Siberian Husky

george1234

Member
9 Απριλίου 2014
9
0
Καλησπερα, με λενε Γιωργο και πριν περιπου 2 μηνες, εγω και η κοπελα μου αγορασαμε ενα Husky Σιβηρίας . Το σκυλακι το υπεραγαπαμε και το φροντιζουμε πολυ, παρ ολα αυτα τον τελευταιο καιρο καθως αρχησε να μεγαλωνει παρατηρησαμε πως τα χαρακτηριστηκα του δεν ταιρειαζουν απολυτα με αυτα της συγκεκρημενης ρατσας.Αρχικα ο ανθρωπος που μας το πουλησε μας εγγυηθηκε πως τα ματια του θα γινουν μπλε κατι το οποιο ειμαστε πλεον σιγουροι πως δν θα συμβει.Επισης τα αυτακια του παραμενουν κατω ενω λογικα θα επρεπε να σηκωθουν.Ρωτησαμε σε διαφορους κτηνιατρους κτλ , αλλα δυστυχως οι αποψεις διιστανται.
Θα θελαμε λοιπον αν καποιος γνωριζει να μας πει τη γνωμη του γυρο απο το θεμα μιας κ εχουμε ακουσει πολλα.Οπως και να εχει εμεις θα το φροντιζουμε με την ιδια αγαπη απλα για να μας λυθει η απορεια και να μαθουμε αν τελικα αυτος ο ανθρωπος μας κοροιδεψε η οχι .

Attachments

Vaggoulas

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
60
3
Volos, Greece
(έλα ΜΑΖΑΣ πες αλήθεια. Μας κάνεις πλάκα...)

Δώσε κι άλλες λεπτομέρειες Γιώργο. Από που το πήρες, πόσο μηνών είναι κτλ κτλ...

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Καλησπερα, με λενε Γιωργο και πριν περιπου 2 μηνες, εγω και η κοπελα μου αγορασαμε ενα Husky Σιβηρίας . Το σκυλακι το υπεραγαπαμε και το φροντιζουμε πολυ, παρ ολα αυτα τον τελευταιο καιρο καθως αρχησε να μεγαλωνει παρατηρησαμε πως τα χαρακτηριστηκα του δεν ταιρειαζουν απολυτα με αυτα της συγκεκρημενης ρατσας.Αρχικα ο ανθρωπος που μας το πουλησε μας εγγυηθηκε πως τα ματια του θα γινουν μπλε κατι το οποιο ειμαστε πλεον σιγουροι πως δν θα συμβει.Επισης τα αυτακια του παραμενουν κατω ενω λογικα θα επρεπε να σηκωθουν.Ρωτησαμε σε διαφορους κτηνιατρους κτλ , αλλα δυστυχως οι αποψεις διιστανται.
Θα θελαμε λοιπον αν καποιος γνωριζει να μας πει τη γνωμη του γυρο απο το θεμα μιας κ εχουμε ακουσει πολλα.Οπως και να εχει εμεις θα το φροντιζουμε με την ιδια αγαπη απλα για να μας λυθει η απορεια και να μαθουμε αν τελικα αυτος ο ανθρωπος μας κοροιδεψε η οχι .
Ναι, δυστυχώς σας κοροιδεψε. Δεν είναι με τίποτα κουτάβι husky αλλά είναι ένα αξιαγάπητο κουταβάκι. Να σας ζήσει!!

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Ωχ καινούργια σαιζόν, ( βάλτε ότι σειρά θέλετε εγώ τις βλέπω όλες)
Λοιπόν αγαπητέ George μάλλον ενημερώθηκες κατόπην εορτής για το φόρουμ και τώρα ότι πήρες πήρες.
Το pedigree το όποιο κατα πάσα πιθανότητα δεν πήρες είναι σαν να λέμε πιστοποητικό γεννήσεως που λέει ποιός είναι ο μπαμπάς, η μαμά, ο παππούς η γιαγά.
Σκέψου το μόνος σου, αμα ο μπαμπάς και η μαμά δεν είχαν μπλέ μάτια και ορθια αυτιά πως θα έχουν τα παιδιά?

