Romeo, ο πολύαιμος

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
swim..jpg

πρωτο μπανιο σημερα!!!!

χθες μπηκε αγκαλια μεσα λιγο και κολυμπησε προς τα εξω.
σημερα με το που μπαινει η κοπελα μου μεσα τσουπ αυτος απο πισω φουλ κολυμπι!!!! ουτε σκαλιμπορ προλαβα να βγαλω ουτε καν να του βγαλω το λουρι που τον ειχα γιατι ειμασταν σε παραλια με κοσμο!!!!

4 φορες μπηκε και βγηκε σε συντομες βουτιες!!!!!
ποση αντοχη μπορει να εχει στο νερο να κολυμπαει?

Last edited:
  • Like
Reactions: d-friend

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
View attachment 22142

πρωτο μπανιο σημερα!!!!

χθες μπηκε αγκαλια μεσα λιγο και κολυμπησε προς τα εξω.
σημερα με το που μπαινει η κοπελα μου μεσα τσουπ αυτος απο πισω φουλ κολυμπι!!!! ουτε σκαλιμπορ προλαβα να βγαλω ουτε καν να του βγαλω το λουρι που τον ειχα γιατι ειμασταν σε παραλια με κοσμο!!!!

4 φορες μπηκε και βγηκε σε συντομες βουτιες!!!!!
ποση αντοχη μπορει να εχει στο νερο να κολυμπαει?
αχουυυ τελεια!!! καλη σινεχια στο μπανιο! :D

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Προσοχή μετά το μπάνιο στη θάλασσα θέλει ξέπλυμα με σκέτο γλυκό νερό...!Επίσης στην παραλία με τον κόσμο καλό θα είναι να αποφεύγεις να τον βάζεις μέσα!;)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ναι, ντουσακι παντα με νερο μετα, το οποιο εχει αρχισει να συνηθιζει.
αυτο με τον κοσμο πρεπει να το δω αν και χτες δεν ειχαμε κανενα προβλημα... ειμαι προετοιμασμενος οτι σε καποια στιγμη θα μου την πουνε για αυτο το λογο.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Προσοχή μετά το μπάνιο στη θάλασσα θέλει ξέπλυμα με σκέτο γλυκό νερό...!Επίσης στην παραλία με τον κόσμο καλό θα είναι να αποφεύγεις να τον βάζεις μέσα!;)
Αν μεινει και μια μερα με τα αλατια πανω του υπαρχει προβλημα? Γιατι οι δικες μου με το που γυρισαμε απο την παραλια ξεραθηκαν στον υπνο και δεν κουνιουνται

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
κατω απο τις αλκυονιδες στη βαρκιζα ειχαμε παει το σαββατο.
κυριακη σαρωνιδα αλλα ειμασταν τυχεροι γιατι ειμασταν μεγαλη παραεα και πιασαμε την ακρη της παραλιας...

ο ρωμαιος αυτο που ψιλοφοβαται ειναι το κυμα οταν σκαει και αφριζει. εκει λιγο σταματαει. κατα τα αλλα τρεχει, σκαβει, κολυμπαει και πιπιλιζει τις πετρουλες.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
4 μηνων περιπου πλεον.
σημερα καναμε τα τριτα εμβολια και απο του χρονου παλι.
12 κιλα ειμαστε. μεγαλωνουμε απιστευτα γρηγορα!!!!
φωτος soon!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Είναι τέλειοος και όταν κολυμπάει είναι ένας γλύκας!!
Τελικά τσάμπα το άγχος , όσο πιο χαλαρός είσαι τόσο πιο άνετα έρχονται όλα. Αναφέρομαι στο ότι τον πήγατε σε παραλία με κόσμο και δεν έτρεξε μία, εγώ δύσκολα θα το τολμούσα!
Καλό καλοκαίρι να έχετε!!! :D

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
γεια σε ολους και να περνατε καλα οπου και να ειστε.
6 μηνων πλεον και θελω μια μικρη βοηθεια.
εδω που ειμαστε διακοπες ο ρωμαιος στον κηπο, γαυγιζει και γρυλιζει σχεδον σε ολα τα σκυλια που περνανε απεξω.
το εκανε και σε 2 ατομα χθεσ το βραδυ που πλησιασαν. αυτη η συμπεριφορα ειναι πρωτογνωρη
και θα ηθελα σχολια παρατηρησεις ερωτησεις σχετικα. δεν τον ενθαρυνω να συμπεριφερεταιετσι
αλλα τι μπορω να κανω; η ουρα του ειναι ψηλα καθολη τη διαρκεια του γαυγισματος.
ευχαριστω

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Καλησπέρα underdog. Κατ'αρχάς κούκλος ο Ρωμαίο! τώρα είδα το θέμα.Φαντάζομαι είσαι στο νησί και περνάτε υπέροχα??
Να σου πω ότι και ο δικός μου στο χωριό έκανε τα ίδια. Δεν πλησίαζε ούτε άνθρωπος ούτε σκύλος στην αυλή του σπιτιού. Τώρα που είμαστε πάλι Αθήνα επέστρεψες στους ρυθμούς του διαμερίσματος. Δεν νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανυσηχίας!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Θεωρώ πως προστατεύει το χώρο του...
Είτε από δίποδο είτε από τετράποδο...(και κυρίως το βράδυ)
Έξω στη βόλτα πως συμπεριφέρεται? Αντιδρά παρόμοια αν συναντήσετε άλλα σκυλιά ή ανθρώπους?

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
οχι στη βολτα ειναι κυριος κατα 99%. μονο χθεσ γαυγισε σε εναν γιατι περναγαμε εξω απο ενα πολυ χαμηλο παραθυρο και αυτος εκλεισε τα παντζουρια με θορυβο και γυρισε ο ρ. και του γαυγισε.
γενικα ειναι λιγο σουρεαλ τα πραγματα γιατι απο τη μια δειχνει να προστατευει το χωρο του και απο την αλλη κλει για 1-2 λεπτα οταν τον αφηνουμε για λιγο μονο του!
γραφω απο μισο χαλασμενο κινητο οποτε σορρυ αν ειμαι συντομος η αν παιζουν ακαταλαβιστικες προτασεις

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
μας λενε πολλοι μεταξυ αυτων και ο γιατρος οτι ο ρωμαιος εχει και χασκυ! απο τις φωτος διακρινετε τιποτα τετοιο??
ειδα φωτος στο ιντερνετ και θα μπορουσε να εχει. ολα αυτα τελειως φιλολογικα. οτι αιματα και χει ο ρωμαιοις
ειναι απιστευτος!
μπορει να κολυμπαει κανα μισαωρο τη μερα αλλα αυτο που
πραγματικα τον κουραζει ειναι το τρεξιμο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Αν πάντως σε ενοχλεί να γαβγίζει στα πάντα και σκοπεύεις να μείνετε αρκετές μέρες ακόμα, βάλε μια καλαμωτή ή κάτι τέτοιο στα κάγκελα της αυλής, ώστε να μην έχει ορατότητα και να μην ασχολείται με ότι κινείται έξω από την αυλή.