pro-plan

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Εγω παντως, σαν μεσος καταλανωτης, θα ηθελα να ξερω αν η τροφη εχει εστω και την απειροελαχιστη πιθανοτητα να περιεχει μεταλλαγμενα.
Μιας κι εχω δωσει 2 τσουβαλια της equilibrio στο σκυλο μου κι αν δεν αρνιοταν να τη φαει θα συνεχιζα, θεωρω οτι η τοταλ με κοροιδευει με το να μου βαζει απο πανω αυτοκολλητο της, ακομα κι αν ειναι καλυμενη απο τη νομοθεσια.
Εγω να ειστε σιγουροι οτι θυμωσα παρα πολυ, οχι οτι σας ενδιαφερει, κι αν την ετρωγε ακομα ο σκυλος μου θα την εκοβα μονο και μονο απο αυτο.

Φιλικα :)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ακριβώς αυτό! Παρόλο που είχα καταλήξει να δώσω sam's field στον σκύλο μου λόγω αρνητικών σχολιων απο σκυλοϊδιοκτήτες κατά της equilibrio, πήρα τελικά ένα σακί equilibrio γιατί δε βρήκα sam's field και τις επόμενες μέρες τα μαγαζιά ήταν κλειστά, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θα είναι και το μόνο, ωστόσο είδα ότι του "έκατσε" καλά και είχα σκοπό να το συνεχίσω αλλά διαβάζοντας ότι πίσω απο το αυτοκόλλητο υπάρχει σήμα για μεταλλαγμένα (ουτε που μου είχε παει το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο...) τέλος η equilibrio.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Vas αν το ξεκολλησεις θα το δεις, εγω παντως εγινα εξαλλη!
Επισης το σακι πανω εχει οδηγιες και τα συστατικα στα ελληνικα και παλι εχουν κολλησει αυτοκολλητο με συστατικα.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Επισης το σακι πανω εχει οδηγιες και τα συστατικα στα ελληνικα και παλι εχουν κολλησει αυτοκολλητο με συστατικα.
Όσο πάει και καλυτερεύει..

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κε FILIOS, σας ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά η αλήθεια μου είναι ότι αντί να καθησυχαστώ, μου δημιουργείται η απορία... Αντί να καλύψει η εταιρεία το σήμα με το Τ, δεν θα μπορούσε να έχει βάλει σε κενό χώρο ένα αυτοκόλλητο με την διευκρίνηση αυτή, λίγο πιο συμπυκνωμένη?

Επιπλέον, ποια η διαφορά των συστατικών που είναι γραμμένα πάνω στη συσκευασία με αυτά του αυτοκόλλητου? Ποιος ο λόγος ύπαρξης του αυτοκόλλητου συστατικών?

Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που ως καταναλωτής αγνοώ (μα προϊόντων για κατοικίδια, μα για προϊόντα για ανθρώπους). Αλλά προσπαθώ να παραμένω σκεπτόμενος άνθρωπος και να θέλω να έχω την ενημέρωση ώστε να μπορώ να επιλέξω. Υποθέτω ότι η equilibrio στη Βραζιλία έχει καλές πωλήσεις, παρ'όλη την παρουσία του συμβόλου, καθώς ο καταναλωτής εκτιμάει την ειλικρίνεια ειλικρίνεια και μπορεί να υπολογίσει το ρίσκο, και στην τελική να καταλάβει ότι πρόκειται για μηδαμινό κι ασήμαντο ποσοστό. Η κάλυψη του συμβόλου, πιστεύω ότι αποθαρρύνει τον αντίστοιχο καταναλωτή εδώ, καθώς βρισκόμαστε στην Ελλάδα, κι η εμπειρία μας δείχνει ότι η οποιαδήποτε απόκρυψη, συνήθως κρύβει κάτι μεγαλύτερο από πίσω.

Πιστεύω στη λαϊκή σοφία αρκετά, οπότε στη θέση της εισαγωγικής εταιρίας δεν θα κάλυπτα με αυτοκόλλητο καμία πληροφορία της συσκευασίας, αλλά αντιθέτως θα έβαζα σε κενό σημείο αυτοκόλλητο με επεξήγηση, καθώς «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Ως μέσος καταναλωτής (που υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα είχα τη δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί σας για να μου δώσετε τις εξηγήσεις του προηγούμενού σας ποστ), τα αυτοκόλλητα που υπάρχουν πάνω στη συσκευασία κι εκεί που έχουν τοποθετηθεί, θα με έκαναν να σκεφτώ ότι ο ουρανός δεν είναι και τόσο καθαρός κι οι αστραπές προμηνύουν καταιγίδα.