george1234

Member
9 Απριλίου 2014
9
0
Το βρηκαμε μεσω αγγελιας στη χρυση ευκαιρεια.Τωρα ειναι τριων μηνων.Εμεις το αγορασαμε πριν ακριβως δυο μηνες, στη συνεχεια μαθαμε πως κανονικα δεν επιτρεπεται να πωλουνται σε τοσο μικρη ηλικια. Οταν το πηραμε μας εδωσε ενα βιβλιαριο που εδειχνε πως εχει κανει ενα εμβολιο, υπηρχε και μια υποτυπωδης υπογραφη κτηνιατρου.

george1234

Member
9 Απριλίου 2014
9
0
Δυστυχως το θελαμε πολυ και οταν το ειδαμε ετσι μικρο το αγαπησαμε αμεσως. Ψαχναμε αρκετο διαστημα για καποιο Husky και δν βρισκαμε ευκολα ενω συνηθως οι τιμες ηταν παρα πολυ υψηλες. Στην αγγελια το ειχε 200 ευρο ενω τελικα μας το εδωσε 170. Ειναι η κοροιδια περισσοτερο που μας ενοχλει αφου ουσιαστικα εκμεταλευτηκε την καλη μας θεληση...

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Με ολο το θαρρος φιλε μου,εγω δεν πιστευω πως φταιει η καλη σας θεληση.Περισσοτερο θα ελεγα πως φταιει η ελλειψη ενημερωσης απο μερους σας,αλλα και η επιθυμια σας να αποκτησετε οπωσδηποτε ενα χασκυ,και ενω ηδη γνωριζατε πως οι τιμες ηταν υψηλες,προτιμησατε να παρετε ενα οικονομικοτερο,γιατι αλλωστε οι αλλοι που εδωσαν πολλα λεφτα για ενα χασκυ ειναι βλακες,ενω μπορουσαν να κανουν την "δουλεια" τους με 200 ευρω.Φιλικα.Με μια δοση επιθεσης.Αλλα κυριως φιλικα :p

ch ch

Member
9 Απριλίου 2014
9
0
υπαρχουν παρα πολλες αποχρωσεις και νομιζω πως ειναι μικρο ακομα για να σηκωθουν τα αυτια δεν ξερω αν ειναι εξαιτειας των γονιων του.:cool:

Vaggoulas

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
60
3
Volos, Greece
"Καλωσορίζουμε το νεότερο μέλος μας: ch ch"

άρχισε να αποδίδει καρπούς η καλή δουλειά του σάιτ!! Από προχθές, ραγδαία προσέλευση!! Καλώς ήρθατε παιδιά!!

Ο χρωματισμός δε μας πειράζει. Το μουσούδι του είναι κάπως. Κι αν τα Χάσκυ είναι παρόμοια με τα Μάλαμουτ μορφολογικά (δεν το γνωρίζω). τα αυτιά θα έπρεπε να είναι όρθια από 1,5 μηνών...

Last edited:

ch ch

Member
9 Απριλίου 2014
9
0
ναι εδω κτηνιατροι δεν ειναι σιγουροι για την ρατσα των σκυλιων πως μπορει να ειναι καποιος που δεν το εχει σπουδασει? και εκτος αυτου η πωληση των σκυλιων απο τα λεγομενα ''εκτροφεια'' απο οπου μαλλον προτιμας να ''αγοραζεις'' εσυ ειναι αρκετα υψηλη και οτι θελει καποιος ενα σκυλο ''ρατσας'' δεν σημαινει οτι θα πρεπει να δωσει υπερογκο ποσο... δεν ειναι βλακες λεφταδες ειναι γιατι οταν καποιος παιρνει ενα ακριβο σκυλι και δν μπορει να τον συντηρησει αν δεν εχει τα χαριζει απο δω και απο κει

ch ch

Member
9 Απριλίου 2014
9
0
το ξερω το σκυλακι δικο μου ειναι μαζι το πηραμε και επειδη ξερω κατι παραπανω καθως σε ολη μου την ζωη ειχα σκυλακια ηρθα να εκθεσω και γω τις αποριες μου

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
υπαρχουν παρα πολλες αποχρωσεις και νομιζω πως ειναι μικρο ακομα για να σηκωθουν τα αυτια δεν ξερω αν ειναι εξαιτειας των γονιων του.:cool:
Να είστε καλά βρέ παιδιά, είχα χρόνια να γελάσω έτσι.
Και απο μένα θερμό καλώς όρισμα.

