Ozzy Ο Καινουργιος μου φιλος!!!!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Ειναι σαν να απαντας σε αλλο μήνυμα πραγματικά αν εχεις "έστω" και λιγο μυαλο (δεν το λεω υποτιμητικά) η απαντήσεις που δινεις ειναι αλλου για αλλου για καποιον που θα δει ΜΟΝΟ την απαντηση μεσω παραθεσης...
Βρε σαμπαθ επιμενεις στο λαθος και οταν σου λενε την αληθεια και πως ειναι η πραγματικοτητα ξινιζεις επειδη δεν σου χαιδευουμε τα αυτακια σου , ηρεμησε διαβασε το φορουμ και θα καταλαβεις τι εννοουμε . Εχε υποψη σου τα περισσοτερα μελη εδω εχουν ημιαιμα απο δρομους και καταφυγια , για μπες στην θεση τους οταν ακουνε καποιον να λεει : ηξερα για τα πετ σοπ αλλα ειπα δεν βαριεσαι εγω θελω σκυλο εδω και τωρα .εσυ τι θα απαντουσες ; Μπραβο σου καλα εκανες ;

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Υποψην αμα πηγαινες σε κανα καταφυγιο παιζει να εβρισκες αυτο που ηθελες και χωρις να δωσεις 600 ευρω σε πετ σοπ , και θα εκανες και ενα καλο και θα εισουν διπλα κερδισμενος, αλλα σκυλο θελω τωρα τον θελω και επιμενω στην λαθος λογικη

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ειναι σαν να απαντας σε αλλο μήνυμα πραγματικά αν εχεις "έστω" και λιγο μυαλο (δεν το λεω υποτιμητικά) η απαντήσεις που δινεις ειναι αλλου για αλλου για καποιον που θα δει ΜΟΝΟ την απαντηση μεσω παραθεσης...
Οκ μαλλον δεν μπορω να διανοηθω αυτα που διαβαζω........ Ειναι αλλα ντ' αλλων ;)

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Δεν με ενδιαφερει καποιος να μου χαιδεψει τα αυτια ηθελα την συγκεκριμενη ρατσα επειδη μου αρεσει και το ειχα αναγκη αυτη την περιοδο για το προσωπικο προβλημα που αντιμετωπίζω ΔΕΝ ειπα πουθενα οτι υποστηριζω την επιλογη μου περι pet-shop αλλα ηταν ο μονος δρομος για να αποκτήσω αυτο που θελω σε ποιο λαθος επιμένω φιλε μου Sirkos? λες "οταν ακουνε καποιον να λεει : ηξερα για τα πετ σοπ αλλα ειπα δεν βαριεσαι εγω θελω σκυλο εδω και τωρα" αυτο ισως να καταλαβες εσυ δεν παει να πει πως ειναι ετσι

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
ΔΕΝ ειπα πουθενα οτι υποστηριζω την επιλογη μου περι pet-shop αλλα ηταν ο μονος δρομος για να αποκτήσω αυτο που θελω
Δηλαδη εκτροφειο ηταν too much για σενα ε?? Γιατι εγω αυτος ειναι ο μονος δρομος που ξερω αν θελω να παρω καθαροαιμο σκυλο.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Δηλαδη εκτροφειο ηταν too much για σενα ε?? Γιατι εγω αυτος ειναι ο μονος δρομος που ξερω αν θελω να παρω καθαροαιμο σκυλο.
Ναι φιλε μου ειναι too much οταν θελω 650 ευρω τον μηνα για το προβλημα υγειας που εχω οταν απο τις οικονομιες τις δικες μου και τις κοπελας μου θα δωσουμε οτι καλυτερο σε αυτο το σκυλι γιατι ισως δεν ξερεις πως ειναι να εχεις να μιλησεις και να φας 2 μηνες και σε μια βολτα με τον ανθρωπο που σε αγαπαει ειδες κατι που σε εκανε παλι να σκασεις ενα χαμογελο

