80 την πηρα τα 13.5 κιλα αλλα βρηκα και αυτο προσφατα Orijen Puppy Large 2x13,5kg + Futtertonne 31,5L oder Hundekissen 4,70€/kg|eBay 27 ευρω διαφορα στα 2 τσουβαλια.
Κατάλαβα σε ποιον λες! Η λιζα και εμένα θα φάει με γουρλωμένο μάτι.την τρωει με ορεξη παντα με γουρλωμενο ματι και λαιμαργιαακρωτηριου 77 pet center λεγεται.
Θα τον παρω αυριο τηλ να ρωτησω.Παιζει να δινει και χυμα δεν το ρωτησα,οχι 80 κιλα80 ευρω τα 13.5 κιλα.
Εσύ αγάπη μου θα πάρεις αυτή που παίρνω εγώ: 2,5 κιλά, 25 ευρώ.Θα τον παρω αυριο τηλ να ρωτησω.
Και τα 13.5 πολλά μας είναι.![]()
Βρε δεν ειναι το μούλιασμα το θέμα. είναι ότι δεν τρώει. Η μια της βρωμάει, η αλλη της ξυνίζει.Εσύ αγάπη μου θα πάρεις αυτή που παίρνω εγώ: 2,5 κιλά, 25 ευρώ.
*Την κανονική Puppy όχι τη Puppy Large...
Και τώρα που είναι καλοκαίρι θα τη μουλιάζεις κιόλας να την τρώει ακόμα πιο εύκολα και να είναι πιο εύπεπτη.
Τώρα ειδικά που εχω κλειστο το γραφείο εχω χρόνο.Ghelly δεν ξέρω τους χρόνους σου αλλά θα τολμήσω να σου προτείνω να τις μαγειρεύεις. Κάθε 2-3 μέρες θα είναι αρκετό για τόσο μικρό σκυλάκι. Θα ήθελα κι εγώ να το κάνω κι εγώ αλλά με 3 γομάρια είναι δύσκολο!
Για ένα λεπτό... Και ποιος σου είπε ότι το σκυλί έχει επιλογή στο τι θα φάει; Δεν είμαστε καλά... Την τροφή, ξέρεις, την πληρώνεις. Και μάλιστα πληρώνεις καλές τροφές απ'ό,τι λες. Δεν υπάρχει "δεν την τρώω". Θα της δίνεις την κροκέτα τις ώρες που τρώει, θα την αφήνεις μισή ώρα το πολύ και μετά θα την παίρνεις. Όση φάει. Αν φάει. Κανονική μερίδα στο επόμενο γεύμα πάλι. Δεν είναι χαζή να κάτσει νηστική για πάντα. Άσε που η Orijen είναι και εύγευστη και θα της αρέσει. Αν μπεις στο τριπακι να την ταΐζεις μόνο ότι θέλει αυτή, τότε το έχασες το παιχνίδι.Βρε δεν ειναι το μούλιασμα το θέμα. είναι ότι δεν τρώει. Η μια της βρωμάει, η αλλη της ξυνίζει.
Από rc, earthborn σε fish4dogs. Μόνο την δεύτερη ψιλοκαταπινε. Σε αλλες γυρνά τα μουτρα της και κάνω πατέντες για να φάει.
Υπογλυκαιμία δεν λέμε αυτό που πέφτει το ζάχαρο και ο οργανισμός ζητάει απεγνωσμένα να φάει;Ναι αλλά μιλάμε για σκυλιά τα οποία παθαίνουν εύκολα υπογλυκαιμία, ακόμα ευκολότερα τώρα με τη ζέστη. Και αν πάθει υπογλυκαιμία δεν μπορεί να σκεφτεί ότι πεινάει για να ζωντανέψει το ένστικτο επιβιωσης της. Μετά πρεπει να της δίνω βιταμινούχο παστα κλπ (η οποία πάστα κόβει και την ορεξη)Κ
Το εφάρμοζα κανονικότατα αυτό το πρόγραμμα, αλλά με τη ζέστη, δεν το ρισκάρω ούτε για αστείο.
Οχι, αυτό που πεφτει το σακχαρο και το σκυλι είναι αρχικά υποτονικό, μετά σερνεται και κοιμάται και μπορεί σε κάποιες φορές να φτάσει στον κτηνιατρο.Υπογλυκαιμία δεν λέμε αυτό που πέφτει το ζάχαρο και ο οργανισμός ζητάει απεγνωσμένα να φάει;
Θα δουλεύει διαφορετικά στα σκυλιά τότε. Γιατί στους ανθρώπους, πριν συμβούν όλα αυτά που λες, πρώτα τους κόβει η λόρδα.Οχι, αυτό που πεφτει το σακχαρο και το σκυλι είναι αρχικά υποτονικό, μετά σερνεται και κοιμάται και μπορεί σε κάποιες φορές να φτάσει στον κτηνιατρο.
Γι'αυτό ακριβώς σου είπα πριν πως είναι ρισκο. Δεν μιλάμε να χασει ενα γεύμα. Δεν μου καίγεται καρφι τότε, ούτε δύο γεύματα. Αν όμως με τη ζέστη που εχει δεν φάει ολόκληρη μέρα και την επόμενη αποφύγει το πρωινό, τότε στάνταρ εχει παστα το μενού για να προλάβω καταστάσεις. Αλλά με πάστα δεν ζει. Δεν ειναι τροφη. Οπότε προσπαθώ να βρω΄λύσεις εναλλακτικές, ώστε να μην βαριεται την τροφή και ξυνιζει το σιχαμένο.Θα δουλεύει διαφορετικά στα σκυλιά τότε.
Ναι, αλλά χτυπάει καμπανάκι να φας ο οργανισμός! Θα χτυπήσει και στο σκυλί πιο πριν και θα φάει... Μην το κακομαθαίνεις χωρίς λόγο. Θα δεις όμως. Αγόρασε την τροφή και βλέπεις.Γι'αυτό ακριβώς σου είπα πριν πως είναι ρισκο. Δεν μιλάμε να χασει ενα γεύμα. Δεν μου καίγεται καρφι τότε, ούτε δύο γεύματα. Αν όμως με τη ζέστη που εχει δεν φάει ολόκληρη μέρα και την επόμενη αποφύγει το πρωινό, τότε στάνταρ εχει παστα το μενού για να προλάβω καταστάσεις. Αλλά με πάστα δεν ζει. Δεν ειναι τροφη. Οπότε προσπαθώ να βρω΄λύσεις εναλλακτικές, ώστε να μην βαριεται την τροφή και ξυνιζει το σιχαμένο.
edit: και σε εμας η υπογλυκαιμία από ένα σημείο και μετά, δεν ειναι λιγούρα, είναι ζαλάδες, ιλιγγοι ως και κώμα.
Εχει περάσει υπογλυκαιμία η μικρή και δεν μπορούσα ούτε την παστα να της δώσω. Το μόνο που ήθελε ειναι να είναι ξαπλά και να κοιμάται, και αυτό ΔΕΝ ήταν καλο.Ναι, αλλά χτυπάει καμπανάκι να φας ο οργανισμός! Θα χτυπήσει και στο σκυλί πιο πριν και θα φάει... Μην το κακομαθαίνεις χωρίς λόγο. Θα δεις όμως. Αγόρασε την τροφή και βλέπεις.