dio έπρεπε να τον πει! oops λάθος συγκρότημα!black sabbath πως και τον ονομασες οζζυ? δεν μπορω να καταλαβω !!!! να τον χαιρεσαι οπως και εχει!! !
Να σαι καλα φιλε μου υγεια θελω να εχει τον κουταβι μου και να εχουν υγεια ολα τα ζωακια μας!!!οι sabbath ήταν καλύτεροι με ozzy ο dio ήταν καλύτερος σολο μόνος!
να χαίρεσαι τον φίλο σου!
my point exactly!!!!! οκ τέρμα η ανάλυση των μεταλλάδων αχαχαχαχααχχαχαχΓια να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Ο Ozzy δεν θα μπορούσε ποτέ να ερμηνεύσει το "Heaven and Hell" σαν τον DIO (του οποίου παρεμπιπτόντως ήμουν και είμαι θαυμαστής από τόσο δα μικρούλι) και ο DIO πότε δεν κατάφερε να ερμηνεύσει (αν και το προσπάθησε) το paranoid αλλά και πολλά άλλα σαν τον... "βαρεμένο".
Εύχομαι το κουτάβι σου να αποκτήσει τον ισορροπημένο χαρακτήρα του συγχωρεμένου.
Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ναι και θα ειμαι απόλυτα ειλικρινής μαζι σας.Βγαζουμε το γεγονός πως μολις τον ειδα ολες οι οικονομίες μου εφυγαν στην αγορα του κουταβιου και σπιτιου-αξεσουαρ δεν ειχα τα χρηματα και την υπομονη να παρω το κουταβι απο εκτροφεα και ειχα μεγάλη αναγκη μια συντροφια δεν ειναι δικαιολογία ειναι η αληθεια και το καλυτερο κουταβι να μου δωσουν τωρα δεν τον αλλαζω με τιποτα και για κανεναν απλα δυστυχώς τα puppy mills ειναι κατι που δεν θα σταματήσει να υπαρχει γιατι ο σκυλος εγινε εμποριο και απο πισω υπαρχουν πολλες εταιριες σκυλοτροφων και αξεσουαρ πιστευω που τα υποστηριζουν προς όφελος τους....Οταν αγορασες τον οζζυ σου ηξερες τι επαιζε με τα πετ σοπς και τους byb ?
Βρε σαμπαθ αφου ηξερες πηγες και αγορασες? δηλαδη αμα πηγαινουν και αυτοι που ξερουν ειμαστε για το διαολο δηληδη..... Μην επιρριπτεις τις ευθυνες στα πετ σοπ και τα παππυ μιλς και στο γεγονος οτι ο σκυλος ειναι εμποριο και παντα θα υπαρχουν αυτα και δεν προκειται να αλλαξει, αμα δεν αρχισουμε ενας ενας να απορριπτουμε τετοιες πηγες αποκτησης σκυλου πως περιμενεις να δουμε προκοπη? αλλα δυστυχως πολλες φορες κοιταμε κουτοπονηρα την βολεψη μας βραχυπροθεσμα και με παρωπιδες χωρις να σκεφτομαστε την γενικη εικονα. Και η δικαιολογια δεν ειχα υπομονη ειλικρινα ειναι μονο για την αγορα κανα παπουτσιου και καμιας φορμας , οχι για εναν συντροφο που θα μεινει διπλα σου 10-15 χρονιαΝαι και θα ειμαι απόλυτα ειλικρινής μαζι σας.Βγαζουμε το γεγονός πως μολις τον ειδα ολες οι οικονομίες μου εφυγαν στην αγορα του κουταβιου και σπιτιου-αξεσουαρ δεν ειχα τα χρηματα και την υπομονη να παρω το κουταβι απο εκτροφεα και ειχα μεγάλη αναγκη μια συντροφια δεν ειναι δικαιολογία ειναι η αληθεια και το καλυτερο κουταβι να μου δωσουν τωρα δεν τον αλλαζω με τιποτα και για κανεναν απλα δυστυχώς τα puppy mills ειναι κατι που δεν θα σταματήσει να υπαρχει γιατι ο σκυλος εγινε εμποριο και απο πισω υπαρχουν πολλες εταιριες σκυλοτροφων και αξεσουαρ πιστευω που τα υποστηριζουν προς όφελος τους....