FILIOS

Member
18 Απριλίου 2013
5
0
Εγω παντως, σαν μεσος καταλανωτης, θα ηθελα να ξερω αν η τροφη εχει εστω και την απειροελαχιστη πιθανοτητα να περιεχει μεταλλαγμενα.
Μιας κι εχω δωσει 2 τσουβαλια της equilibrio στο σκυλο μου κι αν δεν αρνιοταν να τη φαει θα συνεχιζα, θεωρω οτι η τοταλ με κοροιδευει με το να μου βαζει απο πανω αυτοκολλητο της, ακομα κι αν ειναι καλυμενη απο τη νομοθεσια.
Εγω να ειστε σιγουροι οτι θυμωσα παρα πολυ, οχι οτι σας ενδιαφερει, κι αν την ετρωγε ακομα ο σκυλος μου θα την εκοβα μονο και μονο απο αυτο.

Φιλικα :)

Αγαπητή Κα Hlianna
Ευχαριστώ για την ερώτηση σας εάν και θεωρώ ότι έχω ήδη απαντήσει σε αυτό το ερώτημα σας ενημερώνω ότι η επίσημη θέση της Τotal alimentos είναι ότι η τροφή περιλαμβάνει ποσότητες ιχνών που είναι αποτέλεσμα τυχαίας ή τεχνικώς αναπόφευκτης παρουσίας κατά τη διάρκεια της αλυσίδας παραγωγής, δυστυχώς εμείς δεν είμαστε αυτοί που θεσπίζουμε τους νόμους αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να πορευτούμε σύμφωνα με αυτούς και εν ολίγης αυτοί οι νόμοι Κα Hlianna όπως εξήγησα και σε προηγούμενο post επιτρέπουν σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης όπως μπισκότα, σάντουιτς, σοκολάτες ή παιδικές τροφές να περιέχουν μεταλλαγμένη σόγια ή καλαμπόκι. Σύμφωνα πάντα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς όλα τα παραπάνω είναι επιτρεπτά για την τυχαία ή τεχνικώς αναπόφευκτη παρουσία γενετικώς τροποποιημένου υλικού στα τρόφιμα άνευ επισήμανσης αυτό σημαίνει το μπισκότο που μπορεί να καταναλώσατε εχτές , το γάλα που ίσως χρησιμοποιήσετε σήμερα ή την σοκολάτα που πιθανόν θα καταναλώσετε αύριο να περιλαμβάνουν τα ίδια αναπόφευκτα ίχνη gmo’s που όμως δεν γνωρίζετε αλλά τα καταναλώνετε γιατί η νομοθεσία της χώρας μας το επιτρέπει χωρίς να υπάρχει σήμανση. Ως αναφορά τα αυτοκόλλητα όπως εξήγησα η Total στην Ελλάδα ΔΕΝ είναι υποχρεωμένη να έχει σήμανση, ωστόσο το να αλλάξει σακί χωρίς δηλαδή σήμανση εφόσον δεν χρειάζεται για μία μόνο χώρα εξαγωγής της είναι ένα μεγάλο έξοδο που εντέλει θα βαρύνει τον καταναλωτή κάτι που η εταιρεία δεν θέλει ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική ως έχει, το αυτοκόλλητο πάνω στα συστατικά είναι γιατί το Ελληνικό τελωνείο έχει θεσπίσει με κανονισμό πως κάποιες ορολογίες αλλάζουν όπως Ανάλυση άλλαξε σε Αναλυτικά συστατικά ,όπως λιπαρά άλλαξε σε ολικές λιπαρές ουσίες κατά τα άλλα τα συστατικά παραμένουν ίδια και αλλάζουν ορολογίες . Τώρα πέραν της τροφής καλό θα ήταν ο οποιοσδήποτε μέσος καταναλωτής να ενημερωθεί περαιτέρω για το κατά πόσο τα gmo’s έχουν μπει στην ζωή μας εδώ και 4 δεκαετίες όχι εχθές και τα καταναλώνουμε κατά κόρον χωρίς οι περισσότεροι να το γνωρίζουν και για αυτό σας παραπέμπω στις λίστες της Greenpeace.Πέραν τούτου να είστε σίγουροι πως η γνώμη του καταναλωτή όχι μόνο μας ενδιαφέρει αλλά μας απασχολεί ιδιαίτερα και χαίρομαι που ανταλλάζουμε απόψεις, άλλωστε στους καταναλωτές οφείλει η τροφή την συνεχόμενη ανοδική πορεία της τα τελευταία 5 χρόνια και όχι τυχαία πέραν τούτου η τροφή περνάει πολλούς ελέγχους πρίν καταλήξει σε εσάς κάτι που με Ευρωπαικές τροφές δεν συμβαίνει κατα την εισαγωγή τους.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε παραμένω στην διάθεση σας.
Σας Ευχαριστώ.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
δεν εισαι troll τελικα... Αν και καλυτερα να ησουν.

