Ruby - Βασική υπακοή

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
O σκυλος ειναι σε περιοδο εκμαθησης ή παντα πρεπει να εχεις μαζι σου λιχουδιες?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
( με δεδομένο ότι το σκυλί σου θα ζήσει πολλά πολλά χρόνια...)

μήπως να αντικαθιστούσες σιγά-σιγά τις λιχουδιές με λεκτική επιβράβευση/χάδι...;

διότι αλλιώς θα ξεπουληθείς στα λουκάνικα....:)

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Θα πρέπει να φύγεις από την λιχουδιά κάποια στιγμή και να ορίσεις σωστά το μεταβατικό στάδιο από την λιχουδιά στην επιβράβευση μέσα από κάποιο παιχνίδι/αντικείμενο, μέσα από κάποια εντολή κτλ!Το χάδι το θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρχει!

Έτσι θα πετύχεις κάποια στιγμή μόνο με την λέξη να εκτελεί!
Τον σκύλο τον βλέπω λίγο αφηρημένο(0:49) παρ'όλο που παίρνει για επιβράβευση φαγητό!

Μπράβο σου που ασχολήσε!Ανέβασε επίπεδο!

Last edited:

dogspotgr

Active Member
12 Οκτωβρίου 2011
27
0
πειραιας
www.dogspot.gr
αδεερφε ποση ωρα καθεται στο μεινε?
φιλε μου στην εντολη μεινε δεν παιζει ρολο η ωρα αλλα τα σεναρια στα οποιοα το εχει δουλεψει! το μεινε θα σου χρειαστει περισσοτερο σε μια διαβαση πεζων,σε περιπτωση που παιζει αγαρπα με καποιο σκυλι,αν παιζει με μικρα παιδακια κλπ για να μπορεσεις να αποτρεψεις τυχων απροοπτα. εγω το εχω δουλεψει 3-5 λεπτακια. δεν μου χρειαζεται περισσοτερο.

dogspotgr

Active Member
12 Οκτωβρίου 2011
27
0
πειραιας
www.dogspot.gr
Τέλειος ο Ruby!!! :) Μπράβο σου, πόσο καιρό σου πήρε να τα καταφέρετε αυτά?
τον βρηκα περιπου 9 μηνων,ειχαμε τελειωσει την βασικη υπακοη μεχρι να γινει 12 μηνων.τωρα εινα 3 χρονων και κατι.
μετα τους 12 μηνες για 1 χρονο δουλευαμε το θεμα επιθετικοτητας και τον τελευταιο χρονο μονο τρικ.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
φιλε μου στην εντολη μεινε δεν παιζει ρολο η ωρα αλλα τα σεναρια στα οποιοα το εχει δουλεψει! το μεινε θα σου χρειαστει περισσοτερο σε μια διαβαση πεζων,σε περιπτωση που παιζει αγαρπα με καποιο σκυλι,αν παιζει με μικρα παιδακια κλπ για να μπορεσεις να αποτρεψεις τυχων απροοπτα. εγω το εχω δουλεψει 3-5 λεπτακια. δεν μου χρειαζεται περισσοτερο.
να σε ρωτησω και κατι αλλο.οταν εχες το σκυλο στο μεινε και ο σκυλος σηκωνεται.τι κανεις?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Υπεράνθρωπε, σεμνά... :D
epial, δεν γίνεται κατα την διάρκεια εκμάθησης του σκύλου στο να εκτελέσει το "Μείνε" να μη σηκωθεί έστω κι μια φορά.

Εγώ το μόνο που έχω να πω (δεν είμαι ειδικός, απλά μια παρατήρηση) είναι ότι θα ήθελα λίγο περισσότερο ο σκύλος να το δει σαν παιχνίδι και κάτι θετικό την όλη διαδικασία. Αν και έχει κάποιο επίπεδου υπακοής μου φαίνεται ότι το βλέπει σαν αγγαρεία.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Μην πτοείσαι, λίγο χιούμορ να γελάσουμε αυτές της δύσκολες μέρες.

Πόσο καιρό ασχολήσαι επαγγελματικά με την εκπαίδευση?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr