Oliver-Γερμανικός Ποιμενικός

Nikolr

Active Member
25 Αυγούστου 2015
29
25
29
Μετά από ένα μήνα στο φόρουμ και ένα μήνα σχεδόν που μπήκε στις ζωές μας ο μικρός μας πιστεύω ήρθε η ώρα να συστηθούμε (κάλλιο αργά παρά ποτέ) :p
Σήμερα ο Όλιβερ είναι 2 μηνών και 13 ημερών και παρά τις δυσκολίες που πέρασα/περάσαμε φέρνοντας ένα "μωρό" στο σπίτι δεν το έχω μετανιώσει δευτερόλεπτο...Άλλωστε η αδυναμία και η σχέση που έχουμε μεταξύ μας δεν κρύβεται...Είναι σχεδόν ένα μήνα στο σπίτι μας κι όμως έχουμε αναπτύξει ήδη ένα δέσιμο όσο παράξενο και να σας φαίνεται..Με λίγα λόγια εμμονή ο ένας με τον άλλον..
Από μικρή λοιπόν αγαπούσα τα γ.π με διαφορετικό τρόπο από τα άλλα σκυλιά,και πάντα τα κοιτούσα με θαυμασμό και σεβασμό,οπότε ήρθε και η ώρα που ένιωσα έτοιμη ψυχικά και οικονομικά(εννοώ με δικά μου χρήματα) να αποκτήσω κι εγώ ένα :) Το περιβάλλον βολικό αφού μένω σε επαρχία,άρα άπειρο χώρο για άφοβες βόλτες και παιχνίδια,σπίτι με μεγάλο κήπο άρα μια περισσότερη ελευθερία για την φυλή που λατρεύω,και φυσικά απεριόριστη αγάπη ήταν κάποιοι από τους λόγους που με βοήθησαν να αποφασίσω να προχωρήσω σε αυτήν μου την πράξη..
Οπότε..Ο Όλιβερ τώρα είναι ένα μικρό,γεμάτο ενέργεια κουτάβι,το οποίο έχει ήδη αρχίσει να "προστατεύει" την οικογένεια του καθώς δεν αφήνει κάποιον να πλησιάσει χωρίς να του πούμε ότι είναι εντάξει(φύλακας απ' το αυγό)...
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του φόρουμ για την καταπληκτική τους δουλειά και την βοήθεια που δέχτηκα και όοοολα αυτά τα άρθρα που υπήρχαν για να λύσω κάθε απορία μου και ανησυχία μου(είμαι χαζομαμά τι να κάνουμε :p ) .. Οπότε τέρμα τα λόγια,διότι ακολουθούν φώτο του μικρού μπελά :p θα προσπαθώ να ανεβάζω κι άλλες φώτο ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να βλέπετε και την πορεία του ;) Από την πρώτη μέρα στο σπίτι μέχρι και σήμερα:

Πρώτη μέρα στο σπίτι, 1,5 μηνών
20150822_175954.jpg
20150822_140721.jpg 20150911_154229.jpg 20150822_134828.jpg 20150901_102405.jpg 20150911_225918.jpg
σηκώσαμε και το 1 αυτάκι πριν 3 μέρες
received_498431640334793.jpeg
και απο τότε κάγκελο received_498432227001401.jpeg
που και που βέβαια σηκώνουμε και τα δύο :p
received_498431840334773.jpeg

Μα πως γίνετε να μην λατρέψεις τέτοια φάτσα,πείτε μου πως????received_498431927001431.jpeg

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Πολύ μικρό στον έδωσαν μωρέ ( έπρεπε να μείνει με την μαμα του μεχρι 2 μηνών τουλάχιστον ) ....αλλα στο forum θα ενημερωθείς για όλα αυτά !! Κούκλος είναι!!!! Nα τον χαίρεσαι και να τον κρατάς χαρούμενο :) !!

Nikolr

Active Member
25 Αυγούστου 2015
29
25
29
γλύκας.. εύχομαι τα καλύτερα.. γιατί τον λένε όλιβερ ? :)
χαχαχα ήμασταν ανάμεσα στο Έρικ και Όλιβερ αλλά μόλις τον είδαμε εκεί να ξεπροβάλλει (κεραυνοβόλος έρωτας :p :love:) κάτι μας έκανε 'κλικ' στο Όλιβερ:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Μετά από έναν μήνα στο φόρουμ βρε @Nikolr, έπρεπε τουλάχιστον να μας πεις, ότι λυπάσαι για τον τρόπο που τον απέκτησες. Δεν ήξερες, αλλά τώρα τουλάχιστον έμαθες. Οτι λυπάσαι διπλά, που έδωσες και λεφτά για να τον αποκτήσεις [ή ελπίζω, πως δεν έδωσες]. Οτι εσύ με την σειρά σου, ελπίζεις ότι θα σου βγει αυτό που πάντα ονειρευόσουν, μια και...τώρα που ήρθε η ώρα να πάρεις την απόφαση, έκανες τόσες εκπτώσεις στα όνειρά σου και πήρες τέτοιο τεράστιο ρίσκο. Και ότι φυσικά αστειεύεσαι, λέγοντας ότι βλέπεις να βγάζει φύλαξη 2,5 μηνών!