Eπισης -απο εποχης Βουλγαρακη- εχει καταρριφθει ο μυθος οτι οτι ειναι νομιμο, ειναι και ηθικό.

Ποσώς με απασχολει η νομοθεσια. Σημασια εχει η ουσία. Και μονο η υποψία οτι η συγκεκριμενη τροφή περιεχει μεταλλαγμενα, με κανει να την απορριπτω. Ακομα κι αν καθημερινα καταναλώνω -εν αγνοια μου- ενα σωρο απο αυτα.

Το οτι εμφανιζεται ενα στελεχος της Τotal alimentos και μας εξηγει -ειλικρινως κατα πασα πιθανοτητα- οτι η συγκεκριμενη τροφη περιέχει τυχαιες, ποσοτητες μεταλλαγμενων (πιο άοριστα πεθαινεις) επειδη η νομοθεσία το επιτρεπει, οκ τι να πω.... Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Μας βοηθα να την απορριψουμε με περισσοτερη σιγουρια.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Filios καλα ολα αυτα που λες, και πιστεψε με δεν με ενδιαφερει καθολου ποσα λεφτα χανει η εταιρια αν δεν βαλει το αυτοκολλητακι.
Για μενα ειναι εντελως κοροιδια και δεν ειναι δικαιολογια οτι μπορει αθελα μου να τρωω μεταλλαγμενα.
Ακομα και να αρεσε στον σκυλο μου η συγκεκριμενη τροφη, να εισαι σιγουρος οτι θα τη σταματαγα μονο και μονο απο τη "πονηρια" της εταιριας να κρυψει το Τ στη συσκευασια. Για να υπαρχει εκει πανω, υπαρχει λογος και θα ηθελα, ή μαλλον απαιτω να το ξερω.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.968
7.541
όπως εξήγησα και σε προηγούμενο post επιτρέπουν σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης όπως μπισκότα, σάντουιτς, σοκολάτες ή παιδικές τροφές να περιέχουν μεταλλαγμένη σόγια ή καλαμπόκι.
Κύριε Filio, δε μπορώ να καταλάβω αυτό το επιχείρημα. Θέλετε να πείτε ότι αυτά που προσπαθούμε να αποφύγουμε στις δικές μας τροφές και τις τροφές των παιδιών μας, στις οποίες επίσης κρύβονται πίσω από μικρά γραμματάκια και αυτοκόλλητα, δεν υπάρχει λόγος να μην τα δίνουμε στα σκυλιά μας επειδή "υπάρχουν παντού"?

FILIOS

Member
18 Απριλίου 2013
5
0
Κε FILIOS, σας ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά η αλήθεια μου είναι ότι αντί να καθησυχαστώ, μου δημιουργείται η απορία... Αντί να καλύψει η εταιρεία το σήμα με το Τ, δεν θα μπορούσε να έχει βάλει σε κενό χώρο ένα αυτοκόλλητο με την διευκρίνηση αυτή, λίγο πιο συμπυκνωμένη?

Επιπλέον, ποια η διαφορά των συστατικών που είναι γραμμένα πάνω στη συσκευασία με αυτά του αυτοκόλλητου? Ποιος ο λόγος ύπαρξης του αυτοκόλλητου συστατικών?

Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που ως καταναλωτής αγνοώ (μα προϊόντων για κατοικίδια, μα για προϊόντα για ανθρώπους). Αλλά προσπαθώ να παραμένω σκεπτόμενος άνθρωπος και να θέλω να έχω την ενημέρωση ώστε να μπορώ να επιλέξω. Υποθέτω ότι η equilibrio στη Βραζιλία έχει καλές πωλήσεις, παρ'όλη την παρουσία του συμβόλου, καθώς ο καταναλωτής εκτιμάει την ειλικρίνεια ειλικρίνεια και μπορεί να υπολογίσει το ρίσκο, και στην τελική να καταλάβει ότι πρόκειται για μηδαμινό κι ασήμαντο ποσοστό. Η κάλυψη του συμβόλου, πιστεύω ότι αποθαρρύνει τον αντίστοιχο καταναλωτή εδώ, καθώς βρισκόμαστε στην Ελλάδα, κι η εμπειρία μας δείχνει ότι η οποιαδήποτε απόκρυψη, συνήθως κρύβει κάτι μεγαλύτερο από πίσω.

Πιστεύω στη λαϊκή σοφία αρκετά, οπότε στη θέση της εισαγωγικής εταιρίας δεν θα κάλυπτα με αυτοκόλλητο καμία πληροφορία της συσκευασίας, αλλά αντιθέτως θα έβαζα σε κενό σημείο αυτοκόλλητο με επεξήγηση, καθώς «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Ως μέσος καταναλωτής (που υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα είχα τη δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί σας για να μου δώσετε τις εξηγήσεις του προηγούμενού σας ποστ), τα αυτοκόλλητα που υπάρχουν πάνω στη συσκευασία κι εκεί που έχουν τοποθετηθεί, θα με έκαναν να σκεφτώ ότι ο ουρανός δεν είναι και τόσο καθαρός κι οι αστραπές προμηνύουν καταιγίδα.

Καλησπέρα σας Κα Κritikopoula

'Oπως προείπα και στην Κα Hlianna ως αναφορά το αυτοκόλλητο στο σύμβολο η εταιρεία δεν θεωρεί ότι αποκρύπτει κάτι γιατί εάν θα δείτε στο site της εταιρείας σε όλες τις συσκευασίες φαίνεται το εν λόγο σύμβολο καθώς και το site στην χώρα μας της Equilibrio που κατασκευάζεται τώρα θα έχει ίδιες photos με την Τotal (όπως και στο δικό τους site) εφόσον το copyright είναι δικό τους, ως αναφορά την συσκευασία η εταιρεία εξάγει περίπου σε 50 χώρες του εξωτερικού συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας, το κόστος για να κάνει μία συσκευασία ξεχωριστή για την κάθε χώρα βάση της νομοθεσίας της χωρίς δηλαδή την σήμανση θα ήταν τεράστιο θα επιβάρυνε τελικά τον καταναλωτή και θα έπαυε να είναι τόσο ανταγωνιστική, γιατί ας μην γελιόμαστε ένας σημαντικός λόγος προτίμησης της τροφής είναι η σχέση τιμής-κορυφαίας ποιότητας, το αυτοκόλλητο των συστατικών είναι αποτέλεσμα των πρόσφατων νέων κανονισμών του Ελληνικού τελωνείου που έχει ορίσει νέες ορολογίες έναντι των παλιών για παράδειγμα όπως Ανάλυση άλλαξε σε Αναλυτικά συστατικά ,όπως λιπαρά άλλαξε σε ολικές λιπαρές ουσίες, όπως φυτικές ίνες άλλαξε σε ολικές ινώδεις ουσίες κ.τ.λ, τα συστατικά δεν αλλάζουν παρά μόνον οι ορολογίες κατ’ απαίτηση του τελωνείου, ως αναφορά τις πωλήσεις της Total στην Βραζιλία όντως είναι νούμερο 1 τροφή σε πωλήσεις όχι τυχαία, παρόλα αυτά ο καταναλωτής έχει τον τελευταίο λόγο αγοράς ενός προϊόντος το ότι εσείς το ερευνάτε πριν σας καθιστά υπεύθυνο καταναλωτή αλλά όλα έχουν την εξήγηση τους και αυτό δεν το υποστηρίζω μόνο αλλά και το αποδεικνύω με τα επίσημα έγγραφα του κράτους για όποιον πραγματικά θέλει να εξακριβώσει αυτό που υποστηρίζω. Επιπροσθέτως όλοι ζούμε στην ελληνική καταναλωτική πραγματικότητα και σύμφωνα με στατιστικές πλέον το 90% των καταναλωτών θεωρούνται ενημερωμένοι αλλά το γεγονός να ταΐζω το ίδιο το παιδί μου το γάλα που περιέχει απειροελάχιστα ποσοστά gmo’s γιατί είναι αναπόφευκτο γιατί εάν ζω σε αυτήν την πραγματικότητα δεν μπορώ να υποστηρίξω
ότι το αγνοώ είναι σαν να αγοράζω ένα αεροπορικό εισιτήριο ή ένα αυτοκίνητο και να έχω την απαίτηση να γράφει το εισιτήριο ή το συμβόλαιο του αυτοκινήτου ότι υπάρχει απειροελάχιστη πιθανότητα να πέσει το αεροπλάνο είτε να τρακάρει το αυτοκίνητο, αλλά να απορρίπτω ένα προϊόν που το δηλώνει γιατί δεν μου αρέσει σαν ιδέα αυτό νομίζω δεν με καθιστά υπευθυνότερο καταναλωτή και χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ δεν απευθύνεται σε εσάς ή συγκεκριμένα το σχόλιο αλλά είναι μία γενική διαπίστωση.
Και πάλι εύχομαι να σας έλυσα τυχόν απορίες σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παραμένω στην διάθεση σας.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Kε FILIOS, και πάλι ευχαριστώ για την απάντησή σας. Το γεγονός ότι η εταιρία έχει το σύμβολο στη συσκευασία, κατά τη γνώμη μου τιμά την εταιρεία παρασκευής, κι εμένα, προσωπικά, το ίδιο το σύμβολο δεν θα με απέτρεπε κτλ αν γνωρίζω (πλέον) την ερμηνεία του. Το κυρίως πρόβλημά μου είναι η κάλυψή του με το αυτοκόλλητο. Πρός Θεού δεν θα είχα την απαίτηση δημιουργίας άλλης συσκευασίας, χωρίς το σύμβολο, αλλά θα ήμουν ικανοποιημένη με την τοποθέτηση του αυτοκόλλητου σε κενό σημείο που δεν θα κάλυπτε καμία πληροφορία. Για το αυτοκόλλητο των συστατικών, νιώθω καλυμμένη από την εξήγησή σας κι ελπίζω να μην σας διαψεύσει κάποιος που έχει εύκαιρη τη συσκευασία.

