Orijen large puppy βοηθεια?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αυτη η τρέλα το να χορηγούν οι κτηνίατροι "κτηνιατρικές τροφές" και φάρμακα/αλοιφές για μικροπράγματα δεν μου κάθεται καλά...

Δοκίμασε μια άλλη τροφή που να μη ενοχλεί το σκυλί.

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
Δεν υπαρχει περιπτωση να την συνηθησει λετε την orijen και να συνεχισω με αυτη χωρις διαρροιες?

Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.

vgi

Member
22 Αυγούστου 2011
23
0
Δεν υπαρχει περιπτωση να την συνηθησει λετε την orijen και να συνεχισω με αυτη χωρις διαρροιες?

Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.
Orijen και διάροιες σημαίνει περισσότερη ποσότητα τροφής από όσο μπορεί να επεξεργαστεί το στομάχι του σκύλου.
Χρειάζεται σταδιακή προσαρμογή όπως είπαν και οι προηγούμενοι.
Ακόμα και στο μέλλον να ξέρεις όμως, ότι άν υπερβείς την σωστή ποσότητα θα δείς τα κόπρανα να μαλακώνουν αμέσως.
Στα δικά μου 3 σκυλιά που δίνω τα τελευταία 2 χρόνια,αποδείχθηκε ότι οι σωστές ποσότητες είναι κάτω από τις συνιστώμενες στο σακκί.
(BTW εγώ αναγκάστηκα να την δοκιμάσω μετά απο πολλά και σοβαρά προβλήματα με άλλες γνωστές τροφές και πλέον είμαι απόλυτα ευχαριστημένος).

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
Orijen και διάροιες σημαίνει περισσότερη ποσότητα τροφής από όσο μπορεί να επεξεργαστεί το στομάχι του σκύλου.
Χρειάζεται σταδιακή προσαρμογή όπως είπαν και οι προηγούμενοι.
Ακόμα και στο μέλλον να ξέρεις όμως, ότι άν υπερβείς την σωστή ποσότητα θα δείς τα κόπρανα να μαλακώνουν αμέσως.
Στα δικά μου 3 σκυλιά που δίνω τα τελευταία 2 χρόνια,αποδείχθηκε ότι οι σωστές ποσότητες είναι κάτω από τις συνιστώμενες στο σακκί.
(BTW εγώ αναγκάστηκα να την δοκιμάσω μετά απο πολλά και σοβαρά προβλήματα με άλλες γνωστές τροφές και πλέον είμαι απόλυτα ευχαριστημένος).
5 μηνων rottweiler και της δινω 450 παρολο που γραφει 560 η συσκευασια.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Είναι η τροφή που χρησιμοποιώ και εγώ.
Τα ίδια προβλήματα, πολλά κακά και μερικές φορές μαλακά.
Θα μειώσω και εγώ την ποσότητα και αν δω και δεν γίνεται τίποτα, λίγο πριν τελειώσει το σακί, προχωράω σε κάποια άλλη με σταδιακή αλλαγή όπως έκανα και με την orijen.

Nikolojohn

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
153
3
Χαϊδάρι
Ίσως να μη μπορεί να αφομοιώσει την παραπάνω πρωτεΐνη και για αυτό κάνει διάρροιες. Είναι 80/20. Δοκίμασε να κατέβεις λίγο. Π.χ. Acana που είναι 60/40. Ίδιας ποιότητας τροφή είναι.

Εμένα με την Orijen δεν έκανε διάρροιες γενικά, μόνο όταν ξεπερνούσαμε τα gr έστω και λίγο. Ακόμα και όταν δεν έκανε διάρροιες όμως, τα κόπρανα δεν ήταν καλοσχηματισμένα. Με την Acana τώρα όλα καλά!

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
Με λιγα λογια παει τσαμπα το 80ευρω τσουβαλι..την γυρισα παλι στην royal και τα κοπρανα δεν αφηνουν ιχνος,να δοκιμασω acana κι αν παλι δεν της κατσει τι κανουμε?

acana η royal?

Last edited:

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Acana. Δοκίμασε 2.5Kg πρώτα, όχι τσουβάλι. Έχει και πολλούς κωδικούς, πολλές γεύσεις :)

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Με λιγα λογια παει τσαμπα το 80ευρω τσουβαλι..την γυρισα παλι στην royal και τα κοπρανα δεν αφηνουν ιχνος,να δοκιμασω acana κι αν παλι δεν της κατσει τι κανουμε?

acana η royal?
Δεν το γυριζεις σε BARF να βρει και το σκυλι και εσυ την υγεια σου?

πετρος7

Active Member
15 Ιουλίου 2012
37
0
παιδια συγνωμη που ποσταρω εδω αλλα δεν ξερω που αλλου ποτε μπωρει το σκυλακι μου να κανει μπανιο στην παραλια ??

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Σε μας πάντως έκατσε η Orijen. Στην αρχή που το παρατάιζα έκανε διάρροια, αλλά τώρα που κατάλαβα ότι θέλει το 1/3 από αυτό που τάιζα είμαστε μια χαρά. Ελάχιστες φορές έχω δει διάρροια και πάλι λόγω άλλης αιτίας. Το μόνο πρόβλημα με την Orijen είναι ο εισαγωγέας...

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Από κιλά όταν τον παρατάιζα είχαμε ξεφύγει και τώρα είμαστε σταθερά εδώ και μήνες. Όχι ότι φαίνονται τα κοκκαλά του, αλλά λίγο λίπος μπορεί να το βάλει ακόμα χωρίς πρόβλημα. Απλά τώρα δεν τρώει ανεξέλεγκτα. Όσο και να του βάλω στο πιάτο, θα φάει την ποσότητα που θέλει και θα το αφήσει το υπόλοιπο. Ίσως είναι και λόγω ζέστης ή απλά σταμάτησε να είναι λαίμαργος...

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
μετα απο την καταναλωση ολοκληρου τσουβαλιου orijen μπορω να πω πως ειμαι κατευχαριστημενος γιατι τα κοπρανα οχι απλα ειναι σκληρα αλλα καλυτερα και απο πριν με royal απο ενεργεια δεν υπαρχει το σκυλι απιστευτο !! Δεν το περιμενα !Ολα καλα!Συνεχιζουμε orijen.
Ηθελε υπομονη το πραγμα τελικα..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
μετα απο την καταναλωση ολοκληρου τσουβαλιου orijen μπορω να πω πως ειμαι κατευχαριστημενος γιατι τα κοπρανα οχι απλα ειναι σκληρα αλλα καλυτερα και απο πριν με royal απο ενεργεια δεν υπαρχει το σκυλι απιστευτο !! Δεν το περιμενα !Ολα καλα!Συνεχιζουμε orijen.
Ηθελε υπομονη το πραγμα τελικα..
Την τρώει με όρεξη?
Από πού την πήρες?