rock βραδια

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Εγώ γιατί νόμιζα ότι το DS είναι περιστέρι;; Είμαι άσχετη βέβαια από περιοχές Αθήνας.
Μάλλον οn stage ή κάπως έτσι λεγεται αυτό που λέω.
Χμμμ..παίζει και να έχεις δίκιο.. Τώρα θυμήθηκα πως είναι κάπου στη Θηβών (ναι; ).. Τι περιοχή θεωρείται εκεί;

Last edited:

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
σουπερ ιδεα..ειμαι ασχετη απο ροκ μπαρακια ( εκτος απο το σταυρο του νοτου κ το μπατμαν που ειναι διπλα μου αλλα δεν ειναι κ τοσο ..ροκ)
εαν κανονιστει για γυρω στις 15 του μηνα ( pay day :D :D )
k καπου κεντρο -ή να βολευει μετρο κλπ για το πηγαινε
τοτε μεσα κ εγω..
δεν σας βαζω ορους απλα εαν κανονιστει κατι τετοιο ,θα ειμαι κ εγω μεσα :D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κρίμα.....κι εγώ εκτός Αθηνών......

By the way.....To Jasmine απλά έχει μεταφερθεί μερικά στενά πιο κάτω....Νatassa ίσως και να έχουμε συναντηθεί εν αγνοία μας.....για αρκετά χρόνια, πριν από αρκετά χρόνια και πάλι, ήμουν σχεδόν κάθε βράδυ εκεί.....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Tώρα θα ρωτήσω εγώ....το Decadance δεν είχε κλείσει πριν κάτι χρόνια;Ξανάνοιξε;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κοίτα τι μαθαίνει κανείς μέσα σε ένα κυνοφιλικό φόρουμ.....

Thanks!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
855
Ξεσσαλονικη!!!
αν εχει κ σουβλακια η καλαμακια η οπως αλλιως τα λετε ,ερχομαι κ εγω!χεχεχε!αλλα κοιταξτε το κ για κανα μπουζουκακι!!!!!το πολυ ηλεκτροκιθαρο μου φερνει ζαλι....φαντασου τωρα οτι παιζω κ σε μια ροκ μπαντα.... ιεσους κριστ!!!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εγώ θα περίμενα να βρισκόμασταν σε σκυλαδικο καθότι είμαστε σκυλάδες
οπότε θα αρνιόμουν ευγενικά...στύλ
οοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αλλά τώρα δεν μπορώ να αρνηθώ
μακάρι να μπορέσω-προτείνω σάββατο καλύτερα καθότι κυριακή εργάζομαι ,το ζώον...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
λοιπον τελειωσε το εκπαιδευτικο μου για σημερα ,δεν εβλεπα την ωρα να επιστερεψω στο pc

κατααρχην να μην μιλαμε για ηλικιες ,42 εγω αλλα παραμενω νιατο στη καρδια ,ασε που οι γερολυκοι της ροκ εχουν αλλη αξια ,να ευλογαμε τα γενια μας ;):D,τα ακους ptf ?

να πω το μοναδικο "ροκαδικο" που με χαλαει ειναι το jasmin γιατι δεν ειναι ροκαδικο ,ειναι πολυτελειας νεας σκηνης και ισως για αυτους που δεν εχουν προσανατολιστει ,δεν ξερω αν λειτουργει ακομα και να εκλεισε τελικα δεν θα με νοιαξει καθολου

ολοι εσεις που μιλατε για ροκαδικα στο αιγαλο,νικαια ,περιστερι με εχετε αφησει αφωνη παλιοροκαδες !!!!!!!!

που κρυβοσασταν τοσο καιρο ?