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Δεν με ενδιαφερει καποιος να μου χαιδεψει τα αυτια ηθελα την συγκεκριμενη ρατσα επειδη μου αρεσει και το ειχα αναγκη αυτη την περιοδο για το προσωπικο προβλημα που αντιμετωπίζω ΔΕΝ ειπα πουθενα οτι υποστηριζω την επιλογη μου περι pet-shop αλλα ηταν ο μονος δρομος για να αποκτήσω αυτο που θελω σε ποιο λαθος επιμένω φιλε μου Sirkos? λες "οταν ακουνε καποιον να λεει : ηξερα για τα πετ σοπ αλλα ειπα δεν βαριεσαι εγω θελω σκυλο εδω και τωρα" αυτο ισως να καταλαβες εσυ δεν παει να πει πως ειναι ετσι
Φασκεις και αντιφασκεις βρε σαμπαθ , πουθενα δεν υποστηριζεις τα πετ σοπ , αλλα με το να αγορασεις σκυλο απο εκει ουσιαστικα τα υποστηριζεις και αναιρεις μονος τα λεγομενα σου. Καθε αρρωστια δεν ειναι δικαιολογια για να κανει καποιος κανει λαθος ουτε να κρυβεται πισω απο αυτην, και εγω περασα μια περιοδο με καταθλιψη αλλα δεν το εκανα θεμα ουτε την χρησιμοποιησα σαν δικαιολογια σε καθε βλακεια που εκανα. Κατσε διαβασε το φορουμ να μπεις στο νοημα που επικρατει εδω και θα μας καταλαβεις , μεινε δεν θα χασεις το φορουμ εχει ατομα με γνωση και διαθεση να σε βοηθησουν αν τους το επιτρεψεις, κατη που μεχρι τωρα δεν κανεις

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ναι φιλε μου ειναι too much οταν θελω 650 ευρω τον μηνα για το προβλημα υγειας που εχω οταν απο τις οικονομιες τις δικες μου και τις κοπελας μου θα δωσουμε οτι καλυτερο σε αυτο το σκυλι γιατι ισως δεν ξερεις πως ειναι να εχεις να μιλησεις και να φας 2 μηνες και σε μια βολτα με τον ανθρωπο που σε αγαπαει ειδες κατι που σε εκανε παλι να σκασεις ενα χαμογελο
Δηλαδη ειχες 600 (δεν ξερω και ποσα ζητανε) για να το παρεις απο πετ σοπ και δεν μπορουσες να περιμενεις λιγο ακομα για να παρεις με 800-900 απο εκτροφεα και να εχχεις την ρατσα που θελεις και να εισαι οσο πιο σιγουρος γινεται για την υγεια του. Ή πια απλα να επερνες χωρις λεφτα ενα ημιαιμο (αφου και το δικο σου που το πληρωσες ημιαιμο θεωρειται).
Τεσπα θα σου πω και παλι να εχει παντα υγεια και να το αγαπας οτι και να γινει.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Να είστε καλα παιδιά δεν θα ηθελα αλλο να συνεχίσω στο φορουμ παρακαλώ κάποιον mod να διαγράψει το λογαριασμό μου εύχομαι το καλύτερο σε όλους σας.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Μην κανεις σαν μπεμπης. Εκτος των αλλων δεν γινεται να διαγραφει κανενα προφιλ. Τα προβληματα υγειας του καθενος δεν αποτελουν δικαιολογια για τις λαθος πραξεις του. Απο την αρχη δειχνεις να θες να ριξεις καπου αλλου τις ευθυνες. Οσο για το οτι σου αρεσε η συγκεκριμενη ρατσα αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να βρεθει αλλου εκτος απο πετ σοπ, κανεις μεγαλο λαθος.Δεν εψαξες αρκετα. Υπαρχουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ αγγελιες για κουταβια και σκυλια. Καποιο απο ολα αυτα θα εμοιαζε και θα ταιριαζε στα γουστα σου και τις δυνατοτητες σου. Με το να λες δεν τα υποστηριζω δεν κανεις κατι. Κατανοεις φανταζομαι πως οι πραξεις μας δειχνουν αυτα που πιστευουμε. Δεν εχει σημασια τωρα πια αφου οτι εγινε εγινε και ουτε αυτο σημαινει πως δεν θα αγαπας το σκυλι σου. Αλλα το να παραδεχεται καποιος οτι εκανε λαθος ειναι πολυ σημαντικο βημα. Παει να πει πως δε θα το ξανακανεις και θα φροντισεις να μην κανουν αλλοι ανθρωποι το ιδιο λαθος με σενα.

Second

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2012
36
0
Φιλε μου σου ευχομαι να ειναι υγιες το σκυλακι σου μεσα απο την καρδια μου. Εγω δεν ημουν απο τους τυχερους που πηρα σκυλι απο petshop και εμαθα με τον ασχημο τροπο. Σιγουρα καταλαβαινω καποια απο αυτα που λες οσον αφορα το κοστος απο εκτροφεα .Απλα ενα πραγμα εχω καταλαβει επειδη ψαχνομαι και εγω αυτο το καιρο για σκυλο... τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους ποπους. Αν θες καθαροαιμο και δεν θες να συμβαλεις στη κακοποιηση και εκμεταλλευση σκυλων θα πρεπει να πληρωσεις κατι παραπανω.

Σιγουρα σαν ανθρωποι κοιταμε το κοστος αλλιως δεν θα παιρναμε iphone απο κινεζους που αυτοκτονουν στα εργοστασια της foxcon, δεν θα παιρναμε αθλητικα παπουτσια απο sweatshops που δουλεουν παιδακια στην taiwan. Οποτε ολοι ειμαστε ενοχοι και εχουμε εκμεταλλευτει αλλους...

