Romeo, ο πολύαιμος

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Στις πρώτες δύο έχει μια στραβωμένη φάτσα σα να λέει "Έλα που πας και πιο μέσα, και θες να βγάλεις και φωτογραφίες κιόλας, άντε πάμε έξω που έχει ζέστη να κυνηγήσουμε κανά μπαλάκι, τσουτσουριάσαμε εδώ να πούμε!"

Κούκλος!

Μην ακούς το Σούπι, καλά τα λέει η vaggelo!

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Η απορημένη τρελόφατσά του είναι όλα τα λεφτά!!!
Κούκλος ο Ρωμαίος, δώστου ένα φιλί κι από μένα

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Τι όμορφος! Φατσούλα!! Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο... Τι φωτογραφική μηχανή έχεις? Βγάζει τέλειες φωτογραφίες... Ποπο, είναι σαν να έχω το μουτράκι του μπροστά μου.... Μου έρχετε να φιλήσω την οθόνη!!! Να σου ζήσει ο κούκλος!!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Δεν ειναι μονο ομορφος... ειναι και ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!
ειναι ενας κυριος με τα ολα του παρακαλω.....!

Ελαττωματα εχουμε ολοι underdog .. μη μασας! Ο σκυλος σου ειναι γαμω τα ατομα και θα γινει ακομα καλυτερος με εσενα για πατερα ;)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ρε κατωσκυλε ποσο ηλιθια φατσα εχει ο τρομπας:p
τρομπας που δουλευει στα 3bar πίεση!!!:p

demi για έξω από τη θάλασσα εχω μια sony nex 3 και για μεσα μια panasonic lumix dmc-ft20

estranged μια χαρα τη 'διάβασες' τη φώτο. είχαμε βαρύ πρόγραμμα με μπάνιο το πρώι και παιχνίδι κάποια απογεύματα σε βουνο η παραλια και 'ταλαιπωρήθηκε' ο μορφονιός. Στις φώτο στη θάλασσα ήταν η 4η ή η πέμπτη φορά που μπαίναμε και ήθελε να κάνει ηλιοθεραπεία χαχαχαχα

χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
άμα ηρεμήσει λιγάκι θα αρχίσω να τον φέρνω και στις μαζώξεις του φόρουμ πάντα με πολύ προσοχή.

ωφείλω να πω ότι είναι απιστευτα ευπροσάρμοστος και έτσι μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα μαζί! και για αυτό περνάει και τόσα βασανιστηρια stamatia και kritikopoula!

Last edited:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
.....και καποιος ματιασε το ρωμαιακο και απο την προηγουμενη κυριακη που εθαβε τα κοκκαλα απο το αρνι στο χωμα τσιμπησε μια μολυνση στη μυτη!

ο admin παρακαλώ να βάλει cyber ματακια αλλιώς θα κατεβάσω όλες τις φωτος του ρωμαίου :p

βάζουμε αλοιφή και πλένουμε τοπικά, όπως μας είπε ο γιατρός που εξέτασε στο μικροσκόπιο τρίχες από το σημείο.
ελπίζουμε να μην έχει σαν αιτία κάτι πιο σοβαρό που του έριξε το ανοσοποιητικό. Σε κάθε περίπτωση το Δεκεμβρη είχαμε κάνει ολες τις εξετάσεις και ήταν όλες καθαρές, οπότε μάλλον θα περάσει.
Θα ξαναπάμε στο γιατρό μέσα στη βδομάδα να δούμε αν υποχωρεί ή όχι και αναλόγως θα προχωρήσουμε σε άλλη θεραπεία.

το γέλιο εντοπιζεται στην καθημερινές μαχες για να μπει η αλοιφή και να του κρατησω το στομα κλειστο για κανα 5λεπτο γιατι τη γλυφει και την τρωει.
ωφείλω να πω ότι πλεον εχει αποδεχτει τη μοιρα του και κάθεται αλλα παρολα αυτα εχει πλακα το πως κατεβαζει αυτα και ουρα οταν με βλέπει με το σωληναριο και αναλογως παει στο μπαλκονι η κατω απο το τραπέζι ανάλογα με το που είμαι. επισης οσο περιμενουμε να απορροφηθει η αλοιφη και του κραταω το στομα κλειστο παιρνει το πιο λυπημενο και κακομοιρο βλεμα που έχει να επιδείξει και με κοιτάει στα μάτια. Παίρνει και τα χάδια του που κάθεται ήρεμος και ακούει εμένα και καλά να του εξηγώ πόσο απαραίτητο είναι αυτό που γίνεται και γενικά αν μας τραβήξει κανείς βίντεο θα γελάει καμια βδομάδα!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αφού του εξηγείς καταλαβαίνει το παιδί και κάνει υπομονή :p
Άντε περαστικά σας!!!!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
βγάλε ρε συ καμια φώτο με την αλοιφή στα μουτρα :p
δύσκολο για την ώρα! θα προσπαθήσω σε κάποια στιγμή.
νομίζω πάντως ότι τις τελευταίες 2 μέρες έχει σταματήσει να μεγαλώνει το σημείο της μολυνσης και ότι αυτό το ροζ χρώμα που είχε έχει αρχίσει και σκουραίνει ελάχιστα.

χθες στη βολτα μεσα στα χορτα στην αλανα που παμε ηταν πεσμενο ανασκελα ενα τουμπανιασμενο μαυρο γατι. ελπιζω να μην εχουν ριξει φολες στο σημειο :-(

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πανεμορφος και καλοπερναει.
Παντα τετοια βρε παιδια :D
Ζηλεψα και το μερος με τα χιονια, ειδικα αν εχετε σπιτι εκει...

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
δύσκολο για την ώρα! θα προσπαθήσω σε κάποια στιγμή.
νομίζω πάντως ότι τις τελευταίες 2 μέρες έχει σταματήσει να μεγαλώνει το σημείο της μολυνσης και ότι αυτό το ροζ χρώμα που είχε έχει αρχίσει και σκουραίνει ελάχιστα.

χθες στη βολτα μεσα στα χορτα στην αλανα που παμε ηταν πεσμενο ανασκελα ενα τουμπανιασμενο μαυρο γατι. ελπιζω να μην εχουν ριξει φολες στο σημειο :-(
Για να λες τουμπανιασμενο μαλλον απο φολα... :( Κι εγω δεν ηξερα αλλα επειδη εχουν ριξει κι εδω φολες για τις γατες και εχουμε βρει 4-5 πεθαμενες ειναι ολες σχεδον "τουμπανιασμενες" :(
Να προσεχετε.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
μακάρι να είχαμε για σπιτι το καταφυγιο στο χιονοδρομικο στα καλάβρυτα!!!