PUG περίεργο τρέξιμο

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
σχυει οτι ολα τα παγκ τρεχουν σε κυκλους γυρω γυρω με ταχυτητα?το δικο μου ειναι 8 μηνων και οταν βγαινει στην αυλη τρεχει γυρω γυρω μεχρι να κουραστει.μου ειπαν οτι τα παγκ το κανουν αυτο.ξερει κανεισ γιατι?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ολα τα σκυλια το κανουν. Τουλαχιστον ολα οσα εχω δει εγω. Παιζει, εκτονωνεται, σε προσκαλει να τον
κυνηγησεις και να παιξετε μαζι. Τον βγαζεις βολτιτσες?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μηπως του λειπει εκτονωση και παιχνιδι + το οτι ειναι κουταβι? Ποσες φορες τον βγαζετε βολτα την ημερα και για ποση ωρα?

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
3 φορεσ.2 για τσισα και λοιπα και μια μια μεγαλη μιαμισι ωρα για παιχνιδια.τον αφηνω και για λιγο ελευθερο γιατι κατεβαινουμε στη παραλια και τρεχουμε.ειναι πολυ δυνατο σκυλι με πολυ ενεργεια.μετα τη μεγαλη βολτα γυρναμε σπιτι και τρεχει στην αυλη γυρω γυρω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
ΜΠΕΤΥ, η γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να έχεις κάτσει και να έχεις διαβάσει κάποια πράγματα, σχετικά με την φυλή που σου άρεσε και απέκτησες, ώστε να μην αναρωτιέσαι σε κάθε τι καινούργιο του χαρακτήρα του ή της εμφάνισής του, που μπορεί να σε ξενίζει.

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
Εχω διαβασει αρκετα για τη φυλη του αλλα το δικο μου παγκ μαλλον διαφερει πολυ απο τα αλλα.συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει και απο πληροφοριες που εχω και απο αλλουσ ιδιοκτητες παγκ,ειναι ηρεμα και τεμπελικα σε αντιθεση με το δικο μου.δε ξερω εαν η ενεργεια οφειλεται στο νεαρο της ηλικιας του.για αυτο και κανω ερωτησεις για να μιλησω με ατομα με παραπανω εμπειρια

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τεμπελικα ειναι τα σκυλια τα οποια οι ιδιοκτητες τους δεν ασχολουνται μαζι τους.
Να μου πεις οτι δεν ειναι πολυ ενεργητικα οπως πχ τα μαλινουα το κατανοω.
Αλλα και εκτονωση χρειαζονται και ασκηση τοσο σωματικη οσο και πνευματικη.

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
πιστευω δεν του λειπει εκτονωση.ειναι πολυ γυμνασμενος.δεν εχω δει αλλο παγκ ετσι.εκτος αν διαγραφονται οι μυς λογω μαυρου χρωματος.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr