Κι εμένα, έτσι ακριβώς μου εγγυήθηκε η γυναίκα μου... σε κάθε ένα παιδί μας που θα γεννιόταν (παρότι τα παιδιά δεν μου τα πούλησε)... αλλά, πιο μαύρα μάτια δεν έχεις ξαναδεί!!!...ο ανθρωπος που μας το πουλησε μας εγγυηθηκε πως τα ματια του θα γινουν μπλε κατι το οποιο ειμαστε πλεον σιγουροι πως δεν θα συμβει...
Έχει και άλλο με κουτάβι ΓΠ 11 μηνών, εκεί να δεις τι ωραία που είναι.Το προηγούμενο με το ακιτα ήταν καλύτερο....
χαχαχααχχααχ αλήθεια???Έχει και άλλο με κουτάβι ΓΠ 11 μηνών, εκεί να δεις τι ωραία που είναι.
Ε ναι ! Μεγάλη φάση, πήρε κουτάβι από έναν σκυλέμπορο που κάτι μ@λ@κίες του έλεγε οτι και χωρίς pedigree το σκυλάκι του είναι 100% καθαρόαιμο ΓΠ, το ίδιο του είπαν και τρείς *παρακαλώ* κτηνίατροι *που ξέρουν από τις ράτσες* και ένας εκπαιδευτής *όνομα δεν μας είπε*. Το παιδί βλέπει το κουτάβι του είναι καθαρό - άρα καθαρόαιμο.χαχαχααχχααχ αλήθεια???
Πάντως μη χάνετε το κουράγιο σας. Μέχρι τις 2 που θα μπει πάλι κάποιος Γιώργος και θα ανοίξει καινούριο νήμα, με κουτάβι Μολοσσού 22 ημερών που αγόρασε από αγγελία και το παρέλαβε σε πετ σοπ, και τελικά τώρα στους 3 μήνες μοιάζει λίγο με πεκινουά... Εξυπακούεται ότι είχε πέντιγκρι, αλλά κόστιζε άλλα 250 ευρό, άρα απορίφθηκε.
Νομίζω κάλυψα όλη τη γκάμα...](*,)
edit:βασικά ενδέχεται να τη λένε και Κάτια...![]()
Αγαπητέ φίλε, κατανοώ πλήρως την περίπτωση σου. Συμβαίνει σε πάρα πολλούς.Σημασία έχει η ψυχή του ζώου και όχι η τέλεια μορφολογία του,Σε ευχαριστωΑυτη την απαντηση εψαχνα.
Το σκυλακι να το χαιρεστε!ειναι πανεμορφο!!!δεν εχει σημασια αν ειναι χασκι ηή οχι...οτι εγινε εγινε τωρα...να περασετε ομορφα χρονια μαζι!!κ αν καποια στιγμη σκεφτειτε για 2ο ξερετε τωρα πως και απο πουΚαλησπερα, με λενε Γιωργο και πριν περιπου 2 μηνες, εγω και η κοπελα μου αγορασαμε ενα Husky Σιβηρίας . Το σκυλακι το υπεραγαπαμε και το φροντιζουμε πολυ, παρ ολα αυτα τον τελευταιο καιρο καθως αρχησε να μεγαλωνει παρατηρησαμε πως τα χαρακτηριστηκα του δεν ταιρειαζουν απολυτα με αυτα της συγκεκρημενης ρατσας.Αρχικα ο ανθρωπος που μας το πουλησε μας εγγυηθηκε πως τα ματια του θα γινουν μπλε κατι το οποιο ειμαστε πλεον σιγουροι πως δν θα συμβει.Επισης τα αυτακια του παραμενουν κατω ενω λογικα θα επρεπε να σηκωθουν.Ρωτησαμε σε διαφορους κτηνιατρους κτλ , αλλα δυστυχως οι αποψεις διιστανται.
Θα θελαμε λοιπον αν καποιος γνωριζει να μας πει τη γνωμη του γυρο απο το θεμα μιας κ εχουμε ακουσει πολλα.Οπως και να εχει εμεις θα το φροντιζουμε με την ιδια αγαπη απλα για να μας λυθει η απορεια και να μαθουμε αν τελικα αυτος ο ανθρωπος μας κοροιδεψε η οχι .