S.O.S. πολλα σαλια

Moby

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
68
0
Βολος
Καλημερα και Χρονια Πολλα
Χτες το μεσημερι μετα την βολτα που πηγαμε με το Mobako το εβγαλα στην βεραντα για υπνο... μετα απο 2 ωρες που πηγα να του ανοιξω τον ειδα μεσα στα σαλια, μουσκεμα ολο το σωμα του απο κατω κ τα σαλια του να τρεχουν. αφου βεβαιωθηκα οτι δεν ειναι απο νερα ή οτιδηποτε αλλο θορυβηθηκα. Βεβαια ειχε ορεξη για παιχνιδια κ ειχε φαει κ ολο το φαγητο που του ειχα βαλει. μετα απο λιγο αφου ειδα οτι τα σαλια συνεχιζονταν τον πηγα σφαιρα στον γιατρο. Οση ωρα ειμασταν εκει (κ ηταν κανα 2ωρο) τα σαλια του ηταν ελαχιστα. Τον ειδε κ του βρηκε λιγο πρησμενη την γλωσσα. Μου ειπε οτι κατι μπορει να εγλυψε ή κατι να τον τσιμπησε. του εκανε ενεση κορτιζονης κ αντιβιωση κ μου ειπε να τον παρακολουθω ολο το βραδυ κ να τον ξαναπαω σημερα το πρωι. Τα σαλια συνεχισαν σε αρκετη ποσοτητα οταν γυρισαμε κ μαλιστα καποια στιγμη εκανε κ εμμετους βγαζοντας στην αρχη μονο υγρα κ μετα ολο του το φαγητο. Πηρα τον γιατρο του το βραδυ κ μου ειπε να του δωσω Zantac μηπως του προκαλεσε ξυνιλα η κορτιζονη. Κοιμηθηκε μια χαρα αλλα τα σαλια ετρεχαν αρκετα. Σημερα το πρωι ειναι ορεξατος γενικα αλλα την πεφτει κιολας στον ηλιο κ λιαζεται. Σε λιγο θα τον παω στον γιατρο (ανοιγει στις 12 λογω ημερας)
Καμια ιδεα τι μπορει να ειναι να πω στο γιατρο να το κοιταξει ??? Εχει συμβει σε καποιον κατι αναλογο ??
Ευχαριστω....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Δεν νομίζω ότι είμαστε αρμόδιοι να σου πούμε τι να πεις στον γιατρό. Αντιθέτως, ότι σου πει εκείνος, θα το ακούσουμε με ενδιαφέρον.
Περαστικά στον σκύλο σου και θα σου μόνο το εξής...αν δεν είχε απλώς γλύψει κάτι, αλλά το είχε φάει κανονικά, μετά από δύο ώρες μόνος του στην βεράντα, καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι δεν θα τον έβρισκες μόνο μούσκεμα από τα σάλια...

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
καλημερα! μην ανησυχεις κανε οτι σου λεει ο γιατρος! τη δικια μου προσφατα σε μια βολτα τη τσιμπισε ενα εντομο στη γλωσσα κ 2 μερες δεν ανοιγε το στομα της ουτε νερο δεν επινε μετα ολα καλα θελει λιγο χρονο αν ειναι κατι τετοιο

Moby

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
68
0
Βολος
Ενας λογος που δεν με επιασε πανικος ειναι αυτος που λες mareco...αν ειχε φαει κατι ξερω πως θα τον εβρισκα.... ευχομαι να ειναι ενα απλο τσιμπημα. Αλλα δεν θα ηταν καλυτερα μετα απο την κορτιζονη ?? και σαφεστατα δεν θα κατευθυνουμε εμεις τον γιατρο να κανει την δουλεια του απλα ειπα μηπως εχει συμβει κατι αναλογο σε καποιον κ παω λιγο πιο ψιλιασμενη. Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. Θα ενημερωσω μολις γυρισουμε απο γιατρο.