Ruby tricks!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
(....όμως ομιλεί την ελληνικήν απταίστως.... !;))

καλώς ήρθες dogspotgr !Να χαίρεσαι τον γερμανό σου....!:)
πες και κατιτίς παραπάνω για σένα και τον σκύλο σου.....!

και μη δίνεις σημασία στο σχόλιο μου ....πάει για άλλη συζήτηση που είχαμε κάποια στιγμή στο φόρουμ σε σχέση με συμμετοχή ξενόγλωσσου μέλους απο την γερμανία....

dogspotgr

Active Member
12 Οκτωβρίου 2011
27
0
πειραιας
www.dogspot.gr
ευχαριστω!εχω γραψει για μενα και τον σκυλο μου! επειδη ειμαι καινουργιος ακομα εδω δεν θυμαμαι που ακριβως το εχω ανεβασει αλλα ο τιτλος λεγεται ο ruby και εγω!
καποια στιγμη θα ανεβασω και αλλα τρικ με τον ρουμπι! απλα θελω να συγκεντρωσω αρκετα τρικ μαζι για να τα τραβηξω με την καμερα. ο σκυλος δεν σταματαει να μαθαινει ουτε λεπτο!

Last edited by a moderator:

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Οπωσδήποτε να ανεβάσεις κι άλλα τρικ με τον Rudy (μη σου πω επιβάλλεται! :p ) γιατί είναι απολαυστικότατος! Καλά αυτό με το "πόσα είναι αυτά" είναι απίστευτο! :D:D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ωραίος ο Ruby. Είδα στο εισαγωγικό σου topic ότι τον βρήκες παρατημένο, μπράβο για τη διάσωση.

Βλέποντας τα βιντεάκια μου δημιουργήθηκαν δύο απορίες.

-Ο σκύλος είναι σε διαδικασία εκμάθησης των τρικ? Ή δίνεις μεζέ κάθε φορά, ανεξάρτητα με το πόσο έχει προχωρήσει η κάθε εντολή?

-Πώς την παλεύεις με άσπρα πλακάκια και δύο σκύλους? Φαίνεται εφιαλτικό! :D

dogspotgr

Active Member
12 Οκτωβρίου 2011
27
0
πειραιας
www.dogspot.gr
Ωραίος ο Ruby. Είδα στο εισαγωγικό σου topic ότι τον βρήκες παρατημένο, μπράβο για τη διάσωση.

Βλέποντας τα βιντεάκια μου δημιουργήθηκαν δύο απορίες.

-Ο σκύλος είναι σε διαδικασία εκμάθησης των τρικ? Ή δίνεις μεζέ κάθε φορά, ανεξάρτητα με το πόσο έχει προχωρήσει η κάθε εντολή?

-Πώς την παλεύεις με άσπρα πλακάκια και δύο σκύλους? Φαίνεται εφιαλτικό! :D
οτι ειδες στα βιντεο ειναι τελειωμενα! απλα δεν σταματαω να του μαθαινω καινουργια τρικ!
ολα με επιβραβευση βηματακια βηματακι και με πολυ υπομονη!

βαζω ηλεκτρικη σκουπα με την κοπελα μου που μενω 2 φορες την ημερα! αλλιως δεν παλεβεται!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
οτι ειδες στα βιντεο ειναι τελειωμενα! απλα δεν σταματαω να του μαθαινω καινουργια τρικ!
ολα με επιβραβευση βηματακια βηματακι και με πολυ υπομονη!
ίσως να είχε ενδιαφέρον (και για σένα αλλά και τον σκύλο) να του μάθαινες και να ανοίγει τις πόρτες/συρτάρια που κλείνει....
για σκέψου το...:)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
πώς του το έμαθες αυτό με το μέτρημα;;;
κι εγώ θέλωωω! :(
Πρώτα πρέπει να μάθει το μίλα...
Μετά του δείχνεις δάχτυλα και του δίνεις μίλα....
Αρχίζει να γαυγίζει και κρατάς τα δάχτυλα μέχρι να γαυγίσει τόσες φορές όσα και τα δάχτυλα...
Σιγά σιγά προσπαθείς να παίξεις με τον χρόνο που του τα δείχνεις και τον αριθμό των δαχτύλων ούτως ώστε να το πιάσει και όσα του δείχνεις...τόσα να γαβγίζει...
Δεν είναι ακριβώς μέτρημα...είναι παραλλαγές της εντολής μίλα....δείχνεις 1 γαυγίζει μία...δείχνεις 3 γαυγίζει τρεις

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Πρώτα πρέπει να μάθει το μίλα...
Μετά του δείχνεις δάχτυλα και του δίνεις μίλα....
Αρχίζει να γαυγίζει και κρατάς τα δάχτυλα μέχρι να γαυγίσει τόσες φορές όσα και τα δάχτυλα...
Σιγά σιγά προσπαθείς να παίξεις με τον χρόνο που του τα δείχνεις και τον αριθμό των δαχτύλων ούτως ώστε να το πιάσει και όσα του δείχνεις...τόσα να γαβγίζει...
Δεν είναι ακριβώς μέτρημα...
οπότε είναι κάτι άχρηστο ουσιαστικά ε?
είναι εντυπωσιακό όμως!

thanks sea-mol! ^_^

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Δεν γνωρίζω αν μπορούν να μπουν σε κόνσεπτ μετρήματος....γιατί μιλάμε πλέον για εκπαίδευση επίλυσης προβλημάτων και σκέψης...
Ίσως σε κάποια σκυλιά...να γίνεται όπως σε πιθήκους και δελφίνια...δεν ξέρω ξαναλέω αν και σε τι σκυλιά γίνεται
Το παραπάνω ΔΕΝ είναι μέτρημα...είναι τρικ όπως σωστά το παρουσιάζει ο φίλος...

dogspotgr

Active Member
12 Οκτωβρίου 2011
27
0
πειραιας
www.dogspot.gr
ίσως να είχε ενδιαφέρον (και για σένα αλλά και τον σκύλο) να του μάθαινες και να ανοίγει τις πόρτες/συρτάρια που κλείνει....
για σκέψου το...:)
ειναι το επομενο μας βημα ταρα!σιγα σιγα ολα θα γινουν!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
μα τι γλυκο πλασμαα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΓΛΥΚΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!
μπραβο ρε παιδια!!

sea-mol ειχα δει την Λεσλι ενα λαμπραντορ, που της ελεγε η κυρα της (εκπαιδευτρια) ποσο κανει 2+6 κτλ.. και αυτη απαντουσε ρε συ!!!