Νομιζω ολοι εχουμε ματαιοδοξια μεσα μας, το να επιλεξεις καθαροαιμο ακομα και αν ειναι απο εκτροφεα παλι λαθος ειναι για μενα αν το καλοσκεφτεις με τοσα αδεσποτα που παιζουν. Εγω μιλησα με εκτροφεις και καποια στιγμη νομιζα οτι μιλουσα με εκπροσωπους της χρυσης αυγης με αυτα που ακουγα οτι στη φυση επιβιωνει ο δυνατος, οτι το μονο το alpha male εχει δικαιωμα να τεκνοποιησει στην αγελη, οτι θα πρεπει να ψαχνεις show dogs και παντα το καλυτερο κτλ. Το προτυπο της φυλης και καλα ειναι ετσι κτλ... αλλα που και αυτο αλλαζει αναλογως τη μοδα!!! Μου λεγαν οτι μου λεγαν και εγω κοιταζα μουσουδες και κουταβια στο internet, απο το ενα αυτι μου μπαιναν απο το αλλο μου βγαινε η ολη "κυνοφιλη" αναλυση που βαζει μπροστα σαν δικαιολογια την "υγεια" αλλα κατα βαθος ειναι το προτυπο μορφολογιας που αρεσει στο ματι ανα περιοδο και αναλογα με τη μοδα.

Το μονο που καταλαβαινω στην αποκτηση καθαροαιμου προσωπικα ειναι οτι ξερεις τι σκυλο παιρνεις και βλεπεις να σου ταιριαζει με τον τροπο ζωης σου για να μην γινει δυστυχισμενο και αυτο και εσυ εχεις προβληματα.

Για μενα φιλε μου οπως και να προσπαθησεις/προσπαθουμε να βαπτισουμε το κρεας ψαρι τα σκυλια μας δινουν περισσοτερα απο οσα παιρνουν. Καλυπτουν ματαιοδοξιες, ψυχολογικα και αλλα που οπως τα εχεις και εσυ τα εχει και η πλειοψηφια των κατοχων σκυλων σε αυτο το forum για μενα εκει δεν διαφερεις ουτε εκανες κατι που δεν το κανουν αλλοι. Απλα προσπαθουνε ολοι να κανουν τουλαχιστον το σωστο και να τα αποκτησουν με το πιο σωστο τροπο και για αυτο τα ακους και ετσι πρεπει γιατι το εκανες με τελειως λαθος τροπο και δεν νομιζω να κανεις φιλους εδω μεσα οσο και να το θελεις, ουτε θα καμαρωσουν το κουταβι σου αυτο ξεχνα το ειδικα απο τη στιγμη που ηξερες. διοτι κανενας δεν βλεπει το γλυκο πανεμορφο κουταβι ..βλεπει τη μανα του και το πατερα του μεσα σε κανα puppy mill για να μπορεις να το παρεις εσυ 300 ευρο και να λες οτι εχεις bull terrier, dogo η δεν ξερω τι.

Κανεις δεν ειναι τελειος ομως, εκτος απο καποιους που βλεπω εδω μεσα να υιοθετουν αδεσποτακια ή να τα φιλοξενουν ή να τρεχουν στα καταφυγια και να τα μαζευουν απο τους δρομους. Ολοι οι υπολοιποι απλα προσπαθουμε να κανουμε οσο το δυνατον λιγοτερο λαθος γινεται.

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
και εμένα μου ακούγεται λίγο παράξενο να είσαι αναγκασμένος να παίρνεις σκύλι ράτσας για λόγους υγείας.
σίγουρα η κατάθλιψη χτυπάει πολύ κόσμο αυτό τον καιρό και τα θέματα υγείας είναι οτι χειρότερο αλλά δεν λέει πουθενά οτι μόνο το σκυλί ράτσας σε βοηθάει στο πρόβλημα σου.
υπάρχουν τόσα αδεσποτάκια που θα σου δίναν και αυτά χαρά και θα γλύτωνες και τα 650 ευρώ που λες οτι τα έχεις τόσο ανάγκη.

τελος πάντων δεν μπορείς να μπείς στην ψυχολογία του κάθε ανθρώπου.πολλές φορές κάνουμε πράξεις που μετά τις μετανιώνουμε. ελπίζω να το έχεις μετανιώσει και απο εδω και πέρα να βάλεις 2 λιθαράκια στον πόλεμο ενάντια στα Puppy mills.

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Εγω μιλησα με εκτροφεις και καποια στιγμη νομιζα οτι μιλουσα με εκπροσωπους της χρυσης αυγης με αυτα που ακουγα οτι στη φυση επιβιωνει ο δυνατος, οτι το μονο το alpha male εχει δικαιωμα να τεκνοποιησει στην αγελη, οτι θα πρεπει να ψαχνεις show dogs και παντα το καλυτερο κτλ. Το προτυπο της φυλης και καλα ειναι ετσι κτλ... αλλα που και αυτο αλλαζει αναλογως τη μοδα!!!

