PROPLAN DENTAL BARS κανουν δουλια??

boubis

Member
7 Μαρτίου 2011
8
0
Γεια σας ειμαι νεο μελος στο forum και θα ηθελα να μαθω αν κανουν δουλια τα PROPLAN DENTAL BARS :confused:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.701
321
Lund, SE
Γειά σου Μπούμπη και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Δεν τα ξέρω τα προπλάν αν κι έχω δει στο σούπερ μάρκετ τα αντίστοιχα (φαντάζομαι) που φέρνουν. Ξέρω πως οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά κι όλοι κοιτάνε να γυρίσουν σπίτι τους έστω και με ένα πεντόευρω παραπάνω, αλλά δεν είμαι υπέρ των ημίμετρων. Προτιμώ να πάω τα σκυλιά μου για ένα καθαρισμό παρά να πάρω κάτι τέτοιο και να κοιμάμαι μετά ήσυχος πιστεύοντας πως έχω κάνει κάτι για την πρόληψη του οδοντιατρικού τους. Πάντως μπράβο σου που ενδιαφέρεσαι κι ασχολείσαι και μ' αυτό το θέμα, πολλοί κατά καιρούς το ξεχνάμε.

boubis

Member
7 Μαρτίου 2011
8
0
εντάξει δεν είναι το "οικονομοκο" το πρόβλημα αλλα δεν έχει ανάγκη για καθαρισμό το σκυλί απλά ρωτάω μήπως είναι καλά αυτά για va τα πάρω αν έχει κάποιος να μου προτείνει αλα ακόμα καλύτερα πάντως εμενα με νοιάζει να κάνει δουλειά αυτό που θα πάρω!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.809
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ πάντως παίρνω το Pedigree Denta Stix όχι τόσο για καθαρισμό όσο για λιχουδιά (σιγά και εμείς τρώμε ένα σορό βλακείες, ας μην το παρακάνουμε)

Για καθαρισμό βούρτσισμα δοντιών μέρα πάρα μέρα

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Υπάρχουν πολλά προϊόντα οδοντικής υγιεινής μη βρώσιμα για καθαρή αναπνοή και που καθαρίζουν τα δόντια από υπολείμματα τροφών. Αυτά τα χρησιμοποιούμε για προληπτικούς λόγους. Αν το σκυλάκι σου έχει κάποιο πρόβλημα με τα δόντια του θα πρέπει να κάνει καθαρισμό. Αλιώς μπορείς να πάρεις ειδική οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα για σκύλους και να του τα βουρτσίζεις 3-4φορές την εβδομάδα.

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Μια πολύ καλή λύση είναι και τα κανονικά μοσχαρίσια κόκκαλα (1 ή 2 φορές /εβδομάδα). Αγοράζεις από τον κρεοπώλη σου, τα βάζεις στην κατάψυξη για 2 ημέρες, και μετά αφήνεις το σκυλί να κάνει τα υπόλοιπα. Φυσικότατο...τρόχισμα των δοντιών! :)

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Μια πολύ καλή λύση είναι και τα κανονικά μοσχαρίσια κόκκαλα (1 ή 2 φορές /εβδομάδα). Αγοράζεις από τον κρεοπώλη σου, τα βάζεις στην κατάψυξη για 2 ημέρες, και μετά αφήνεις το σκυλί να κάνει τα υπόλοιπα. Φυσικότατο...τρόχισμα των δοντιών! :)
Ζηταμε κοκκαλα απο καποιο συγκεκριμενο μερος του μοσχαριου?

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Δύο φορές του έχω δώσει dental stick . . . ΚΑΙ τις δύο, μετά απο δέκα λεπτά μου ανταπέδωσε το κέρασμα αφήνοντάς το στο χαλί σε ημιυγρή μορφή ;)
Δεν ξέρω απο τι τα φτιάχνουν, αλλά εγώ δεν του ξαναέδωσα.

boubis

Member
7 Μαρτίου 2011
8
0
Δύο φορές του έχω δώσει dental stick . . . ΚΑΙ τις δύο, μετά απο δέκα λεπτά μου ανταπέδωσε το κέρασμα αφήνοντάς το στο χαλί σε ημιυγρή μορφή ;)
Δεν ξέρω απο τι τα φτιάχνουν, αλλά εγώ δεν του ξαναέδωσα.
ααα τοσο καλα ειναι??

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Για τα δικά μου....τα συγκεκριμένα δεν "προλαβαίνουν" να κάνουν τίποτε....μισή χαψιά τα κάνουν....

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Κάποτε είχα πάρει κάτι αντίστοιχο άλλης εταιρείας.
Το έδωσα στο Chow και ούτε που ακούμπησε στα δόντια. Το μασησε 1-2 δευτερόλεπτα και βρουπ, όλο κάτω. Αν έχεις μεγάλο σκύλο περισσότερο σαν λιχουδιά θα είνια παρά ως τρόπο καθαρισμού δοντιών.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Και εγω παίρνω που και που τα dental stick δεν ξέρω αν κάνουν κατι στα δόντια αλλα είναι τα μόνα που τρώει με τέτοια όρεξη !!
τα εξαφανίζει !!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Λογικό να τα εξαφανίζουν μιας και είναι γεμάτο με αλάτι :D

Εχει και bentonite, το οποίο είναι το βασικό στοιχείο για την γατίσια άμμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τσιμέντο, κόλλες και κεραμικά προιόντα. Μάλλον αυτό είναι που του δίνει αυτή την συμπαγές υφή για να δαγκώνει ο σκύλος.
WoooHooo... delicious!