Rocky και Fidel (dogo)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αυτός είναι ο φίλος του Ρόκυ που συναντάμε σχεδόν κάθε απόγευμα στην απογευματινή του βόλτα!
Ο Φιντέλ είναι ντόγκο αρζεντίνο,το οποίο έχει έρθει απο εκτροφείο της Αργεντινής όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του!
Ο μόνος ενήλικος αρσενικός που ο Ρόκυ του έχει τρελλή αδυναμία και κάνουν σα τρελλά όταν συναντιούνται!
Κι όλα αυτά γιατί ο Φιντέλ δέχτηκε τη "κυριαρχία" του δικού μου κανίβαλου,αλλιώς....1000267kv.jpg1000264fs.jpg1000265t.jpg1000275d.jpg1000278.jpg

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αν τα φτύσανε λέει? Κι όπως έκανε και ζέστη στη κυριολεξία τους βγήκε η γλώσσα έξω!
Στην επιστροφή για το σπίτι,πήγαινε λες και είμασταν στη περιφορά του επιταφίου!!!:p

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Πραγματικα εχω μια απορια που θελω να ρωτησεις τον φιλο σου με το ντογκο..Ποσα εσκασε για να το φερει απο τα περατα του κοσμου;;Κατα τα αλλα υπεροχη παρεα αν και ο νοτιοαμερικανος τα φτυσε..:p

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Κλασικη χαζοφατσα ντογκο ο Φιντελ... ωραια ειναι τα φιλαρακια!
αλλα δε νομιζω οτι θα ξερει καν ουτε ενα εκτροφειο της Αργεντινης ο ιδιοκτητης του:)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κλασικη χαζοφατσα ντογκο ο Φιντελ... ωραια ειναι τα φιλαρακια!
αλλα δε νομιζω οτι θα ξερει καν ουτε ενα εκτροφειο της Αργεντινης ο ιδιοκτητης του:)
Απότι μου είπε του το έστειλαν αεροπορικώς, απο Αργεντινή,κουτάβι!
Θα τον ρωτήσω όμως απο περιέργεια αν είναι απο εκτροφείο,απο ποιό,και πόσο το πήρε.
Προχτές έφυγε κάποια στιγμή και δεν πρόλαβα να μάθω λεπτομέρειες....

Makis77

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2009
146
0
47
www.speedtest.me
Ωραία η παρέα σας :)
Πρόσεξε μην προσπαθήσει κάποια στιγμή ο Φιντελ να πάρει την κυριαρχία κ γίνει επεισόδιο.

υγ: η ουρά του dogo είναι κομμένη?

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Υστερα απο τις καλοκαιρινές διακοπές,συναντήσαμε σήμερα το Φιντελ στο πάρκο! Το τι χαρά έκαναν οι δυο φίλοι δεν περιγράφεται! Ετρεχαν και έπαιζαν σα τρελλά!
:grin:

Ο Φιντελ μεγάλωσε και "έδεσε" πια,και πραγματικά ξαφνιάστηκα με τη μυική δύναμη των ντόγκο!
Κάποια στιγμή και εντελώς φευγαλέα μου κοπάνησε με το ποπό του μια στο πόδι και ξεράθηκα απο το πόνο! :eek:
Με μια κίνηση δλδ που έγινε κατα λάθος! Δε περίμενα ότι θα είχε τέτοια δύναμη!!!