Oscar the grouch

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
Καλησπέρα. Είμαι ο Γιώργος και εδώ και ενάμιση μήνα ήρθε στην οικογένεια ένας κούταβος ημίαιμος λαμπραντόρ.

Τον βαφτίσαμε Oscar the grouch, αλλά για συντομία τον φωνάζουμε Oscar !!! O νεαρός σήμερα είναι 3,5 μηνών και είναι πάνω στη τρέλα του, αλλά μέχρι τώρα όλα καλά. Είναι πανέξυπνος και λίγο σκανδαλιάρης, όπως όλα τα κουταβάκια. Εχει προσαρμοστεί στους ρυθμούς μας και από την τρίτη μέρα στο σπίτι κάνει την ανάγκη του έξω ή στο χώρο που του έχω έτοιμο (αν είναι βράδυ), γεγονός που μας εντυπωσίασε.

Ελπίζω να μάθω περισσότερα πράγματα για τη φυλή και τα σκυλιά γενικότερα, μέσα από το φόρουμ. Θέλαμε με τη σύζυγο ένα σκυλί για παρέα, τώρα που ο μεγάλος μας γιός είναι στο πανεπιστήμιο και έχουμε περισσότερο χρόνο για να ασχολούμαστε μαζί του.

Καλώς σας βρήκα.

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Εγώ ένα έχω να πω για τα labradorάκια...είναι τρελόσκυλα...με την καλή έννοια πάντα...μέσα στη ζωή κι στη χαρά κι στον ενθουσιασμό κι στην τρέλα κι όλα...πραγματικά με τον Prince έχουμε γνωρίσει ένα σωρό σκυλάκια κάθε ηλικίας, σαν τα labrador κανένα ειλικρινά...είναι τα μοναδικά σκυλιά που ο δικός μου φοβάται, για την ακρίβεια φοβάται το παιχνίδι τους γιατί είναι λίγο ατσούμπαλα...Να τον χαίρεστε τον μικρό σας...κι να ναι πάντα μέσα στην τρελή χαρά!!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθατε με τον μικρο σας Oscar. Τελειο ονομα εχει :p Καμια φωτο δεν θα μας βαλετε καλε??? Μεινε στο φορουμ θα μαθεις πολλα πραγματα που δεν ηξερες.

Εγώ ένα έχω να πω για τα labradorάκια...είναι τρελόσκυλα...με την καλή έννοια πάντα...μέσα στη ζωή κι στη χαρά κι στον ενθουσιασμό κι στην τρέλα κι όλα...πραγματικά με τον Prince έχουμε γνωρίσει ένα σωρό σκυλάκια κάθε ηλικίας, σαν τα labrador κανένα ειλικρινά...είναι τα μοναδικά σκυλιά που ο δικός μου φοβάται, για την ακρίβεια φοβάται το παιχνίδι τους γιατί είναι λίγο ατσούμπαλα...Να τον χαίρεστε τον μικρό σας...κι να ναι πάντα μέσα στην τρελή χαρά!!!
Εμεις με την Ηβη που εχουμε γνωρισει πολλα πολλα σκυλια καταλαβα την αδυναμια μου στα πιτμπουλακια και τα amstaffακια. Αυτα να δεις τρελοσκυλα που ειναι και πως παιζουνε με ολα τα σκυλιααα :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Καλώς ήρθατε και να τον χαίρεστε, κούκλος είναι! Και πολύ ωραίο όνομα του δώσατε! ^_^

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Ο Παναϊαμ' τι παιδί είναι αυτό! Να το χαίρεστε! (Και μακριαααα απ'τα μανιτάρια ;))

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία για σας και τους συντρόφους σας :)

Και μια χριστουγεννιάτικη πόζα (με αη-βασίλη) την μεσημεριανή ώρα της σιέστας, έχονας πέσει ξερός από το παιχνιδι στο αγαπημένο του ηλιόλουστο σημείο μπροστά στο τζάκι χαχαχα.....

[/IMG]

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
Και ένα βιντεάκι από τη βόλτα στην αυλή μας.

Το όνομά του προήλθε από τη πρώτη μέρα που τον ξαμόλυσα στο χόρτο και έγινε πράσινος σαν τον ήρωα του mapet show.

