Romeo, ο πολύαιμος

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
δύσκολο για την ώρα! θα προσπαθήσω σε κάποια στιγμή.
νομίζω πάντως ότι τις τελευταίες 2 μέρες έχει σταματήσει να μεγαλώνει το σημείο της μολυνσης και ότι αυτό το ροζ χρώμα που είχε έχει αρχίσει και σκουραίνει ελάχιστα.

χθες στη βολτα μεσα στα χορτα στην αλανα που παμε ηταν πεσμενο ανασκελα ενα τουμπανιασμενο μαυρο γατι. ελπιζω να μην εχουν ριξει φολες στο σημειο :-(
Νομίζω όλα τα πτωμάτα τουμπανιάζουν.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
δεν παμε καλύτερα σε ότι αφορά το μηκυτα στη μυτη οποτε το αργότερο μεχρι δευτερα θα παμε στο γιατρο για εξετάσεις αίματος και νεα επιθεωρηση του σημειου.

πέρα από την εκπαίδευση ο πρώτος στόχος για φέτος το καλοκαίρι είναι αυτός

και ο δεύτερος και πιο μακρινός είναι αυτός:

για να δουμε τι θα καταφέρουμε :cool:

Last edited:
  • Like
Reactions: d-friend

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
δηλαδη.....
θα βάλεις τον σκύλο να ψάξει την κυρία με το λευκοσκυλούνι και το κουπι; κολυμπώντας;

δεν την ψάχνεις στο φέις μπουκ καλύτερα ρε;

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
πως γινεται το ELISA για λεισμανια να μη βγαινει ουτε θετικο ουτε αρνητικο?
δηλαδη ειναι σα να λεμε "ολιγον εγκυος???"

θα κάνουμε σε ενα μηνα νεα εξεταση αιματος.
η προηγουμενη που βγηκε αρνητικη ηταν το Δεκεμβρη.

κατα τα αλλα sporanox και αντιβίωση.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ειπε οτι μπορει να συμβαινει με τα συγκεκριμενα τεστς αυτο. Το ερωτημα μου ειναι αν οντως συμβαινει και ποσο συχνα σας εχει τυχει (αν εχει τυχει σε καποιον αλλο απο εδω)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
δεν ξερω τι μαρκα ειναι το τεστ.
φανταζομαι καποιο snap test θα ειναι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Γιατί σου κάνει snap test και όχι κανονική εξέταση και μάλιστα με λήψη αίματος από λεμφαδένες που είναι το καλύτερο;

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Γιατι αυτο κανει. Καταλαβαίνω τι θες να μου πεις....

mareco σε εσενα που εχεις ασχοληθει με απειρα σκυλακια σου εχει τυχει το τεστ να βγαινει με αμφιβολο αποτελεσμα?
Ευχαριστω

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Εγώ έχω κάνει αρκετά snap για λεισμάνια, αλλά ο γιατρός μου χρησιμοποιεί της vibrac (άλλη μάρκα είναι το δικό σας?), και πάντα βγαίνει ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Πώς μπορεί να βγει αμφίβολο??
Περίμενε ένα μήνα και κάνε τίτλο. Τίποτα δεν θα είναι :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Οταν υιοθετησαμε τον Λανς αυτοι που τον ειχαν βρει του ειχαν κανει το σναπ τεστ κι ειχε βγει θολο θετικο. Δηλαδη θολη γραμμη στο τεστ που αχνοφαινοταν. Ρωτησαμε τηλεφωνικα στο εργαστηριο που στειλαμε το αιμα γιατι μετα το αμφιβολο τεστ ζητησαμε να του παρουν αιμα, και μας ειχαν πει οτι αυτα που ειχαν βγει θολα ηταν 50-50 % αν θα εβγαιναν θετικα ή αρνητικα απο τη ληψη αιματος. Κακως που δεν θυμαμαι τη μαρκα του τεστ να λεω να το αποφευγουν οσοι ρωτανε. Αλλα οπως ειπαν και οι υπολοιποι για μεγαλυτερη ασφαλεια στο αποτελεσμα παρτε του αιμα γιατι αν ειναι θετικο ενα ζωο ετσι βγαινει και ο τιτλος αντισωματων με βαση τον οποιο κινειται καποιος παραπερα

Γιατι πρεπει να περιμενετε ενα μηνα ομως, αυτο δεν καταλαβα...

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
H ELISA είναι μέθοδος εξέτασης όχι εμπορική ονομασία δλδ τεστ κάποιας εταιρείας, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Πρέπει να ξέρεις ότι σε όλες τις εξετάσεις (των ανθρώπων τουλάχιστον αλλά το ίδιο φανταζομαι ότι ισχύει και στα ζώα εφόσον γίνονται στους ίδιους αναλυτές) αρκετές φορές οι εξετάσεις μπορούν να βγουν είτε ψευδώς αρνητικές είτε ψευδώς θετικές είτε να μην μπορούν να δώσουν ακριβές αποτέλεσμα (είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια του στατιστικού σφάλματος). Συνήθως στην δεύτερη επανάληψη ξεκαθαρίζεται το αποτέλεσμα.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις ηταν κατατοπιστικοτατες και για αυτο θα βαλω και 2 φωτος!! :p
αυτο με τον ενα μηνα ουτε εγω το καταλαβα και επεμεινα αλλα μου ειπε οτι ετσι γινεται.

με μενια και ζαιρα

κάπου στον υμηττο

και μπόνους η αγγελία της kasi για το μούργο!!!

Kasi Pet-Stories
April 12, 2011

Ειναι πολυ μικρος και εντελως ορφανος και ατυχος... βρεθηκε να γυρναει μονος του στις ερημιες και να κλαιει απελπισμενα!!
Ειναι 2.5 μηνων μωρουλι αγορακι .. και πολυ, ΜΑ πολυ χαδιαρης!!! κοιμαται αγκαλια σας!!
παρακαλουμε βοηθηστε τον μικρουλη να βρει ενα σπιτακι που να τους αξιζει και να τους αξιζει!!
ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ

• Like
Reactions: d-friend

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
έλα ρε!!!!! το αγόρι.... μια σταλίτσα ήταν... Στο μόνο που θα διαφωνήσω με την αγγελία της kasi είναι οτι ήταν άτυχος!!! Πολύ τυχερός ήταν! Μα κοίτα φάτσα!!!! *agapoylas*

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
αχ μωρε... κοιτα τι σκατο ηταν!! χαχαχα!!
Απο τους αγαπαημενους μου.. ηταν, ειναι και θα ειναι!
Δωστου ενα φιλι στο μουτρο απο την νονα ! :p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πραγματικά είναι κούκλος! Να σε ρωτήσω... Στο δρόμο... Έχει τρομάξει κανείς επειδή νομίζει ότι βολτάρεις λύκο ή, επειδή είναι όμορφος δεν το σκέφτονται καν? Μου λυκοφέρνει πολύ (και δεν ενοώ "λυκόσκυλο" που οι πολλοί λένε τα γερμανικά)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ειναι compact 25 κιλά. δεν τρομάζει κανείς που τον βλέπει.
οποιος "τρομαζει" τρομάζει γιατι εχει φοβια με τα σκυλια γενικα.

νονά, ειδοποιησε να ερθουμε και στο νεο χώρο όταν ειναι έτοιμος για καφεδάκι!