Last edited by a moderator:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ασχετο με αυτα :η τιμη της equilibrio στα μαγαζια online και μη, παιζεται απο 37 εως 45 ευρω. Αυτες οι αποκλισεις που οφειλονται? Επιτρεπει η εταιρια τετοια διακυμανση? Θα προτιμουσα κ εγω το αυτοκολλητο να βρισκεται σε αλλη θεση.Γιατι αφου μου το κρυβεις,σημαινει οτι ειναι "κακο". Απο ενστικτο κ μονο με κανει να αποφυγω την αγορα του προιοντος αυτου. Ειχα μπει στην διαδικασια να αγορασω την συγκεκριμενη τροφη.Μπορει ολες οι τροφες να περιεχουν τα "τερατα" μεσα,αλλα απο την στιγμη που δεν καλυπτονται στην συσκευασια κ δεν αναφερεται κατι πουθενα το μυαλο μας δεν μπαινει στην σκεψη. Ο κυριος που την διανεμει ειχε ερθει στο σπιτι μου κ συζητησαμε καποια πραγματα,ηταν πολυ εξυπηρετικος.Θα την επελεγα ως πιο οικονομικη τροφη.Με τοσο κακο ομως που εχει γινει περι gmo's ,δεν...Χαλαστηκα.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Ασχετο με αυτα :η τιμη της equilibrio στα μαγαζια online και μη, παιζεται απο 37 εως 45 ευρω. Αυτες οι αποκλισεις που οφειλονται? Επιτρεπει η εταιρια τετοια διακυμανση? Θα προτιμουσα κ εγω το αυτοκολλητο να βρισκεται σε αλλη θεση.Γιατι αφου μου το κρυβεις,σημαινει οτι ειναι "κακο". Απο ενστικτο κ μονο με κανει να αποφυγω την αγορα του προιοντος αυτου. Ειχα μπει στην διαδικασια να αγορασω την συγκεκριμενη τροφη.Μπορει ολες οι τροφες να περιεχουν τα "τερατα" μεσα,αλλα απο την στιγμη που δεν καλυπτονται στην συσκευασια κ δεν αναφερεται κατι πουθενα το μυαλο μας δεν μπαινει στην σκεψη. Ο κυριος που την διανεμει ειχε ερθει στο σπιτι μου κ συζητησαμε καποια πραγματα,ηταν πολυ εξυπηρετικος.Θα την επελεγα ως πιο οικονομικη τροφη.Με τοσο κακο ομως που εχει γινει περι gmo's ,δεν...Χαλαστηκα.
...
σε ολες τις εταιριες γινεται αυτο,,, στο χερι σου ειναι να επιλεξης το φθηνοτερο καταστημα μετα απο ερευνα αγορας,,, οσο για τα μεταλλαγμενα,, δυστηχως πολλα προιοντα δεν ειναι υποχρεωτικο να εχουν σημανση οτι προερχονται απο μεταλλαγμενα,,,,, ωστοσο η τροφη equilibrio δεν περιεχει ιχνη μεταλλαγμενων συστστικων αλλα ενα μεγαλο ποσοστο το οποιο ειναι μετρησημο βαση της ευρωπαικης νομοθεσιας και γιαυτο μπηκε και υποχρεωτικα η σημανση,,, με το να αγοραζουμε τροφες με μεταλλαγμενα προιοντα ειναι σα να ενθαρυνουμε τις εταιριες να συνεχισουν να διασταυρωνουν γονιδια καλαμποκιου με γονιδια ποντικιου και ποιος ξερει τι εχουν μπλεξει μεταξυ τους ,,, και μονο ο θεος ξερει τι καταστροφες θα προξενησουν αυτα τα πειραματα που εχουν σκοπο το κερδος καποιων αδιστακτων ασυνειδητων,,,,, στα μεταλλαγμενα λεμε ΟΧΙ !!!!

Big dog

New Member
22 Μαϊου 2013
4
0
δεν εισαι troll τελικα... Αν και καλυτερα να ησουν.

Eπισης -απο εποχης Βουλγαρακη- εχει καταρριφθει ο μυθος οτι οτι ειναι νομιμο, ειναι και ηθικό.

Ποσώς με απασχολει η νομοθεσια. Σημασια εχει η ουσία. Και μονο η υποψία οτι η συγκεκριμενη τροφή περιεχει μεταλλαγμενα, με κανει να την απορριπτω. Ακομα κι αν καθημερινα καταναλώνω -εν αγνοια μου- ενα σωρο απο αυτα.

Το οτι εμφανιζεται ενα στελεχος της Τotal alimentos και μας εξηγει -ειλικρινως κατα πασα πιθανοτητα- οτι η συγκεκριμενη τροφη περιέχει τυχαιες, ποσοτητες μεταλλαγμενων (πιο άοριστα πεθαινεις) επειδη η νομοθεσία το επιτρεπει, οκ τι να πω.... Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Μας βοηθα να την απορριψουμε με περισσοτερη σιγουρια.
dite stin parakato foto gia paradigma kapies trofes pou poulounte stin Brazilia Kai I opies kikloforoun stin ellada xoris to t ti lete gia auto

Attachments

ΦΟΙΒΟΣ07

Active Member
6 Μαϊου 2013
30
0
εγω το γ.π που εχω ειναι 3.5μηνων κ απο την πρωτη στιγμη του δινω pro-plan puppy athletic αρνι ρυζι μ εκανε δυο φορες εμετο αλλα τον παρακολουθησα κ ειδα οτι δεν μασουσε καλα την καραμελα κ τα εβγαζε ολοκληρα μετα του εβαζε λιγο νερο στην τροφη κ εστρωσε το τριχωμα ειναι λαμπερο απο πανω αλλα οχι τοσο διπλα ψηλα στα ποδια αλλα εχω ακουσει οτι κανει πολυ καλο το αυγο για το τριχωμα κ οχι μονο