Τώρα που το βλέπω πάλι, πρέπει να κουρέψω το χόρτο, γιατί έχει αρχίσει να τον σκεπάζει και γίνεται σαν γουρούνι κάθε μέρα :p . Ασε που έχει αρχίσει να "βοσκάει" :confused: το τρελοκούταβο.

Αλλά του αρέσει κιόλας ..... χαχαχα

[video=youtube_share;Wm5ZJPB2Oig]http://youtu.be/Wm5ZJPB2Oig[/video]

Last edited:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τώρα που το βλέπω πάλι, πρέπει να κουρέψω το χόρτο, γιατί έχει αρχίσει να τον σκεπάζει και γίνεται σαν γουρούνι κάθε μέρα :p . Ασε που έχει αρχίσει να "βοσκάει" :confused: το τρελοκούταβο.
Μα, γιατί το λες αυτό...
Δεν είναι ακόμα η ώρα του θερισμού!!! :p
Μέχρι να γίνετε ζούγκλα, έχετε μέλλον....:confused: :D

Να σας ζήσει ο Όσκαρ! Κούκλος είναι! :)

(μήπως το λουράκι του είναι πολύ σφιχτό?)

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
(μήπως το λουράκι του είναι πολύ σφιχτό?)
Ηταν όντως λίγο σφιχτό και το χαλάρωσα όταν μπήκαμε στο σπίτι. Δεν έδειξε να ενοχλείται όμως όπως βλέπεις και στο βίντεο !! Η πλάκα είναι ότι όταν το χαλαρωνω περισσότερο από ένα σημείο μπορεί και το βγάζει μόνος του. Δεν τον έχω δει να το κάνει αλλά μερικές φορές τον αφήνω με το στηθολουρο ελευθερο στο δωματιο του το βραδυ και τον βρίσκω γυμνό το πρωί. Αρσεν Λουπεν !!!

Sent from my iPhone using my iPhone

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Σε ζηλεύω γι' αυτή τη ζούγκλα.

Η τελευταία φωτογραφία (από τις πολλές) πρέπει να μπει στο διαγωνισμό!!

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
ImageUploadedByTapatalk1357732757.593998.jpg

ImageUploadedByTapatalk1357732876.050169.jpg

Red alert !!!!

Στα 100 μέτρα από το σπίτι μας φωλιασε στην εκει οικογενεια, θηλυκη 2,5 μηνών, όμορφη και ντροπαλη. Την είδε σήμερα ο δικός μου ο δον ζουαν και δεν ξεκολλαγε με τίποτα. Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα επακολουθήσει στο άμεσο μέλλον .

Γιατρε μου ειναι νωρίς για στείρωση ;

Sent from my iPhone using my iPhone

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
είναι πραγματικά πανέμορφος!!!και το χρώμα του μου αρέσει πάρα πολύ*agapoylas*!να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται!

kepitu

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2013
69
0
Πτολεμαϊδα

Αν κατάλαβα καλά... Αν αυτο εκεεεεεεεεεεί στο βάθος ειναι το σπίτι σου... Αν όλο αυτό που βλέπω είναι η αυλή σου... έχω να πώ..

1) Κούκλος ο κούταβος.
2) Ζωάρα θα κάνει σε αυτήν την αυλή.
3) Προσωπικά θα είχα περίπου 3465334 σκυλιά.

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
Αν κατάλαβα καλά... Αν αυτο εκεεεεεεεεεεί στο βάθος ειναι το σπίτι σου... Αν όλο αυτό που βλέπω είναι η αυλή σου... έχω να πώ..

1) Κούκλος ο κούταβος.
2) Ζωάρα θα κάνει σε αυτήν την αυλή.
3) Προσωπικά θα είχα περίπου 3465334 σκυλιά.

Καλά κατάλαβες, αυτό εκεί είναι το σπίτι μου. Αυτή είναι η μισή αυλή, η άλλη μισή είναι από τη πίσω μεριά του σπιτιού. Συνολικά είναι 3 στρέματα.

Ο νεαρός καλά περνάει, αν και η όλη κατάσταση ρέπει προς την ελαφρά ασυδοσία....:p

Πρέπει να γίνω λίγο πιο αυστηρός μπαμπάς.....

Δεν θα ήταν εύκολο να έχω πολλά σκυλιά. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία και φοβάμαι μήπως δεν θα τα κατάφερνα. Ο χώρος δεν είναι το πάν σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Και ένα βιντεάκι από τη βόλτα στην αυλή μας.

Το όνομά του προήλθε από τη πρώτη μέρα που τον ξαμόλυσα στο χόρτο και έγινε πράσινος σαν τον ήρωα του mapet show.

Αλλά του αρέσει κιόλας ..... χαχαχα

[video=youtube_share;Wm5ZJPB2Oig]http://youtu.be/Wm5ZJPB2Oig[/video]
ζηλεύω την έκταση έχετε,αν είχα το δικό μου το μουρλό θα έκανε πολύ παιχνίδι!

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
ζηλεύω την έκταση έχετε,αν είχα το δικό μου το μουρλό θα έκανε πολύ παιχνίδι!
Και το δικό μου μουρλό είναι, αλλά το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις χαχαχα...:rolleyes:

Η έκταση είναι καλή και ο μικρός παίζει και εκτονώνεται. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν θα χρειαστεί να μπεί στο σπίτι. Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, έχει θεωρήσει ότι το εσωτερικό του σπιτιού είναι προέκταση του κήπου.

Ότι έκανε στο κήπο συνεχίζεται και μέσα στο σπίτι. Η τρεχάλα, τα πηδήματα, οι κουτρουβάλες (με φόρα ..... ξέρετε) και όλα όσα οργιώδη συμβαίνουν έξω, συνεχίζονται για 10 - 15 λεπτά ή και παραπάνω και μέσα. Σε αυτό βέβαια φταίμε εμείς που ζούμε στο σπίτι και ανεχθήκαμε αυτή τη συμπεριφορά, χωρίς να τον διορθώνουμε, όταν ήταν πιο μικρόσωμος και χαδιάρης. Τότε δεν προξενούσε ζημιές αυτή η συμπεριφορά. Τώρα όμως που είναι μόνο 4 μηνών και σχεδόν 12 κιλά και παραμένει χαδιάρης, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Κάποια στιγμή κουράζεται και καλμάρει. Δεν θα το έκανα ζήτημα, αν δεν προξενούσε καταστροφές. Ξέρω ότι είναι κουταβίσια συμπεριφορά, αλλά το χθεσινό κοστολόγιο ήταν βαρύ :( και σκεφτήκαμε ότι πρέπει να μπει ένα φρένο. Παράγγειλα λοιπόν ένα crate για να δοκιμάσω να τον περιορίζω και να του ρίχνω την έξαψη μετά το παιχνίδι αλλά και να μένει εκεί κάποιες ώρες όπου χρειάζεται να κάνω δουλειές μέσα στο σπίτι χωρίς την έγνοια του "τι θα κάνει όταν δεν τον βλέπω".

Ίσως μερικοι να αναρωτηθείτε "καλά, γιατί δεν τον αφήνεις έξω να συνεχίσει να παίζει ?". Κυρίως γιατί είναι χειμώνας και οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες (παρά το ότι του έχω και σκυλόσπιτο), αλλά και γιατί, όταν δεν είμαι κι εγώ έξω στο κήπο και είναι μόνος του, γίνεται μές τη λάσπη από τη κορυφή μέχρι τα νύχια και είναι αδύνατο να του κάνω μπάνιο καθημερινά. Επειτα, θέλω να συνηθίσει το crate ως το σημείο ξεκούρασης μέσα στο σπίτι, αλλά και για άλλους δυο λόγους: υπάρχει περίπτωση να μετακομίσω σε διαμέρισμα στην Αθήνα το καλοκαίρι (οπότε θα είναι απαραίτητη η παραμονή του εκεί) αλλά και γιατί ενδέχεται να φύγουμε για εξωτερικό, οπότε είναι υποχρεωτική η χρήση του σε ενοικιαζόμενα σπίτια που δέχονται κατοικίδια.

Αυτά.