Romeo, ο πολύαιμος

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
για καποιο λογο μου αρεσει και το βλοσυρο που έχει στη φωτο που καθεται.... ειναι εντομεταξυ σα γουρουνακι γιατι αφου ειχαμε βγει απο τη θαλασσα ηθελε να σκάψει κιολας!!!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
οι παραλιες αδειάζουν, οποτε η καλυτερες μερες για μπανια ερχονται...
λόγο νοτιά ο ρωμαίος πάλεψε με τα κύματα και εφτασε μάζι μου στη σημαδούρα μεσα. Τη μυρισε (αφου την επιανα για να ξεκουραστω) και μετα απο κανα μισάωρο κολύμπι βγήκε για να παίξει με την καλύτερή του φίλη στην παραλία.

η φίλη μας η ροτι (ναι εναι και δικια μου φίλη :p )

Last edited:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
το παληκαράκι μας κανει πολυ χαρουμενους....
το επόμενο στάδιο είναι να διορθωσουμε με τον εκπαιδευτή κάποιες συμπεριφορές προς άλλα αρσενικά.
θέλει πολύ προσοχή και ενδεχομένως νέο τόπικ αν δε βρω άλλο παρόμοιο.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
αφού πω μια πολύ μεγάλη καλησπέρα και όλα τα τετριμμένα οτι τρέχουμε και δε φτάνουμε από δουλειές υποχρεώσεις κλπ ας κάνω ένα μικρό update για το ρωμαιάκο.

Ο Ρωμαίος εδώ και ενάμιση μήνα είναι στειρωμένος και αναζητάμε εκπαιδευτή για να διορθώσουμε τη μη ανεκτικότητά του προς άλλα αρσενικά κυρίως ειδικά όταν είναι σε χώρο που θεωρεί δικό του.
Με εκπαιδευτή που μίλησα μου είπε επιγραμματικά ότι
έχει ψηλό prey drive
έχει ισχυρό ένστικτο φύλαξης
ότι δεν του 'αρέσει' θα προσπαθήσει να το αντιμετωπίσει με 'αγριάδα' λόφω αυτοπεποίθησης.

Θα χρειαστώ συστάσεις για εκπαιδευτές και θα ρωτήσω και όσους δεν έχω ρωτήσει ακόμα!
αν κάποιος/κάποια θέλει να μου προτείνει εκπαιδευτή ας μου αφήσει ένα μήνυμα!

Συνεχίζουμε τις βόλτες σε βουνά και θάλασσες και γενικά όπου μπορούμε πάμε για εκτόνωση και παιχνίδι.

Τον τελευταίο καιρό ερχόμαστε σε επαφή (ακόμα όχι κυριολεκτικά) -πάντα με επίβλεψη και σχεδόν πάντα στο λουρί- με μωράκια! Εκτός από την περιέργια του να πάει να μυρίσει από πολύ κόντά τον βλέπω πάντα που κουνάει ουρά και πάντα ξαπλώνει κάτω ακόμα και αν δεν του το πώ όταν είναι κοντά τους. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πως τα μωράκια χαίρονται και γελάνε όταν βλέπουν σκυλί!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Και τις προαλλες ενω σκαλιζα το φορουμ, σκεφτομουν μερικους που εχετε καιρο να γραψετε νεα των "παιδιων" αναμεσα τους κι ο Ρωμαιος. :D

Πολυ ομορφες οι φωτογραφιες σας κι ελπιζω να τα λυσετε συντομα τα θεματακια του. ;)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πόσα βασανιστήρια θα αντέξει πια αυτό το πλάσμα :rolleyes:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Καλη αρχη! ;) Κι εμεις αρχισαμε! :cool: 1 ως τωρα, εγω κοντεψα να παθω ανακοπη καθοτι Αιγαιο εδω, ο σκυλος λυσσαξε να κυνηγαει τα ξυλα! :D