Scalibor πληγη

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
εμενα οπως προειπα ειναι καθετα αντιθετη η γιατρος μας....
Advantix αμπουλα και καθε απογευμα σιτρονελοψεκασμα....
Τωρα πλεον, και εγω ετσι θα κανω!!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
το διαβασα αναλυτικα! ευχαριστω...αναφερονται τα παιδια και σε ενα κολλαρο φυτικο κοκκινο....η γνωστη μου του φορουσε ενα εντονο πρασινο...θα ρωτησω λεπτομερειες....
Εμεις φοραμε Bio-Band βιολογικο με ευκαλυπτο και σιτρονελλα.. Πρασινο σκουρο ειναι το χρωμα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πάντως παρότι το σκαλιμπορ και το ατβαντιξ καλύπτει και για τα τσιμπούρια.., αν το σκυλί βρεθεί σε χώμα, χόρτα, άμμο..θέλει και spray front line..
Ο δικός μου είχε τα πάντα εκτος του φροντ λαιν και έτσι βρήκα όταν είχαμε πάει στην παραλια κάτω από το σαγόνι του ένα ψόφιο τσιμπούρι μεν.., αλλά είχε τσιμπήσει δε..

Μια φορά τον μήνα καλό είναι να ψεκάζουμε και με front line..

p.s. Πράσινο σκούρο είναι το χρώμα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Tώρα όσον αφορά για το ότι είναι πολλά να τα έχουμε όλα μαζί.., παιδιά αυτό εξαρτάται και από το που μένει ο κάθε ένας.

Φυσικά κάποιος που μένει διπλα σε ποτάμι που έχει πολύ υγρασία κινδυνεύει περισσότερο από αυτόν που μένει κέντρο.
Εξαρτάτε και απο αυτό δηλαδή η "υπερβολή" ή όχι..

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Υγ.Παντως συμφωνα με τον κτηνιατρο μου αν βαζετε αμπουλες advantix δεν χρειαζετε να φορατε και κολαρο Scalibor ή και το αντιστροφο, μιας και εχουν ακριβως τα ιδια συστατικα και χαρακτηριστικα. Εμενα για την καλυτερη προστασια του σκυλου μου, μου εχει προτεινει Scalibor με αμπουλα Frontline.
Πολύ σωστός ο κτηνίατρος σου. Εγώ προτιμώ να βάζω μόνο advantix που καλύπτει ψύλλους, σκνίπα και τσιμπούρια!

Πάντως παρότι το σκαλιμπορ και το ατβαντιξ καλύπτει και για τα τσιμπούρια.., αν το σκυλί βρεθεί σε χώμα, χόρτα, άμμο..θέλει και spray front line..
Ο δικός μου είχε τα πάντα εκτος του φροντ λαιν και έτσι βρήκα όταν είχαμε πάει στην παραλια κάτω από το σαγόνι του ένα ψόφιο τσιμπούρι μεν.., αλλά είχε τσιμπήσει δε..

Μια φορά τον μήνα καλό είναι να ψεκάζουμε και με front line..
Advantix και scalibor είναι ήδη υπερβολή! Για ποιο λόγο να βάλεις και frontline;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Advantix και scalibor είναι ήδη υπερβολή! Για ποιο λόγο να βάλεις και frontline;
Για μια φορά τον μήνα αν προκειτέ να πάει σε άμμο και σε χόρτα?
Ο δικός μου έτσι κόλισε το τσιμπούρι..

Για ποιό λόγο διαφωνείς?

Κάποιοι υποστηρίζουν υπερβολή και η χρήση αυτών και όχι βιολογικών..

Κάποιοι πως δεν προστατεύουν το ένα μόνο του ή και τα δυο μόνα τους..

Ο κάθε ένας επιλεγει βάση των συνθηκών που μένει και κινείται.

Προσωπικά εγώ front line βάζω μόνο όταν θέλω να πάω για διακοπές που θα είναι πολύ ώρα στην άμμο..

Τον χειμώνα δεν το γλιτώνεις το ψέκασμα με front line γιατί το πρόβλημα με τους ψύλλους είναι απίστευτο..

Last edited: