S.O.S. Μούδιασμα και αποπροσανατολισμός

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Λοιπόν, σήμερα επισκεφτήκαμε και τον κτηνίατρο να τη δει από κοντά.

Με ανησύχησε λίγο το γεγονός ότι πίνει πάρα πολύ νερό και έχει μεγάλες ποσότητες ούρων από τότε που έγινε το ατύχημα.
Η Ειρήνη από τη φιλοζωική μου είπε να προσέξω για τα νεφρά της, καθώς και η ίδια έσωσε σκυλί από φόλα και το έχασε μετά από 3 μήνες από ανεπάρκεια νεφρών.

Ο γιατρός είπε το ίδιο πράγμα, ότι προσβλήθηκαν τα νεφρά. Της έκανε μία ενέσιμη αντιβίωση βραδείας απορρόφησης και είπε αν δεν σταματήσει το θέμα με το νερό/κατούρημα να την πάω σε μια βδομάδα για εξετάσεις.

Αυτά τα νέα μας. Είμαστε σε αναμονή λοιπόν.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Πωπω!!! Τι κεραμιδα ηταν αυτη! Τωρα το ειδα το θεμα σου και χαλαστηκα πολυ! Φανταζομαι την αγωνια σας! :(

Περαστικα της και αν εχεις τις παραμικρες αμφιβολιες για οτιδηποτε παρε κι αλλες γνωμες γιατρων.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σε λιγο καιρο ετσι οπως παει το θεμα δεν θα μπορουμε να τα αφηνουμε
καθολου λυτα τα σκυλια. Αι @@@ με τους καφρους πια.

mad00lini περαστικα στο κοριτσι σου, σιδερενιο και αγυριστα να ειναι.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Περαστικα στην κουκλα!!

Δεν θα επρεπε να εχουν γινει ηδη εξετασεις?
Πως θα ξερει αν εχουν πειραχτει νεφροι η ηπαρ και σε τι βαθμο?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.968
7.541
Πφφφ.. παροδικό μεθεόρτιο να είναι εύχομαι που να μη σας ξαναπροβληματίσει. Περαστικά!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ευχαριστούμε.

Περαστικα στην κουκλα!!

Δεν θα επρεπε να εχουν γινει ηδη εξετασεις?
Πως θα ξερει αν εχουν πειραχτει νεφροι η ηπαρ και σε τι βαθμο?
Μου είπε να περιμένω 10 μέρες από τη μέρα που έγινε. Αν συνεχίσει δηλαδή ώς τις 10 του μηνός αυτό το πράγμα να την πάω ξανά για να κάνουμε εξετάσεις.
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να βιαστώ ή να αφήσω λίγο τον οργανισμό της να ισορροπήσει σε μια κατάσταση, όποια κι αν είναι αυτή.
Προς το παρόν ακολουθώ τη συμβουλή του γιατρού. Να πάρω και μια δεύτερη γνώμη λέτε για να είμαι σίγουρη; Δε θέλω να ακούσω 5 διαφορετικά πράγματα γιατί θα φλιπάρω ολότελα.

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Έλα ρε συ.. :(
Περαστικά στο κορίτσι κ αγύριστα..!!

Εγώ πάντως, θα έπαιρνα την γνώμη δεύτερου γιατρού.. Δεν μου κάνει λογικό να αφήσω να περάσουν 10 ημέρες για να κάνω εξετάσεις..
Καταλαβαίνω ότι οι πολλές διαφορετικές γνώμες θα σε τρελλάνουν κ είναι λογικό, αλλά εγώ θα πήγαινα..

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Έστειλα μήνυμα και στη γιατρό που της έκανε τη στείρωση να μου πει κι αυτή..Ουφ..Το βλαμένο μου έχει κόψει 5 χρόνια από τη ζωή μου..

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
927
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Και γω θα πηγαινα. Σε τετοια θεματα που παιζει δηλητηριο δεν θα περιμενα να δω πως θα παει ο οργανισμος. Αν εχει γινει ζημια θα το δειξουν και τωρα φανταζομαι οι εξετασεις.