Ozzy Ο Καινουργιος μου φιλος!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Τα "τέτοια κουτάβια " μπορείς να μου πεις γιατί στο τέλος είναι τα πιο αγαπημένα μας :rolleyes:
Ναι ε;
Εγώ μάλλον, θα αργήσω πολύ ακόμη να βγάλω τέτοιο συμπέρασμα :rolleyes:

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
και για να μην παρεξηγηθώ όταν λέω κλείδωμα δεν λέω για τα δόντια τους αλλά για την κεφάλα τους !

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Να πω ενα αλλο σεναριο?
Ο σκυλακος κατα ολα τα υπολοιπα, φαινεται πολυ συνεργασιμος κ χωρις προβληματα γενικα.
Σαν ενεργητικο κουταβι χωρις ορια θα τον χαρακτηζα.

Ο Black Sabbath ανεφερε οτι οταν ο σκυλος του εκανε τα ιδια του εδινε ζαμπονακι για να ξεκολλησει.
Ποσο παιζει η εκδοχη ο σκυλος να εχει καταλαβει την ρουτινα σφουγγαριστρα -> δαγκωμα = ζαμπονακι?
Να ειναι δλδ απλα λογικη συνεχεια στο μυαλο του κ να θελει επιμονη κ "τιμωρια" για να φυγει απο αυτη την εξισωση???

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Δεν ξέρω αλλά όταν τρώει τετοιο κόλλημα όπως το περιγράφεις, δύσκολο δεν σου φαίνεται να την αφήσει για λίγο ζαμπόν ?
Αν το είχε συνδιάσει έτσι στο μυαλό του θα ήταν την πιάνω και μετά αφήνω για να πάρω το ζαμπόν μου.
Αυτό είναι το "περίεργο" η συνεργασιμότητα που σου αναφέρουν και που την είδες και εσύ στα υπόλοιπα και πιο περίεργο ακόμα ότι δεν το βγάζει με τίποτα άλλο παρά μόνο με την σφουγγαρίστρα και μάλιστα μόνο με την σφουγγαρίστρα που είναι στο κοντάρι.
Εμένα το μαλί μου τρελλαινόταν για τις σκούπες με το κοντάρι αλλα του άρεσε το να τρέχει γύρω γύρω στον κήπο και να κοπανάει πίσω το κοντάρι της σκούπας:) μολις την έβγαλα απο το κοντάρι δύο τρεις φορές ξεκόλλησε και του ήταν αδιάφορη.
Δώστε του λίγο χρόνο, ο χρόνος θα δείξει...

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Χτες το πρωι ειχα παει στο σπιτι της οικογενειας του Ozzy για καφε!
Ο σκυλος μετα απο 10 μερες εχει αλλαξει τελειως!
Ηρθε στα κιλα του, εδεσε κ ηρεμισε πααααααααρα πολυ!
Πλεον ακουει το ονομα του, ακομα κ αν ειναι αφοσιωμενος με αλλο σκυλο εκεινη την ωρα, θα γυρισει κ θα ερθει 9/10 φορες πισω αμεσως!
Εμαθε το "μη" !! Μαγικο!! Ανεχεται την σφουγγαριστρα μεχρι κ στο ενα μετρο αρκει καθε φορα που παει να κανει μισο βημα να ακουγεται το "μη"......παντως attack δεν κανει πλεον!
Τα βραδια κοιμαται μονος του εξω. Κ ειναι επιλογη του αυτο!
Καμια φορα θα μπει μεσα να τσεκαρει, αλλα θα ξαναβγει να την πεσει εξω, κυριως στην βεραντα που εχει θεα.....
Εχει παψει να αποζηταει την ανθρωπινη παρουσια συνεχεια, υπαρχουνε στιγμες που μετατρεπεται σε αγαπουλα-αγκαλιτσα αλλα ως εκει.
Δεν γαυγιζει! Ζητημα να ακουστει μια δυο φορες την μερα, κυριως οταν γυρναει το αυτοκινητο της οικογενειας, η αν περναει παρεα κοσμου απο την γειτονια που γαυγιζει μαζι με τα σκυλια των διπλα σπιτιων.....
Το μονο που δεν εχει διορθωθει ειναι οτι ακομα κατουροχεζει οπου να ναι.....

Παντως ειναι αλλος σκυλος, κ το εντυπωσιακο μαζι του ειναι οτι ειναι ενα τοσο ευτυχισμενο πλασμα που ΟΛΗ την ωρα κουναει την ουρα του!
Ακομα κ οταν κανει καποια βλακεια κ του φωναξουνε "μη" ερχεται με τα αυτια κατω αλλα κουνοντας την ουρα!!
Λατρευει πραγματικα τα παιδια κ λιωνει οταν τον χαιδευουνε,αγκαλιαζουνε, ασχολουνται μαζι του......

Μεσα στην εβδομαδα θα ξαναπαω πανω για δουλεις, ειπαμε να τον παμε στην θαλασσα, κ ελπιζω αυτη τη φορα να θυμηθω να παρω κοντα την φωτογραφικη!!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Περασαν κι ολας 5μηνες......

Χτες ειχα παει στο σπιτι των παιδιων! Βρηκα ενα Ozzy, διπλο απ οταν τον ειχα δει τελευταια φορα, χαζοχαρουμενο οπως παντα, αλλα επιτελους εχει μαθει να φερεται μεσα στο σπιτι!

Βεβαια παραμενει ακομα ενας μπουνταλας, ενας μεγαλος κουταβος που λατρευει χαδια κ αγκαλιες κ ευτυχως γι'αυτον στην 6μελη οικογενεια παντα υπαρχει καποιος προθυμος να ασχοληθει μαζι του!

Τα παει πολυ καλα με τα παιδια, τα παει καλα με το αλλο σκυλακι της οικογενειας (βεβαια οταν παιζουνε μεσα στο σαλονι ειναι να παρανοησεις!!!!!) εχει ξεχασει καθε θεμα που ειχε με σκουπες-σφουγγαριστρες τωρα μπορεις να σφουγγαρισεις κοντα του, διπλα του, πανω του....... οσο για το περιβοητο προβλημα "γαυγισματος" δεν γαυγιζει παραπανω απο οποιοδηποτε αλλο σκυλο!

Γενικα μαθαινει πολυ δυσκολα απ οτι μου ειπανε ειναι ξεροκεφαλος κ επιμονος, αλλα ο μπαμπας του τον λατρευει κ ασχολειται αρκετα μαζι του! Τον θεωρει κ πανεμορφο.......(!?!?)......

Να κ μια φωτο του σκυλακου, που τελικα σταθηκε τυχερος στην ζωη του!