Κατά τα λοιπά, να τον χαίρεσαι. Να σου βγει υγιής. Σωματικά και ψυχικά.

Υιοθεσία αδέσποτου κουταβιού "Οδηγίες χρήσεως"

Nikolr

Active Member
25 Αυγούστου 2015
29
25
29
Πολύ μικρό στον έδωσαν μωρέ ( έπρεπε να μείνει με την μαμα του μεχρι 2 μηνών τουλάχιστον ) ....αλλα στο forum θα ενημερωθείς για όλα αυτά !! Κούκλος είναι!!!! Nα τον χαίρεσαι και να τον κρατάς χαρούμενο :) !!
Ναι το ξέρω που το πήραμε πολύ μικρό,και για να πω την αλήθεια με ανησυχούσε πολύ αλλά προς το παρόν δεν μου έχει δείξει κάποιο πρόβλημα,αν και τον περιτριγυρίζουνε σκυλίτσες και τον προσέχουνε :D Δυστυχώς συνέβη κάτι πολύ τραγικό στον ιδιοκτήτη αφού γέννησε η σκυλίτσα (οικογενειακό) και όσοι ενδιαφερόμασταν για κουταβάκι πήγαμε να τα πάρουμε για να του φύγει αυτό το βάρος:( Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες πάντως ούτε στον εχθρό σου τέτοιο πράγμα ......

σε ευχαριστεί για το κοπλιμεντο χιχι :D:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Δυστυχώς συνέβη κάτι πολύ τραγικό στον ιδιοκτήτη αφού γέννησε η σκυλίτσα (οικογενειακό) και όσοι ενδιαφερόμασταν για κουταβάκι πήγαμε να τα πάρουμε για να του φύγει αυτό το βάρος:( Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες πάντως ούτε στον εχθρό σου τέτοιο πράγμα ......
...:censored:

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
χαχαχα ήμασταν ανάμεσα στο Έρικ και Όλιβερ αλλά μόλις τον είδαμε εκεί να ξεπροβάλλει (κεραυνοβόλος έρωτας :p :love:) κάτι μας έκανε 'κλικ' στο Όλιβερ:D
και γερμανός και όλιβερ ! στρος καν ένα πράμα δηλαδή ! :giggle:

• Like
Reactions: Nikolr

Nikolr

Active Member
25 Αυγούστου 2015
29
25
29
mareco δεν είμαι υπερήφανη που δεν απευθύνθηκα σε εκτροφείο,αλλά όμως χαίρομαι πραγματικά (και συγγνώμη αν σε στεναχωρεί αυτό) που τον βρήκα αυτό τον μικρό..Έχει φοβερή προσωπικότητα και όλα όσα έψαχνα εγώ σε ένα σκύλο,και δεν υπερβάλλω καθόλου! Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή η γέννα θα γίνονταν έπαιρνα δεν έπαιρνα κουτάβι,απλά θα κατέληγε σε άλλα χέρια,και χαίρομαι ιδιαίτερα που ήμουν εγώ η τυχερή :) και όσο γι αυτό για την φύλαξη που ανέφερα,δεν είναι σε καμία περίπτωση επιθετικός,απλά κάθε φορα που κάποιος πλησιάζει μας προειδοποιεί και συγγνώμη αν το έθεσα λάθος και βγήκαν λάθος συμπεράσματα..
Κατά τ' άλλα σε ευχαριστώ πολύ για την ευχές σου ;):)

Nikolr

Active Member
25 Αυγούστου 2015
29
25
29
και γερμανός και όλιβερ ! στρος καν ένα πράμα δηλαδή ! :giggle:
χαχαχ ναι ναι και το όνομα έχει και ελληνικό στοιχείο-χαρακτηριστικό την ελιά οπότε ταίριαξε κουτί! :):p

• Like
Reactions: ntoulis

Nikolr

Active Member
25 Αυγούστου 2015
29
25
29
Ναι...η γνωστή, κλασσική, τραγική νοοτροπία του "ΕΓΩ".
Δυστυχώς!
Συγγνώμη που το βλέπεις έτσι..και συγγνώμη αν σου χάλασα την διάθεση με το ποστ μου....

