royal canin mini adult

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
Καλησπέρα σας
ο λόγος για την συγκεκριμένη συσκευασία της royal canin.
Royal Canin Greece / Προϊόντα / Προϊόντα / Προϊόντα σκύλου / Size Health Nutrition / Mini (έως 10kg) / Mini Adult 2012 - Royal Canin
στο σιτε στα συστατικά δίνει το καλαμπόκι και το καλαμποκάλευρο πρώτα και μετά λέει αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών.
αυτό σημαίνει ότι έχει ως πρώτο κριτήριο τα 2 πρώτα και όχι το αφυδατωμένο κοτόπουλο?

Σκέφτομαι να αλλάξω την cibau γιατί εδώ στην Λάρισα όσοι την πουλάνε, φέρνουν μόνο το 15 κιλο το οποίο δεν με βολεύει επειδή δεν καταναλώνει πολύ τροφή και η 15κιλη θα μας μένει για πολύ καιρό ανοιχτή.

Επίσης οι σειρές της royal canin για συγκεκριμένες ράτσες, είναι αυστηρός για καθαρόαιμες ράτσες?
Ο δικός μου κατα 90% είναι ημίαιμο σιχ τσου με κανίς.
οπότε αν αποφασίσω τελικά να πάω στην royal canin, θα υπήρχε πρόβλημα αν έτρωγε την συσκευασία για caniche ή για shih tzu ή καλύτερα είναι η mini adult που είναι και ουδέτερη?​

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Εγω παίρνω την συγκεκριμένη και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος , και εγω και αυτή . Στους 10 μήνες θα συνεχίσω με το επόμενη συσκευασία για τα ενήλικα , της ίδιας σειράς .

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
μόλις το έψαξα και είδα οτι υπάρχει ειδική τροφή για τσιουάουα (που είναι η δικιά μου)
ωστόσο πάντα της έδινα royal canin, παλια τη mini junior και τωρα τη mini adult(ποτε ειδικα για τη ρατσα της), της δίνω και μαγειρευτό αλλά και πριν αρχίσω δεν είχα ποτέ πρόβλημα που να οφείλεται στην τροφή .

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
σας ευχαριστώ πολύ
έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ ότι υπάρχει περίπτωση γαστρεντερίτιδας απο ξαφνική αλλαγή ξηράς τροφής.
οπότε να αρχίσω να αναμιγνύω απο λίγο λίγο για καμια βδομάδα?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
3/4 απο την παλιά μετά 2/4 μετά 1/4 και συνεχίζεις μονο με την καινούρια

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
πήγα σήμερα να ρωτήσω για την mini royal canin και μου είπαν θα την φέρουν σε καμια βδομάδα ξανά.
Ο ένας μεν, μου πρότεινε αντί για την royal canin να πάρω την belcando γιατί λέει είναι πολύ πιο ανώτερη απο την royal canin.
Στο ίντερνετ κοίταξα και είδα ότι δεν έχει τόσα δημητριακά και σιτηρά όσο η royal canin και αυτό με προβλημάτισε είναι η αλήθεια.
Την δίνει κανείς την belcando? Μου φαίνεται πράγματι καλύτερη απ την RC:confused:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Στον δικό μου μικρό η mini royal canin δεν ταιριαξε! Δεν την έτρωγε με όρεξη και παρουσίασε και ξηροδερμία!

Οπότε την αλλάξαμε με belcando. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρω πόσο καλά θα του ταιριάξει αλλά τουλάχιστον στο θέμα όρεξης έχω δει τρελή διαφορά! Ορμάει κυριολεκτικά όταν του δίνω την εντολή!

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
διάβασα κιόλας για την belcando ότι αν ρίξεις λίγο νερό μέσα βγάζει έναν ζωμό και είναι πιο νόστιμες. Ισχύει αυτό με όλες τις συσκευασίες της;
πράγμα που θα με βοηθήσει περισσότερο γιατί ο δικός μου έχει τάσεις ιδιοτροπίας με τις ξηρές τροφές.
Θα περιμένω να ακούσω και άλλες γνώμες.. ευχαριστώ

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
διάβασα κιόλας για την belcando ότι αν ρίξεις λίγο νερό μέσα βγάζει έναν ζωμό και είναι πιο νόστιμες. Ισχύει αυτό με όλες τις συσκευασίες της;
πράγμα που θα με βοηθήσει περισσότερο γιατί ο δικός μου έχει τάσεις ιδιοτροπίας με τις ξηρές τροφές.
Θα περιμένω να ακούσω και άλλες γνώμες.. ευχαριστώ
Δεν ισχυει για ολες τις συσκευασιες.
Αυτο με το νερο μπορεις να το προσθεσεις στις εξης συσκευασιες, Puppy, adult multicroc, finest croc και finest light. Για ιδιοτροπα στο φαγητο σκυλακια συνηθως προτιμουν το Finest που ειναι η πιο γευστικη επιλογη της Belcando.