Rottweiler στον Άγιο Νικόλαο

Status
Κλειδωμένο θέμα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε νέο θεμα με νέο τίτλο.
Η πλατφόρμα του forum δέχεται ως τίτλο θέματος 32 χαρακτήρες. Εάν ο τίτλος είναι μεγαλύτερος, το θεμα δεν εμφανίζεται.

Chloe said:
Το πρωί, κατά τις 7.30 ήμουν στον ηλεκτρικό και είδα έξω από το σταθμό του Αγίου Νικολάου έναν αδέσποτο σκύλο που έμοιαζε με καθαρόαιμο ροτβάιλερ. Έτρεχε και μου φάνηκε συγχυσμένος και ίσως χαμένος. Τώρα δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει κάποιον, απλά είπα να το αναφέρω. Όταν επιστρέψω το απόγευμα θα κατέβω να ρίξω μια ματιά

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Άκυρο το σκυλί ΔΕΝ είναι χαμένο. Έχει και ιστορία η υπόθεση...

Μεγάλο Σάββατο μεσημέρι το είδα πάλι. Κατέβηκα απ' το τρένο και πήγα κοντά του να το δω. Ήταν φιλικό (μόνο που μου καβάλησε το πόδι :shock: και έγινα ρεζίλι). Είχε ταυτότητα με αριθμό κτηνιάτρου. Πριν τηλεφωνήσω ένας τύπος βγήκε από μαγαζί και με ένα χτύπημα των χεριών τον κατέβασε από το πόδι μου. "Έλεγα μήπως είναι χαμένο"! του είπα κι εκείνος μου είπε απλά ότι τον αφήνει και γυρνάει στην περιοχή. "Κι εσύ ατρόμητη είσαι" μου λέει "Ναι" του λέω "αλλά άλλοι δεν είναι και μπορεί να τον φοβούνται, αφήστε που το σκυλί κινδυνεύει", Σημασία δε μου δίνει, κι αρχίζει να μου λέει ότι είμαι και κούκλα και άλλα αηδιαστικά. Μου είπε μάλιστα πως μου καβάλησε το πόδι γιατί τον έχει ζευγαρώσει ήδη τρεις φορές. "Να φανταστώ πως είναι Ο πρωταθλητής ε?" του λέω και αρχίσαμε έναν άκυρο διάλογο για το ζευγάρωμα των σκύλων...
Αυτά με τον γελοίο. Άκυρο λοιπόν δε χάθηκε κανένα ροτ, πρόκειται για σκύλο με βλαμμένο ιδιοκτήτη.

Edit: Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το ίδιο σκυλί. Προσωπικά είμαι σίγουρη γιατι ο σκύλος έκανε κύκλους τρέχοντας γύρω απ' το ίδιο σημείο και τις 2 φορές που τον είδα.

Edit 2: Διαπιστώνω ότι ως γυναίκα έχω επιτυχίες στα... ζώα :evil: :evil: :evil:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.111
Νεότερο μέλος
Xristos1988