Romeo, ο πολύαιμος

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...και ο δικος μου ο καραγκιοζακος εκανε οτι ποναει!!!!
Προσέχει για να έχει...
Κάνει ότι πονάει, για να μην κλιμακώσει ο φίλος του και τον πονέσει!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
1 ωρα στη θαλασσα συνεχομενα (με αγκαλιες για ξεκουραση) ειναι λετε υπερβολικο?
εννοειται οτι δε γινεται με το ζορι.

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
αθληταρας ο μικρος...!
για την διαρκεια της ασκησης δε νομιζω οτι υπαρχει προβλημα. ισως μονο να ειναι πιασμενος αυριο αν δεν εχει συνηθισει.
τον ηλιο και τη ζεστη να προσεχεις στη θαλασσα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Θα πρόσθετα και τη... διάρροια.. Μια ολόκληρη ώρα μέσα, πιθανότατα θα δίψασε και θα ήπιε θαλασσινό νερό...

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ευχαριστω gg!
ειμαστε πολυ τυχεροι σε οτι αφορα ηλιο και ζεστη γιατι ο κηπος μας ειναι ακριβως διπλα στη θαλασσα :cool:

κρητικοπουλα, νερό απο τη θαλασσα δεν πινει ποτε. αλλωστε θα τον βλεπαμε. μπορει στα παιχνιδια με μπαλακι να του μπει στο στομα αλλα ουτε διαρροιες ουτε τιποτα τετοιο εχουμε. αλλωστε εχει φοβερη εξοικιωση με τη θαλασσα. με το που καταλαβαινει οτι ειναι ωρα για μπανιο δειχνει αμεσως ποσο θελει να κολυμπησει.

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Όχι σαν το δικό μου το βόιδι! Που αφού αδειάσει πρώτα τη θάλασσα μπορεί και να πάει και στο μπολάκι του!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Αυτο με την θαλασσα μου το λενε συχνα.. γιατι και τα δικα μας κολυμπανε , οτι μηπως κουραστηκαν κτλ κτλ.. ποτε δεν το πιστεψα για ειμαι ειλικρινης... ανυσηχησα λιγο .. αλλα μετα σκεφτηκα οταν στα σκυλοπαρκα τρεχουμε 3 ωρες να τα μαζεψουμε δεν κουραζονται?
Νομιζω εχουν τρελες αντοχες και ξερουν ποτε κουραζονται και οταν γινει αυτο βγαινουν εξω.. και οτι τα υποτιμαμε λιγο..
δεν ξερω... ετσι νομιζω...

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
συνηθιζουμε τις σημαδουρες και παμε και τις μυριζουμε... οπως και το κυμα που σκαει στις βαρκες.
το πιο σημαντικο ειναι οτι επειδη εδω εχει απειρες γατες εχει αρχισει και τις ανεχεται σε ακτινα 5-6 μετρων.
υποσχομαι φωτος.... πανω απο το νερο αλλα και κατω απο το νερο...

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
καταρχήν ζηλεύουμε που έχετε την θάλασσα μπροστά στα πόδια σας!

όσο για την κούραση διάβασα κάπου ότι 1 λεπτό στο νερό ισούται με 4 λεπτά περπάτημα
(αναφερόταν σε πισινα με σωσίβιο)

καλά μπάνια :D

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
πλεον εχει πολυ πλακα το θεμα θαλασσα γιατι μπαινουμε με το ρωμαιο οπως οταν ειμασταν μικρα... που παιρναμε φορα απο την παραλια και βουτουσαμε!!!!

μαρια, ολη μερα κοιμαται.... ξυπναει για φαι βολτα και βουτια!!!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
προσπάθησε να κάνεις κ άλλα μαζί του ρε εσύ,μπορεί να βαριέται αφού δεν είναι πιά κουτάβι για να κοιμάται όλη μέρα!!

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
προσπάθησε να κάνεις κ άλλα μαζί του ρε εσύ,μπορεί να βαριέται αφού δεν είναι πιά κουτάβι για να κοιμάται όλη μέρα!!
επειδή γυρίσαμε κι εμείς από διακοπές στην θάλασσα πίστεψε με δεν βαριέται καθόλου το σκυλί!
απλά πτώμα είναι από τα μπάνια κι εμενα τα ίδια έκανε κοιμόταν όλη μέρα εκτος από την ώρα της θάλασσας.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
kickass αμα βαριοτανε θα μας το ειχε δειξει οπως κανει παντα... θα εσκαβε, θα εκανε τα μαχμουρλουδικα του κ.ο.κ.

εχω παρατηρησει οτι στις βραδυνες βολτες ειναι πολυ πιο τσιτωμενος απο οτι στις πρωινες-απογευματινες.
χθες το βραδυ τον πηγα και σε μερη που δεν ειχαμε ξαναπαει και ηταν με την ουρα επάνω και σε κατασταση 'ετοιμοτητας'.
αυτο εξηγειται εν μερει αφου εδω εχει απειρες γατες και πολλα αδεσποτα σκυλια τα οποια δε γνωριζει οποτε οι μυρωδιες που παιρνει ειναι και καινουριες και πολλαπλασιες.... δεν ξερω ομως αν παρα είναι τσιτωμενος και αν τελικα αυτο ειναι καλο...

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
η νεα εντολη που έμαθε ειναι η εντολη 'πατα'... όταν ειναι να ρηχα να πατώνει που λέμε και εμείς οι δίποδοι...

και bonus το παιχνίδι με την orin της βίκυς

αντε και του χρόνου.....

• Like
Reactions: d-friend

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
τέλειες!!! και του χρόνου και του χρόνου. :D
αυτή η τσουλήθρα τι είναι πρώτη φορα βλέπω τέτοιο πράμα!!