διοτι κανενας δεν βλεπει το γλυκο πανεμορφο κουταβι ..βλεπει τη μανα του και το πατερα του μεσα σε κανα puppy mill για να μπορεις να το παρεις εσυ 300 ευρο και να λες οτι εχεις bull terrier, dogo η δεν ξερω τι.

Κανεις δεν ειναι τελειος ομως, εκτος απο καποιους που βλεπω εδω μεσα να υιοθετουν αδεσποτακια ή να τα φιλοξενουν ή να τρεχουν στα καταφυγια και να τα μαζευουν απο τους δρομους. Ολοι οι υπολοιποι απλα προσπαθουμε να κανουμε οσο το δυνατον λιγοτερο λαθος γινεται.
πόσο δίκιο έχεις.... :-(

Rotondo

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
64
3
Φιλε μου να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου!!ειναι πολυ ωραιος!
τα αυτια του υπολογιζε να σηκωθουν περι τον 5-6 μηνα.
τον πηρες απο πετ-σοπ παει τελειωσε .εγω αυτο που ευχομαι ειναι να μην σου βγαλει τιποτα ο οζι σου.
να σου πω οτι και απο καποιον ιδιωτη(οχι εκτροφεα) να το επαιρνες θα πληρωνες περιπου 4-6 κατοσταρικα.
το πηρες απο πετ σοπ της γειτονιας?η απο αλυσιδα?μηπως αυτος απο το πετ σοπ ειχε κανεναν γνωστο εκτροφεα απο το εξωτερικο που τα φερνει?η ηταν απο εργοστασιο ζωων?

παντως ειναι κουκλι,εχει ματαρες και μαυρη αφταρα :p
ετοιμασου να σου καταστρεψει το σπιτι,μια συμβουλη απο μενα!περνε το κοκκαλα-δερματινα κοκκαλα για να μην σου τρωει τα επιπλα εχω βρει την υγεια μου εγω.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
τον πηρες απο πετ-σοπ παει τελειωσε .εγω αυτο που ευχομαι ειναι να μην σου βγαλει τιποτα ο οζι σου.
να σου πω οτι και απο καποιον ιδιωτη(οχι εκτροφεα) να το επαιρνες θα πληρωνες περιπου 4-6 κατοσταρικα.
το πηρες απο πετ σοπ της γειτονιας?η απο αλυσιδα?μηπως αυτος απο το πετ σοπ ειχε κανεναν γνωστο εκτροφεα απο το εξωτερικο που τα φερνει?η ηταν απο εργοστασιο ζωων?
Να ρωτησω κατι βρε ροτοντο το θεμα ειναι αμα ειναι απο το πετ σοπ της γειτονιας η απο αλυσιδα ή απο ιδιωτη εκτροφεα και οτι θα πληρωνε ετσι και αλλιως 4-6 εκατοσταρικα?

Rotondo

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
64
3
το θεμα ειναι οτι το παιδι πηρε ενα συντροφο για να του γεμιζει την μερα με ευχαριστες στιγμες,μπηκε εδω να εκδηλωσει την χαρα του και να ενημερωθει φανταζομαι για διαφορα θεματα(τροφες,εκπαιδευση,κλπ),και του εχουμε σπασει ολοι τον *****.
ενταξει εγινε 1 (χοντρο) λαθος,2-3 ποστ αρκουν.την ιδια συζητηση θα την διαβασει αλλες 30 φορες σε αλλα τοπικς.εγω εδω και 6-7 σελιδες διαβαζω μονο χωσιμο.

τεσπα,δικιο εχετε και εσεις,αλλα καταλαβαινω και το παιδι που μπηκε σε ενα φορουμ να μοιραστει την χαρα του και το βγηκε ξυνο.
ευχομαι εγω απο την μερια μου φιλε ,το νεο σου κολληταρι να ειναι υγειες και ολα τα αλλα θα ερθουν.

εγω μονο 2 παραδειγματα εχω απο την γειτονια,το πρωτο που το κουταβι ανακαλυψαν οτι ειναι ερμαφροδιτο και το δευτερο που μια βδομαδα μετα ανακαλυψαν πως εχει τυφο(το σκυλι σωθηκε και ειναι υγειες τωρα).
σε αυτο που λες ηλεκτρα εχεις απολυτο δικιο.
απλως αναρωτιεμαι μηπως ο πετσοπας ειχε κανεναν γνωστο εκτροφεα στο εξωτερικο και του εκανε εξυπηρετηση του παιδιου.

τεσπα καληνυχτες.

υ.γ.το παιδι δεν το γνωριζω ετσι :p .