προτεινω το σαββατο μετα την εκθεση για το βραδυ αν σας βολευει ολους ,ακομα και αυτους που θα ερθουν απο επαρχεια για την εκθεση ερχετε κουτι οποιοι θελουν να ακολουθησουν ,νομιζω ,σας ακουω

το Dark Sun ,θηβων περιστερι , ειναι σχεδον κατω απο τη μυτη μου εκει πιο πανω μενω ,αλλα δυστυχως ειναι ντεθαδικο ,παμε στα πολυ βαρια που δεν ξερω αν αντεχουν πολλοι ,εγω το μεταλλο και ζοριζομαι ,περναω καμια φορα απο εξω και τους βλεπω και μου σηκωνετε η τριχα καγκελο ,φανταζομαι αλλοι τι φρικη θα φανε για αυτο δεν το βρισκω και τοσο καλη ιδεα ,ειναι για λιγους το μαγαζι αυτο

πολυ καλο μαγαζι ειναι το arts ,κατι μεταξυ μπυραριας και club ,περισσοτερο κλασικη rock ,εχει και πιο ελαφρυα ακουσματα εξαρτατε απο το κοσμο και τη μερα του dj ,στο περιστερι και θα το αντεξουν ανετα και αυτοι που δεν ειναι ροκαδες,δεν θα τους χαλασει καθολου και ομορφος χωρος , για μενα ειναι lith αλλα βεβαιως θα το ευχαριστηθω αν εχω εσας παρεα

Limbo Λ Αθηνων υψος ΤΕΙ Αιγαλεω ,χωρος κατω του μετριου το ιδιο και τα ατομα που συχναζουν ,αλλα απιστευτη μουσικη ,deep purple,rainbow,zeppelin,gallagher,maiden,metallica,ozzi κλπ εγω το λατρευω ,παω τα τελευταια 10 χρονια εκει

επισης το texas και το underground αλλαζουν συνεχως μεταξυ τους απλα την επωνυμια και πανε υπποκρατους και θεμιστοκλεους (υπογειος χωρος πολυ μαυριλα οποιος αντεχει) και τουμπαλι ,μετταλαδικα καθαρα ,ωραια μουσικη , ,με χαλαει πολυ το θεμα των ποτων ,γιατι σερβιρουν σε πλαστικα

Decadence δεν εχω παει ποτε ,ναι το ξερω θα επρεπε να ντρεπομαι

προτεινω ,μιας και το revence δεν ενθουσιασε κανενα , arts στο περιστερι ή Limbo στη λ αθηνων-αιγαλεω

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εγώ είμαι μέσα σε ότι κ αν αποφασίσετε όποτε το βουλώνω για τα περεταίρω....;)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
επισης το texas και το underground αλλαζουν συνεχως μεταξυ τους απλα την επωνυμια και πανε υπποκρατους και θεμιστοκλεους (υπογειος χωρος πολυ μαυριλα οποιος αντεχει) και τουμπαλι ,μετταλαδικα καθαρα ,ωραια μουσικη , ,με χαλαει πολυ το θεμα των ποτων ,γιατι σερβιρουν σε πλαστικα
Mε το underworld αλλάζουν και επίσης αυτά τα πλαστικά και μενα μου την δίνουν στα νεύρα, άσε που το ούζο που έπινα κάτοπε σαν κλασσική θεσσαλή κάνει 7 ευρώ ;)
Δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω αλλά ελπίζω να ξανακανονιστεί :)

Μακριά απο νταρκ σαν θα σκάσει και κανένας του πιο ελαφριού και θα κάνει να κοιμηθεί καμια βδομάδα , χαχαχα

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
το ροκ στρητ καφε στη νικαια ειναι του αδερφου μου 2μπουκαλια απο εμενα:D:D:D
δεν εχω ερθει ποτε ,αλλα ειμαι μεσα και ασε τα μπουκαλια ,ευχαριστουμε αλλα δεν ειναι σωστο ,και νομιζω θα συμφωνησουν και αλλοι μαζι μου ,αλλα ειναι για ποτο και ροκαρισμα ? ή ειναι μονο καφε και ταβλι ? μην με παρεξηγησεις ετσι που ρωταω

κοκονοροκα ,ξερεις ναι σε σενα μιλαω ,που πας οταν βγαινεις ?,τι προτεινεις ?

ptf εσυ τι λες ?

πειτε βρε παιδια ,ή να κανουμε δημοσκοπηση σε ποιο ροκαδικο θα πανε οι σκυλαδες ?

α καλα ειμαι πολυ χαρουμενη