 το οριο ειχε 7.Κάτι τέτοιο.Τρώει και κάνει κανονικά ουρα και κακά του,οχι διάρροια ,ουτε αιμα,και μας ειπε οτι ειναι καλό σημάδι,οτι ακομα ανταποκρινονται τα νεφρά.

angini

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2012
25
0
Εχουμε κτηνιατρο,τον εχουμε χρονια,και ειμαστε σε επαφη με τον κτηνιατρο της κλινικης στο Αττικο Νοσοκομειο Ζωων.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Περαστικα και αγυριστα να ειναι... ευχομαι να το ξεπερασει οσο το δυνατον πιο συντομα ο σκυλακος σας!

angini

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2012
25
0
Λοιπον,τα νεα μας εχουν ως εξης.Μετα απο 2 μερες στον ορο,οι τιμές εχουν πεσει,στην κρεατινινη απο 4,5 σε 3.7 και στην ουρία απο 2.5 σε 1.7.Ειναι ευδιαθετος,ορεξάτος,εφαγε,πηγε την βολτα του και θα μεινει αλλες 2 μερες στον ορο να δουμε την εξελιξη των τιμών και να προχωρησουμε σε αναλογη θεραπεια.Ειμαι συγκρατημένα αισιοδοξη.Εσεις τι λέτε?Ειναι καλό που επεσαν οι τιμές η ειναι πλασματικό?

angini

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2012
25
0
Αχ δεν φαντάζεστε ποσο μου ανεβαζετε το ηθικο!Μακάρι μακαρι,θελω να το πιστεψω οτι θα γινει καλά,γιατι δεν μπορω να δεχτώ το αντιθετο!Εχω και τον μικρο και τον ζηταει συνεχεια,ο γιος μου ειναι 20 μηνων και παει στην πορτα και φωναζει βαφ βαφ.Θέλω να του πω πως θα γινει καλά και θα γυρισει σπιτι!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Η κλινικη του εικονα ειναι καλη και αυτο ειναι θετικο.
Αν καταλαβα καλα η ουρια πρεπει να ειναι εντος οριων,ο αιματοκριτης του πως ειναι?
Τρωει ειδικη τροφη?

angini

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2012
25
0
ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ,το χω πιστεψει,εχω ηρεμησει και ελπιζω στο καλυτερο!
Αληθεια η ουρια ειναι εντος οριων?Γιατι δεν ξερω τις φυσιολογικες τιμες.Για τον αιματοκριτη δεν μου ειπε,μονο την πρωτη μερα πως ηταν χαμηλος.Ναι ,του δινουν ειδικη τροφη και απο οτι μας ειπαν,την τρωει με ορεξη.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Η ουρια απο 7-27mg/dL θεωρειται φυσιολογικη.
Ευχομαι το καλυτερο για το σκυλακι σου,θετικη σκεψη και δυναμη!!

angini

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2012
25
0
Κάτι δεν κατάλαβα καλά με την ουρια.Υποτιθεται το 2,5 ηταν ψηλο και επεσε στο 1,7 αλλά και πάλι δεν ειναι ακομα φυσιολογικό,ετσι μου πε.Μηπως κατι δεν εχω σημειωσει σωστά?

angini

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2012
25
0
Λοιπον,ξαναεπικοινωνησα μαζι τους και οι τιμες της ουριας ειναι 195mg.Εχω μπερδευτει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Γιατί δεν ζητάς να σου δώσουν εγγράφως τα αποτελέσματα;
Εστω να τα στείλουν με ένα e-mail;

angini

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2012
25
0
Καλημέρα!Σημερα ο Μάρκος ηταν ορεξάτος,ευδιαθετος και απυρετος,εφαγε,δεν εχει ξανακανει διαρροια απο την δευτερα και αυριο τον παιρνουμε.Οποτε θα παρω και τα τελικά αποτελέσματα και θα ξερω σε τι φαση βρισκομαστε.Χτες μου τα ειπαν στο τηλεφωνο τα αποτελεσματα,αλλά κακως δεν τα ζητησα με μεηλ.Αυριο θα τα δω εγγραφως και θα εχω εικονα.