Siberian Husky

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Υ.Γ. Το έχω ξαναπεί, έτσι?
Ποτέ δεν γράφω απαραίτητα για το συγκεκριμένο μέλος... αλλά, κυρίως, για τον "άγνωστο αναγνώστη", που μπορεί να μπει να διαβάσει και να ενημερωθεί για το Χάσκι Σιβηρίας (ας πούμε)...

Γειά σου, Γιώργο...

...ο ανθρωπος που μας το πουλησε μας εγγυηθηκε πως τα ματια του θα γινουν μπλε κατι το οποιο ειμαστε πλεον σιγουροι πως δεν θα συμβει...
Κι εμένα, έτσι ακριβώς μου εγγυήθηκε η γυναίκα μου... σε κάθε ένα παιδί μας που θα γεννιόταν (παρότι τα παιδιά δεν μου τα πούλησε)... αλλά, πιο μαύρα μάτια δεν έχεις ξαναδεί!!!

Υ.Γ.2. Αγαπητή Αλίκη, έτσι είναι τα πράγματα (και μη χάνεις το κουράγιο σου)...
"Η ζωή μας κύκλους κάνει"...

Vaggoulas

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
60
3
Volos, Greece
Έχει και άλλο με κουτάβι ΓΠ 11 μηνών, εκεί να δεις τι ωραία που είναι.
χαχαχααχχααχ αλήθεια???

Πάντως μη χάνετε το κουράγιο σας. Μέχρι τις 2 που θα μπει πάλι κάποιος Γιώργος και θα ανοίξει καινούριο νήμα, με κουτάβι Μολοσσού 22 ημερών που αγόρασε από αγγελία και το παρέλαβε σε πετ σοπ, και τελικά τώρα στους 3 μήνες μοιάζει λίγο με πεκινουά... Εξυπακούεται ότι είχε πέντιγκρι, αλλά κόστιζε άλλα 250 ευρό, άρα απορίφθηκε.

Νομίζω κάλυψα όλη τη γκάμα...](*,)

edit:βασικά ενδέχεται να τη λένε και Κάτια... :p

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
χαχαχααχχααχ αλήθεια???

Πάντως μη χάνετε το κουράγιο σας. Μέχρι τις 2 που θα μπει πάλι κάποιος Γιώργος και θα ανοίξει καινούριο νήμα, με κουτάβι Μολοσσού 22 ημερών που αγόρασε από αγγελία και το παρέλαβε σε πετ σοπ, και τελικά τώρα στους 3 μήνες μοιάζει λίγο με πεκινουά... Εξυπακούεται ότι είχε πέντιγκρι, αλλά κόστιζε άλλα 250 ευρό, άρα απορίφθηκε.

Νομίζω κάλυψα όλη τη γκάμα...](*,)

edit:βασικά ενδέχεται να τη λένε και Κάτια... :p
Ε ναι ! Μεγάλη φάση, πήρε κουτάβι από έναν σκυλέμπορο που κάτι μ@λ@κίες του έλεγε οτι και χωρίς pedigree το σκυλάκι του είναι 100% καθαρόαιμο ΓΠ, το ίδιο του είπαν και τρείς *παρακαλώ* κτηνίατροι *που ξέρουν από τις ράτσες* και ένας εκπαιδευτής *όνομα δεν μας είπε*. Το παιδί βλέπει το κουτάβι του είναι καθαρό - άρα καθαρόαιμο.

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Λέω εντέλει να κατεβάσω το GOT, όλοι γι'αυτό μιλάνε, μόνο εγώ δεν το'χω δει.. [-(

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Σε ευχαριστω :) Αυτη την απαντηση εψαχνα.
Αγαπητέ φίλε, κατανοώ πλήρως την περίπτωση σου. Συμβαίνει σε πάρα πολλούς.Σημασία έχει η ψυχή του ζώου και όχι η τέλεια μορφολογία του,
Αλλά πέραν αυτού,να μην ικανοποιήσαι με τις απαντήσεις που ψάχνεις να ακούσεις ή σε ικανοποιούν. Να δίνεις σημασία σε απαντήσεις,που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον!

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Καλησπερα, με λενε Γιωργο και πριν περιπου 2 μηνες, εγω και η κοπελα μου αγορασαμε ενα Husky Σιβηρίας . Το σκυλακι το υπεραγαπαμε και το φροντιζουμε πολυ, παρ ολα αυτα τον τελευταιο καιρο καθως αρχησε να μεγαλωνει παρατηρησαμε πως τα χαρακτηριστηκα του δεν ταιρειαζουν απολυτα με αυτα της συγκεκρημενης ρατσας.Αρχικα ο ανθρωπος που μας το πουλησε μας εγγυηθηκε πως τα ματια του θα γινουν μπλε κατι το οποιο ειμαστε πλεον σιγουροι πως δν θα συμβει.Επισης τα αυτακια του παραμενουν κατω ενω λογικα θα επρεπε να σηκωθουν.Ρωτησαμε σε διαφορους κτηνιατρους κτλ , αλλα δυστυχως οι αποψεις διιστανται.
Θα θελαμε λοιπον αν καποιος γνωριζει να μας πει τη γνωμη του γυρο απο το θεμα μιας κ εχουμε ακουσει πολλα.Οπως και να εχει εμεις θα το φροντιζουμε με την ιδια αγαπη απλα για να μας λυθει η απορεια και να μαθουμε αν τελικα αυτος ο ανθρωπος μας κοροιδεψε η οχι .
Το σκυλακι να το χαιρεστε!ειναι πανεμορφο!!!δεν εχει σημασια αν ειναι χασκι ηή οχι...οτι εγινε εγινε τωρα...να περασετε ομορφα χρονια μαζι!!κ αν καποια στιγμη σκεφτειτε για 2ο ξερετε τωρα πως και απο που

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78