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ενταξει εντάξει ειρηνη ημιν....
(Δεν της χάλασες καθολου την διάθεση ισα ισα που τρελαινεται για κουταβοφατσες :LOL: οπως ολοι μας....)

Καλως ήρθατε, να αλληλοχαιρεστε ο ενας τον αλλο για πολλα χρόνια!
Ευτυχια μακροζωία μα κυριως υγειά ευχομαι στον μικρο σου!
Δοξα τον Θεό απο Γ.Π. αλλο τιποτα εδω μεσα, οποτε θαχεις κάπου να απευθύνεσαι οποτε πελαγωνεις!
Καλα ποσταρισματα το λοιπον!

• Like
Reactions: Nikolr

Nikolr

Active Member
25 Αυγούστου 2015
29
25
29
Ενταξει εντάξει ειρηνη ημιν....
(Δεν της χάλασες καθολου την διάθεση ισα ισα που τρελαινεται για κουταβοφατσες :LOL: οπως ολοι μας....)

Καλως ήρθατε, να αλληλοχαιρεστε ο ενας τον αλλο για πολλα χρόνια!
Ευτυχια μακροζωία μα κυριως υγειά ευχομαι στον μικρο σου!
Δοξα τον Θεό απο Γ.Π. αλλο τιποτα εδω μεσα, οποτε θαχεις κάπου να απευθύνεσαι οποτε πελαγωνεις!
Καλα ποσταρισματα το λοιπον!
χαχαχα το ελπίζω:)
ευχαριστούμε πολύ:love: Ναι το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό για τα γ.π :rolleyes: και χαίρομαι πολύ γιατί οτιδήποτε με προβλημάτισε-με ανησύχησε ανέτρεξα σε παλιά ποστ και βρήκα αυτό που έψαχνα ;)(y)
ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα :D

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Πολυ όμορφος όντως και να τον χαίρεσαι !Κριμα ομως και που τον απέκτησες μικρο και το χειρότερο οτι πλήρωσες, αν πλήρωσες, για ημίαιμο σκύλο. Τοσο καιρο στο φορουμ όπως λες και πήρες σκύλο απο γεννά ιδιώτη..:( Τελος παντων. Σου τα παν και πιο πανω..ας μην επαναλαμβάνομαι.

Να μας ανεβάζεις φωτο να τον βλεπουμε τον Όλιβερ :)

• Like
Reactions: ghelly and Aslan

Nikolr

Active Member
25 Αυγούστου 2015
29
25
29
Πολυ όμορφος όντως και να τον χαίρεσαι !Κριμα ομως και που τον απέκτησες μικρο και το χειρότερο οτι πλήρωσες, αν πλήρωσες, για ημίαιμο σκύλο. Τοσο καιρο στο φορουμ όπως λες και πήρες σκύλο απο γεννά ιδιώτη..:( Τελος παντων. Σου τα παν και πιο πανω..ας μην επαναλαμβάνομαι.

Να μας ανεβάζεις φωτο να τον βλεπουμε τον Όλιβερ :)
Ναι όμως εκεί που "πάτησα" και τελικά αποφάσισα να το πάρω,είναι ότι αυτός ο ιδιώτης είναι και εκπαιδευτής γ.π στην αεροπορία,και ξέρει και αγαπάει αυτά τα σκυλιά,αφού ακόμα και με αυτό το τραγικό που έπαθε είναι δίπλα σε μένα και στο σκύλο και ότι κι αν συμβεί ενδιαφέρεται πρώτος :) ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ναι όσο μπορώ θα ανεβάζω :) :)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Το οτι ειναι εκπαιδευτής σημαίνει τι ακριβώς; Τη μαλακια του την εκανε. Εκτός κ αν η γεννα ειναι δηλωμένη στον κοε κανονικα και ο σκυλος σου εχει pedigree-αν και πολυ αμφιβάλλω. Ένας άνθρωπος που αγαπάει όπως λες τα σκυλια και ποσο μάλλον μια συγκεκριμένη φυλή, φροντίζει για την καλη και σωστή συνέχιση της. Δεν κανει ηλίθιες γέννες προσθέτοντας επιπλέον ημίαιμα σκυλια σε όσα ηδη υπάρχουν. Και παραβιάζοντας και το νόμο απο πανω. Είπαμε. Το πήρες, το αγαπάς οκ, αλλα το οτι συνέβαλες στη συνέχιση ενός τεράστιου προβλήματος επειδή ήθελες και καλα "ρατσατο" (που δεν ειναι) δεν αλλαζει σορυ.