εμενα οπως προειπα ειναι καθετα αντιθετη η γιατρος μας....
Advantix αμπουλα και καθε απογευμα σιτρονελοψεκασμα....
το διαβασα αναλυτικα! ευχαριστω...αναφερονται τα παιδια και σε ενα κολλαρο φυτικο κοκκινο....η γνωστη μου του φορουσε ενα εντονο πρασινο...θα ρωτησω λεπτομερειες....Για ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα Προϊόντα εξωπαρασίτωσης: Δράση και χρήσεις.
Τωρα πλεον, και εγω ετσι θα κανω!!!!εμενα οπως προειπα ειναι καθετα αντιθετη η γιατρος μας....
Εμεις φοραμε Bio-Band βιολογικο με ευκαλυπτο και σιτρονελλα.. Πρασινο σκουρο ειναι το χρωμα.το διαβασα αναλυτικα! ευχαριστω...αναφερονται τα παιδια και σε ενα κολλαρο φυτικο κοκκινο....η γνωστη μου του φορουσε ενα εντονο πρασινο...θα ρωτησω λεπτομερειες....
Πολύ σωστός ο κτηνίατρος σου. Εγώ προτιμώ να βάζω μόνο advantix που καλύπτει ψύλλους, σκνίπα και τσιμπούρια!Υγ.Παντως συμφωνα με τον κτηνιατρο μου αν βαζετε αμπουλες advantix δεν χρειαζετε να φορατε και κολαρο Scalibor ή και το αντιστροφο, μιας και εχουν ακριβως τα ιδια συστατικα και χαρακτηριστικα. Εμενα για την καλυτερη προστασια του σκυλου μου, μου εχει προτεινει Scalibor με αμπουλα Frontline.
Advantix και scalibor είναι ήδη υπερβολή! Για ποιο λόγο να βάλεις και frontline;Πάντως παρότι το σκαλιμπορ και το ατβαντιξ καλύπτει και για τα τσιμπούρια.., αν το σκυλί βρεθεί σε χώμα, χόρτα, άμμο..θέλει και spray front line..
Ο δικός μου είχε τα πάντα εκτος του φροντ λαιν και έτσι βρήκα όταν είχαμε πάει στην παραλια κάτω από το σαγόνι του ένα ψόφιο τσιμπούρι μεν.., αλλά είχε τσιμπήσει δε..
Μια φορά τον μήνα καλό είναι να ψεκάζουμε και με front line..
Για μια φορά τον μήνα αν προκειτέ να πάει σε άμμο και σε χόρτα?Advantix και scalibor είναι ήδη υπερβολή! Για ποιο λόγο να βάλεις και frontline;