george1234

Member
9 Απριλίου 2014
9
0
Με ολο το θαρρος φιλε μου,εγω δεν πιστευω πως φταιει η καλη σας θεληση.Περισσοτερο θα ελεγα πως φταιει η ελλειψη ενημερωσης απο μερους σας,αλλα και η επιθυμια σας να αποκτησετε οπωσδηποτε ενα χασκυ,και ενω ηδη γνωριζατε πως οι τιμες ηταν υψηλες,προτιμησατε να παρετε ενα οικονομικοτερο,γιατι αλλωστε οι αλλοι που εδωσαν πολλα λεφτα για ενα χασκυ ειναι βλακες,ενω μπορουσαν να κανουν την "δουλεια" τους με 200 ευρω.Φιλικα.Με μια δοση επιθεσης.Αλλα κυριως φιλικα :p
Δυστυχως για εμας ακομα και τα 200 ευρο δεν ειναι λιγα. Οι περισσοτερες αγγελειες σε αυτα τα λεφτα κυμαινονταν οποτε θεωρησαμε πως ειναι κ ενα λογικο ποσο. Σε οσα μαγαζια ρωτησαμε μας ελεγαν απο 550 ευρο και πανω τα οποια δν μπορουσαμε να διαθεσουμε. Προφανως και δεν θεωρουμε βλακες οσους τα δινουν. Εκτως αυτου εχουμε παραδειγμα γνωστης που εδωσε 600 ευρο σε μαγαζι για ενα yorkshire τερριέ το οποιο της το πουλησαν για αγορι και ηταν κοριτσι ενω ειχε και παρα πολλα προβληματα υγειας. Με λιγα λογια δν γνωριζαμε πολλα πραγματα για το τι επρεπε να ψαξουμε και αυτο ηταν λαθος..

Vaggoulas

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
60
3
Volos, Greece
ναι εδω κτηνιατροι δεν ειναι σιγουροι για την ρατσα των σκυλιων πως μπορει να ειναι καποιος που δεν το εχει σπουδασει?
Το ότι σπουδάζει κάποιος κάτι δε σημαίνει ότι γίνεται παντογνώστης. Προφανώς κι ένας κτηνίατρος ΔΕΝ μπορεί να γνωρίζει για κάθε ράτσα, όσα ένας γνήσιος εκτροφέας αυτής...

και εκτος αυτου η πωληση των σκυλιων απο τα λεγομενα ''εκτροφεια'' απο οπου μαλλον προτιμας να ''αγοραζεις'' εσυ ειναι αρκετα υψηλη και οτι θελει καποιος ενα σκυλο ''ρατσας'' δεν σημαινει οτι θα πρεπει να δωσει υπερογκο ποσο...

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Σιγά μην ξοδεύει λεφτά αυτός ο λαοπλάνος εκτροφέας για να τελειοποιήσει και να εξελίξει μια ράτσα, να κάνει γέννες και να συντηρήσει τα κουτάβια, να πάει τους γονείς σε εκθέσεις και να κάνει συχνά πυκνά τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο τζαμπάς ζει...

ΥΓ: δεν δικαιολογείται αλλιώς. Μικροί μαθαίναμε ότι στις 12 βγαίνουν τα φαντάσματα. Μεγάλοι μάθαμε ότι στις 1 βγαίνουν τα τρόλ...

ch ch

Member
9 Απριλίου 2014
9
0
Δεν μιλησα για τους εκτροφεις αλλα για τους ιδιοκτητες που αγοραζουν σκυλια σε τετοιες τιμες

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Σιγά μην ξοδεύει λεφτά αυτός ο λαοπλάνος εκτροφέας για να τελειοποιήσει και να εξελίξει μια ράτσα, να κάνει γέννες και να συντηρήσει τα κουτάβια, να πάει τους γονείς σε εκθέσεις και να κάνει συχνά πυκνά τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο τζαμπάς ζει...

