Romeo, ο πολύαιμος

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
σημερα του ειπαν και τα καλαντα!!!
και εφαγε απειρα χαδια απο τα πιτσιρικια :)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
γινόμαστε 11 μηνων σιγα σιγα!

ο ρωμαιος αλλαζει στο χαρακτηρα του και το βλεπω/νιωθω καθε μερα. αν και ειναι νωρις ειναι σα να βλεπω τα πρωτα σημαδια ωριμοτητας!
μας ακουει πιο πολυ και ειναι πιο επικοινωνιακος απο ποτε. πλεον και εμεις τον καταλαβαινουμε καλυτερα αλλα και αυτος υπακουει σε παραινεσεις πιο συχνα. ισως το οτι του μιλαμε ολη μερα ακομα κι αν καποια πραγματακια δεν του τα επιβαλουμε πλεον φαινεται οτι ξερει πολυ καλα τι ακριβως του λεμε. (πανω που τα γραφω αυτα πηγε να καβαλησει το ποδι μου και ειναι η πρωτη φορα που παει να καβαλησει ανθρωπο!!!). Μπανακι έκανε χωρις σχεδον κανενα παραπονο.
εξω τον βλεπω και ειναι πιο alert με τους ανθρωπους. σε 2 περιπτωσεις εχει γαυγισει σε ατομα που του φαινονται περιεργα.
ο επόμενος στόχος ειναι τα χιονια!!!!
καλη χρονιά σε ολους :)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
περνάμε ισως την πιο εντονη φαση της δευτερης περιοδου φοβου (o ρωμαιος ειναι 11 μηνων)!!!!
απο την ελαχιστη εμπειρια που εχω κρινω πως την περναει καλα.

δηλαδη: οταν παμε σε νεα μερη ειναι πολυ μαζεμενος. δεν τρεχει γυρω γυρω να τα μυρισει οπως θα εκανε πιο παλια. μενει κοντα μου/μας.
γι αυτο κανω εγω μια βολτα γυρω γυρω για να εξ οικιωθει. χθες που ειμασταν σε νεο χωρο εκτος απο την ανθρωπινη παρεα ειχε και 2 γνωριμες φιλες μαζι του (αυτες ηξεραν πολυ καλα το χωρο) με τις οποιες πηγαινε μαζι τους.
αφου κατσαμε 12μιση ωρα μετα ζωηρεψε και φανηκε να μην εχει ενδοιασμους στο να παει πιο μακρια μονος του (ηταν περιφραγμενος ο χωρος)

επισης πολυ επιλεκτικα και πολυ προσεκτικα εχει καταφερει να παιξει με αλλα αρσενικα, μη κυριαρχικα. Ειτε αυτα ειναι στειρωμενα ειτε οχι.

Επισης δεν παιρνει βαρος!!! αντιθετα μενει σταθερος στα 25 κιλα τους τελευταιους 4-5 μηνες. Γινεται να εχει σταματησει η αναπτυξη του απο τους 6 μηνες? Εγω δε βλεπω να ψηλωνει ουτε να μακραινει. Εχουν αλλαξει καποια χαρακτηριστικα αλλα τιποτα δραματικο.

edit. και κατι τελευταιο.
ειναι συνηθισμενο σε 11 μηνων κουταβο να κλαιει πχ. οταν αναβω αλαρμ και φρεναρω γιατι ξερει οτι θα μεινει μονος του στο αμαξι για 1-2 λεπτα μεχρι να παω στο περιπτερο????
γενικα ψιλοκλαει οταν δεν ειναι μαζι μας (μεσα στην παρεα και οχι πιο περα). να ανησυχω για κατι η απλα θα μεγαλωσει και θα το κοψει?

Last edited:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ο εκπαιδευτης λεει οτι ενδεχεται να μην ειναι φοβος αλλα οτι εχει αρχιζει και σοβαρευει.
αν εχει καποιος καποια παρομοια εμπειρια ας γραψει!

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
είχαμε πάει στα χιόνια πριν λιγες μερες.
τεμπελιασα με τις φωτογραφιες οποτε δεν ειναι και απο τις καλυτερες!!!

στην αρχη ο ρωμαιος αναρωτηθηκε τι ειναι αυτο το ασπρο... μετα αναρωτηθηκε γιατι βουλιαζει... μετα ετρεχε να πιασει τις χιονομπαλες... μετα αρχισε το σκαψιμο... και τελος απλα το απολαμβανε!

• Like
Reactions: d-friend

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
οχι παντα... συνηθως αφηνει λιγο και οταν ερχεται η ωρα για το επομενο του συμπληρωνω.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Έχεις τον πιο όμορφο σκύλο του φόρουμ τουλάχιστον, δείχνει μεγάλη αλητόφατσα και μου θυμίζει και κογιότ.
Να τον χαίρεσαι.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
τώρα είδα το θέμα αυτό!
τελικά επικράτησε το pedigree του λύκου ε? :p
Πολύ ωραίες φωτο, από μωρό μέχρι και τώρα... έχει "φωτογένεια" μου φαίνεται :D
Είναι πολύ αλητόφατσα και κούκλος! Να τον χαίρεσαι !!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!
σε καμια δεκαρια μερες πρεπει να ετοιμασω και κατι special γιατι χρονιζει ο "μικρουλης":D

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!
σε καμια δεκαρια μερες πρεπει να ετοιμασω και κατι special γιατι χρονιζει ο "μικρουλης":D
οοοοοοο μεγαλώνειιι και ο μικρός!!!! Τα καλήτερα να του ετοιμάσετε!!!!!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μεγάλωσε και ομόρφυνε!!! Εϊναι απίθανος, πολύαιμος και πολυαγαπημένος από ότι βλέπω! :D

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
σημερα εμαθα οτι:

1. μπορει ο σκυλος μας να μας αγαπαει και να μας σεβεται, οταν ομως πλακωνεται για ενα βλαμμενο ξυλακι πρεπει να ξερουμε πως τον τραβαμε γιατι μπορει και να μας δαγκωσει και μαλιστα επιμονα (ειμαι καλα δεν επαθα κατι σοβαρο)

2. δεν ακουμε αποδεδειγμενα ασχετους και ασχετες ιδιοκτητες/τριες σκυλου οταν μας λενε τι να κανουμε σε συγκεκριμενες καταστασεις οταν ενα βλαμμενο ξυλακι παει να γινει μηλο της εριδος.

3. η εμπειρια σε διαφορες σκυλοκαταστασεις μετραει οσο τιποτα αλλο.

να μη γραφουμε μονο τα καλα και τις φωτος και τα μπραβο ;-)
εκτος απο το ρωμαιο που μεγαλωνει και μαθαινει το ιδιο ισχυει και για εμας που ζουμε μαζι του.

υγ. ειχα την ευκαιρια να δω και να χαιδεψω σημερα ενα μαλινουα. για καποιο λογο που δε μπορω να προσδιορισω το λατρεψα.