Once you go black.....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
με όλους on board???
Σαφέστατα!!!:D
Ολοι on board ΜΟΝΟ στην Πρέβεζα... εκεί, οι άνθρωποι "ξέρουν"...:cool:

Τι να κάνει στα σαλόνια καλέ η κουτσουρεμένη?
Ναι, αυτό το λησμόνησα...:(

Υ.Γ. Αυτό με την "κουτσουρεμένη" και τον Αφρικάνο, μου θύμισε το (πολύ παλιό) ανέκδοτο με τον Μπόμπο... που αδιαθέτησε για πρώτη φορά η αδελφούλα του και έβαλε τα κλάματα και πήγε να ρωτήσει το Μπόμπο (που, ως γνωστό, τα ήξερε όλα) τι της συμβαίνει... κι εκείνος, αφού είδε την περιοχή, αναφώνησε: "Ρε συ, άφησες και σου έκοψαν τα α@χίδ@α"???:D

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Τι να κάνει στα σαλόνια καλέ η κουτσουρεμένη?

Να το κάνουμε ταινία το μιτινκ.... "η μαύρη και ο αφρικάνος"
(Ο καύσωνας των τελευταίων ημερών έχει κάνει πολύ ερωτικό το ντογκφόρουμ)
Μπορεί να μη μπει στα σαλόνια η ίδια , αλλά σίγουρα θα στείλει άξιους εκπροσώπους της .

(έλα τώρα που ζεστάθηκα )

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Εγώ Βαγγέλη (όπως φαντάζομαι και ο Κώστας) θα το διατύπωνα ελαφρώς διαφορετικά: ελπίζω να στείλει άξιους εκπροσώπους.
Δυστυχώς στις ελληνικές ποιμενικές φυλές "σίγουρη ούτε του παπά η κόρη" που έλεγε και η γιαγιά μου.
Όλα τα παραπάνω δεν τα γράφω για να μειώσω την αξία της Διώνης, κάθε άλλο, αλλά για να τονίσω τις δυσκολίες του εγχειρήματος του Κώστα και όποιου άλλου αποφασίσει να μπλεχτεί στο χώρο αυτό.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Εγώ Βαγγέλη (όπως φαντάζομαι και ο Κώστας) θα το διατύπωνα ελαφρώς διαφορετικά: ελπίζω να στείλει άξιους εκπροσώπους.
Δυστυχώς στις ελληνικές ποιμενικές φυλές "σίγουρη ούτε του παπά η κόρη" που έλεγε και η γιαγιά μου.
Όλα τα παραπάνω δεν τα γράφω για να μειώσω την αξία της Διώνης, κάθε άλλο, αλλά για να τονίσω τις δυσκολίες του εγχειρήματος του Κώστα και όποιου άλλου αποφασίσει να μπλεχτεί στο χώρο αυτό.
Ας ξεκινήσει με το καλό και όλα θα πάνε μια χαρά .
Το μόνο θέμα είναι η απόσταση για να κατεβάσει τα Διωνόσκυλα στις εκθέσεις , αλλά αυτό λύνεται .
Θα μας στέλνει τα σκυλιά εδώ μαζί με μερικά τσίπουρα και μεζέδες και τα αναλαμβάνουμε εμείς .
Τι λες κι εσύ ;:whistle:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Όπως είπες σε άλλο thread Vageli_ras.... το πιο δύσκολο είναι να βρεις καλούς αναδόχους (άρπα την)

ΥΓ
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τον Ptf....
α) Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...
β) Κάθε δημιουργική αρχή έχει την αβεβαιότητα και την αυτοπεποίθηση του κωδωνοποιού στον Ρουμπλιοφ του Ταρκόφσκυ....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Όπως είπες σε άλλο thread Vageli_ras.... το πιο δύσκολο είναι να βρεις καλούς αναδόχους (άρπα την)...
Αρα, το "άρπα την" πάει και σε μένα...

ΑΥΤΗ τη λέξη έψαχνα (αντί για το "ιδιοκτήτες") στο "άλλο" thread!!!:)

• Like
Reactions: sea-mol

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλά, σήμερα, ο ptf, όχι μόνο με καλύπτει απόλυτα, αλλά νιώθω ότι έχει ρέντα!!!
Παναγιώτη, σήμερα πάρε κανα λεχείο!!!!!!!:D

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Όπως είπες σε άλλο thread Vageli_ras.... το πιο δύσκολο είναι να βρεις καλούς αναδόχους (άρπα την)

ΥΓ
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τον Ptf....
α) Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...
β) Κάθε δημιουργική αρχή έχει την αβεβαιότητα και την αυτοπεποίθηση του κωδωνοποιού στον Ρουμπλιοφ του Ταρκόφσκυ....
Ναι αλλά είπα και κάτι ακόμα ,<<αν δε τους βρεις τα κρατάς όλα >>
arpa.jpg την κι εσύ . χαχαχαχαχαχαχα

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Είναι αυτό που φαντάζομαι ε; :)
Σου άρεσε, έ? Αυτό που φαντάζεσαι είναι (αν δεν με "γρουσουζέψεις")... οπότε, επειδή σου άρεσε, θα έχεις να κάνεις δουλειά!!!:D

Εσύ τι ανακατεύεσαι τώρα; Είπαμε η ευθύνη φιλοξενίας για τα τσίπουρα βαραίνει αποκλειστικά εμένα! :ROFLMAO:
Γι' αυτό η "φατσούλα" είναι ανάποδα?????:p
Εγώ τη φιλοξενία, εσύ τα τσίπουρα... εντάξει τώρα?

Μετακομίζει στην Νότιο Αφρική για να βοηθήσει τον Γεροβασιλείου και να εκτονώσει τον Κάσπερ?
Οχι το Γεροβασιλείου... ίσως την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, που είναι και παλιός - καλός πελάτης μου?:cool:
Και τον Κάσπερ, βεβαίως...

• Like
Reactions: takisft

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
λοιπόν, τα πα και στον ίδιο τον σι μολ, οπότε αμαρτία ουκ έχω

εγώ ετσι και δώ μπροστά μου την Διώνη, δεν θα σκεφτώ ότι είναι αιθέρια, ούτε οτι είναι κορίτσαρος, ούτε ότι είναι ηγεμονικό σκύλι (....καλά, αυτό μαλλον θα το σκεφτώ), ούτε οτι είναι γλυκό πλάσμα.

Νομίζω ότι έτσι και την εβλεπα ξαφνικά μπροστά μου, θα έψαχνα δέντρο να ανέβω
Μπράβο σι μολ για τη σκυλάρα σου, να τη χαιρεσαι παλικάρι μου

• Like
Reactions: anastasiak

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Νομίζω ότι έτσι και την εβλεπα ξαφνικά μπροστά μου, θα έψαχνα δέντρο να ανέβω
Μπράβο σι μολ για τη σκυλάρα σου, να τη χαιρεσαι παλικάρι μου
Οι φωτογραφίες αλλοιώνουν την γεύση ρε Λίτσα...