Λοιπον αγαπημενα μου φιλαρακια σας φερνω νεα...Δυστυχως η ευτυχως ειχατε δικιο σε οσα ειπατε..! Προχθες που το ξεκινησα την τροφη που με συμβουλεψε ο κτηνιατρος (Royal Canin junioe higest&skin) αρχισαν τα προβληματα..Ενω ο Rocky μου μεχρι τωρα τα κακακια του ηταν μια χαρα σχηματισμενα, κανονικα προς μαλακα ολα οκ,χωρις εμετους χωρις τιποτα ξαφνικα μετα την αλλαγη τροφης ειχαμε 1 εμετο,διαρροιες,ηταν κακοκεφος και γενικα χωρις καθολου ενεργεια...Θα μου πειτε ολα αυτα με 2 γευματα μονο τα επαθε..? Δεν ξερω μπορει να ενιωσε την αλλαγη και να επηρεαστηκε το ζωντανο..! Οπως και να εχει την σταματησα αμεσως και συνεχισα απο την Αcana που εδινα τοσο καιρο...Σημερα λοιπον επανηλθε..Τα κακακια του τα ειδα πιο νορμαλ ενω εχει παλι ενεργεια και ζωντανια πραγμα που σημαινει νιωθει πολυ καλυτερα απο χθες..Κακως το εβαλα σε αυτη την διαδικασια..! Ta 4 kg Royal Canin Junior ετσι οπως τα πηρα ετσι θα μεινουν,ισως τα δωσω στα αδεσποτα,παντως στον σκυλακο μου δεν του ξανα αλλαζω τροφη.. Acana και τελος..!! Επισης απο σημερα ειμαι σε αναζητηση νεου κτηνιατρου..!!! Και για να απαντησω στα ερωτηματα σας..στην εξεταση που του εκανε το κουταβακι ηταν αψογο και δεν ειχε το παραμικρο προβλημα..Οποτε θα συμφωνησω με τους Eirini-Fontas οτι προφανως με ειδε νεο κατοχο σκυλιου και προθυμο να ακολουθησω ο,τι συμβουλη μου δωσει χωρις αντιρρηση και εκανε πιο ευκολα ο,τι ηθελε...Συνεπως μαλλον κοιταξε να πουλησει την τροφη χωρις να τον ενδιαφερει τιποτα...Οποτε παμε για αλλον γιατρο και συνεχιζουμε κανονικα την τροφη που δεν ειχαμε προβληματα μεχρι τωρα..Acana puppy junior....