Shock! Έχει σπάσει το δοντάκι του!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
για να ανακουφίζονται είχα δει μια φορά στο "παρά τρίχα" του σκάι, που έπαιρναν ένα πανί, το έβρεχαν, το έσρτιβαν για να στιφτεί καλά κι έτσι όπως είχε στρίψει έδεναν δυο κόμπους στις άκρες και το έβαζαν στην κατάψυξη. δε θυμάμαι για πόσο. κι έτσι όπως ήταν παγωμένο το έδιναν στο σκυλάκι για να ανακουφίζονται τα ούλα του

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
μη γελάσετε...

εμείς το πρώτο δόντι της ρούνης της το έβγαλε ο άντρας, επειδή κουνιόταν (το δόντι όχι ο άντρας μου) και μετά το πετάξαμε στα κεραμύδια:D:D
αχαχαχαχχαχαχαχαχα!
Ελπίζω το δεύτερο να μην το βάλατε κάτω από το μαξιλάρι του περιμένοντας το δολάριο ! :D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
μπαααα....

τα υπόλοιπα δεν τα πήραμε είδηση... μάλλον τα κατάπινε....

κοίτα την άλλη μέρα το πρωί πήρε το δωράκι της...(μπισκοτάκι νομίζω), ε, τι να σπάσουμε την παράδοση;;;;

η σκυλονεράιδα τη θυμήθηκε...

(τι λέμε παναγία μου!!!!!)

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
για να ανακουφίζονται είχα δει μια φορά στο "παρά τρίχα" του σκάι, που έπαιρναν ένα πανί, το έβρεχαν, το έσρτιβαν για να στιφτεί καλά κι έτσι όπως είχε στρίψει έδεναν δυο κόμπους στις άκρες και το έβαζαν στην κατάψυξη. δε θυμάμαι για πόσο. κι έτσι όπως ήταν παγωμένο το έδιναν στο σκυλάκι για να ανακουφίζονται τα ούλα του
καλό ακούγεται!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί όταν είδα την εκπομπή τα δικά μου είχαν ήδη αλλάξει τα δόντια τους.

για πιο σίγουρα μπες και στο σάιτ του παρά τρίχα, να δεις αν τα λέω και σωστά... μην έχω κάνει κανά λάθος...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ναι είναι πολύ καλή λύση η πετσέτα!

Αρκεί να μην μετακινηθεί το κουτάβι μέσα στο σπίτι κατά την διάρκεια που δαγκώνει την κατεψυγμένη πετσέτα και αρχίζει να στάζει ο λιωμένος πάγος!Και επίσης αρκεί να μην βάζει κάθε φορά την πετσέτα στο μάτι και την ξεσκίζει γιατί μετά δεν θα σου μείνει καμία πετσέτα!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ναι είναι πολύ καλή λύση η πετσέτα!
τιμή μου που συμφωνεί ο στέλιος μαζί μου (άσχετο που δεν είναι δική μου η ιδέα...)
τον έχω σε μεγάλη υπόληψη.

(ίσως να φταίει η φωτό που έχει για άβαταρ...:D )

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
αααααααααα! Μια ώρα έψαχνα και δεν βρήκα την πετσέτα!
Είδα σχεδόν όλα τα βιντεάκια και τίποτα! :(
Βοήθειααααααα :(

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
H Κλαίρη ύστερα από μετωπική με τη γωνία του τραπεζιού στο σαλόνι έχει σπάσει τον πάνω και κάτω κυνόδοντα της από την αριστερή τηςπλευρά (ακόμα αναρωτιέμαι πως το αυτό με το κουτούλημα στο τραπεζάκι...!). Όχιτίποτα σπουδαίο,απλά τσάκισε λίγο τις μύτες των δοντιών. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο δεν υπάρχει πρόβλημα, μην ανησυχείς. Συνήθως άλλωστε οι κυνόδοντες πέφτουν τελευταίοι, και το μικρό σου λοιπόν θα τους αλλάξει και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! ;)

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ωραία! σήμερα από την ώρα που ξύπνησα με γλύφει.
κάτι θέλει ο άτιμος!
Πάντως άρχισε να τρώει την τροφή χωρίς νερό μέσα.
Οπότε οκ, λογικά δεν θα πονάει! :)
Έκανα χθες κι αυτό με την πετσέτα και του την έδωσα και την ερωτεύτηκε! :D