ΥΓ: δεν δικαιολογείται αλλιώς. Μικροί μαθαίναμε ότι στις 12 βγαίνουν τα φαντάσματα. Μεγάλοι μάθαμε ότι στις 1 βγαίνουν τα τρόλ...[/QUOTE]

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Οι κτηνιατροι δεν εχουν καμμια δουλεια να "βαφτιζουν" σκυλια,οτι το ταδε ειναι τετοια φυλη κτλ.Αυτη ειναι δουλεια των κριτων,που κρινουν βασει προτυπου,φυσικα αν ο σκυλος ειναι καθαροαιμος(με πεντιγκρι,οχι με τα ματια της ψυχης του καθενος).Αυτοι που παιρνουν απο "εκτροφεια" δεν ειναι λεφταδες,φυσικα δεν ξερω και δεν μπορω να θιξω την οικονομικη κατασταση του οποιουδηποτε,αλλα αν μπορεις να συντηρησεις σκυλο,μπορεις και να τον αγορασεις απο εκτροφειο.Θα κανεις υπομονη 1 χρονο,ισως λιγοτερο ισως περισσοτερο,αλλα δεν θα εχεις αμφιβολιες.Και φυσικα καλυτερα να προλαμβανουμε(να διαβαζουμε και να ενημερωνομαστε) παρα να...τρεχουμε(να ζηταμε γνωμες τριτων για την καθαροαιμια του σκυλου μας.)

Και γενικα,οταν βλεπετε fix τιμες(500-600 ευρω) απο αγγελιες και καταστηματα,99% δεν προκειται για καθαροαιμα σκυλια.Οποτε πιστευω πως ουτε αυτα τα λεφτα αρκουν για εναν καθαροαιμο σκυλο.

Vaggoulas

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
60
3
Volos, Greece
Εκτως αυτου εχουμε παραδειγμα γνωστης που εδωσε 600 ευρο σε μαγαζι για ενα yorkshire τερριέ το οποιο της το πουλησαν για αγορι και ηταν κοριτσι ενω ειχε και παρα πολλα προβληματα υγειας.
έχω κι εγώ αντίστοιχο γνωστό. Έπαθε κάτι αντίστοιχο με Ακίτα... Τουλάχιστον της φίλης σας ήταν yorkshire???

ch ch

Member
9 Απριλίου 2014
9
0
Οι κτηνιατροι δεν εχουν καμμια δουλεια να "βαφτιζουν" σκυλια,οτι το ταδε ειναι τετοια φυλη κτλ.Αυτη ειναι δουλεια των κριτων,που κρινουν βασει προτυπου,φυσικα αν ο σκυλος ειναι καθαροαιμος(με πεντιγκρι,οχι με τα ματια της ψυχης του καθενος).Αυτοι που παιρνουν απο "εκτροφεια" δεν ειναι λεφταδες,φυσικα δεν ξερω και δεν μπορω να θιξω την οικονομικη κατασταση του οποιουδηποτε,αλλα αν μπορεις να συντηρησεις σκυλο,μπορεις και να τον αγορασεις απο εκτροφειο.Θα κανεις υπομονη 1 χρονο,ισως λιγοτερο ισως περισσοτερο,αλλα δεν θα εχεις αμφιβολιες.Και φυσικα καλυτερα να προλαμβανουμε(να διαβαζουμε και να ενημερωνομαστε) παρα να...τρεχουμε(να ζηταμε γνωμες τριτων για την καθαροαιμια του σκυλου μας.)

Το οτι ρωτησαμε αποψη ηταν απλα γιατι ειτε λογω ηλικιας ειτε λογω επιβεβαιωσης, δεν προκειται να αλλαξει κατι απλα θελαμε να ρωτησουμε. αλλο τα 600 πχ που θα δωσεις για ενα σκυλακι και αλλο τα εξοδα καθε μηνα που ειναι σαφως λιγοτερα και αποσο ξερω δεν γινεται να παρεις σκυλακι με ''δοσεις'' με αυτη την κατασταση που επικρατει δε θελει χρονο αλλα χρονια

george1234

Member
9 Απριλίου 2014
9
0
έχω κι εγώ αντίστοιχο γνωστό. Έπαθε κάτι αντίστοιχο με Ακίτα... Τουλάχιστον της φίλης σας ήταν yorkshire???
Με ολα αυτα που διαβαζουμε δν εχουμε ιδεα. Η ιδια πιστευει πως ειναι και γενικα μοιαζει για yorkshire.. Απλα οταν εχεις ενα τετοιο παραδειγμα φυσικο ειναι να φοβασαι να δωσεις τοσα χρηματα και μιλαμε με χαρτια σφραγιδες διαβατηρια τα παντα..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78