Sierra - The Brittany/Epagneul Breton

moko

Active Member
13 Απριλίου 2014
36
131
Ilion
Αυτη εδω ειναι η Σιερρα. Η πριγκιπισσα που υιοθετησα περιπου πριν 3-4 μηνες.
Εψαχνα σκυλακι μεσαιου μεγεθους (εως 15 κιλα) για αρκετους μηνες σε φιλοζωικες, σε αγγελιες, μεσω γνωστων... μεχρι που βρεθηκε η Σιερρα. Ειχα βρει μια αγγελια μεσω χρυσης ευκαιριας που πωλουνταν 5 επανιελ 45 ημερων. Πηρα ενα τηλεφωνο και ο κυριος μου ειπε να παω αμεσα γιατι εχουν μεινει μονο δυο κουταβακια. Φτανω εκει και ηδη το ενα απο τα δυο ηταν κρατημενο για καποιον κυνηγο. Η Σιερρα μου ηταν η τελευταια της γεννας. μικροκαμομενη αλλα με μια κοιλιτσα τουμπανο, με το ενα ματακι εφευγε λιγο και αουρη. ο κυριος εκει μου ειπε οτι δεν προκειται να την παρει κανεις και οτι δειχνει πως δε θα γινει καλη κυνηγος. ηταν σαν να μου ελεγε εμμεσα πως δεν θα παραμεινει πολυ στη ζωη.
εκεινη τη στιγμη με επιασε η καρδια μου που ενα τετοιο πλασματακι σε καποιους ειναι απλα ενα εργαλειο. φαινοταν τρομαγμενη και δεν πλησιασε ενω το αλλο κουταβακι ηρθε ολο χαρα για παιχνιδι. την πλησιασα σιγα σιγα και πλησιασε και εκεινη και μου εγλυψε το χερι. εκεινη τη στιγμη απλα ελιωσα. τη γραπωσα και αμεσως εκλεισε τα ματακια της στην αγκαλια μου.
γυρισαμε σπιτι και δεν ηθελε να βγει απο το κλουβακι μεταφορας.
ηταν τοσο ησυχη.. της ετοιμασα τον χωρο της με πανες, νερακι, κρεβατακι κλπ και απλα ελιωσε στον υπνο. ολο το βραδυ δεν εβγαλε αχνα.
την επομενη μερα δεν ηθελα να την αφησω απο τα χερια μου. την ειχα κατσιασει. αρχισε να ξεθαρευει κιολας.. αρχισε να δαγκωνει. να παιζει με τα παιχνιδακια της, να δινει φιλακια.
μολις εκλεισε τους δυο μηνες αρχισε να μαθαινει και κολπακια. https://www.youtube.com/watch?v=Y27wn7ejF2M
Σημερα ειναι 5 μηνων και κατι και παρα καποια κουταβισια προβληματα που υπαρχουν (τρωει ξενα κακα πχ) ειναι υπεροχη. μεσα στο σπιτι ειναι απλα ενα ονειρο!

1.jpg

6.jpg

55.jpg

44i.jpg

IMG_4233.jpg

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Να την χαίρεσαι.
Καλό είναι και να ενημερωθείς για τη σωστή απόκτηση σκύλου έτσι ώστε να μπορέσεις στο μέλλον να συμβουλέυσεις γνωστούς και φίλους σχετικά.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Όμορφη κουκλιτσα, και οι φακιδιτσες στη μυτη της...

αλλά όπως σου ειπε και ο underdog, πρεπει να ενημερωθείς για τον σωστό τρόπο αποκτησης και με τη σειρά σου να αποτρέψεις αλλους από το λάθος που εκανες σε αυτό τον τομέα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πολύ όμορφο σκυλάκι με ιδιαίτερα εκφραστικό πρόσωπο.

Τελικά το χειρότερο της γέννας με τα δικά τους στάνταρντς μάλλον είναι και το τυχερότερο μιας και δεν το πήρε κυνηγός..

Αν το είχες πάρει χωρίς να πλήρωνες δραχμή τον φραγκοφονιά που έκανε την γέννα θα συμφωνούσα με την κίνηση σου.

Να σου ζήσει και να την χαίρεσαι με υγεία πάντα!

moko

Active Member
13 Απριλίου 2014
36
131
Ilion
Σ'ευχαριστω πολυ!

Η αληθεια ειναι πως κι εμενα μου κακοφανηκε που του εδωσα χρηματα αλλα το να την γραπωνα και να ετρεχα ηταν αδυνατο εκεινη τη στιγμη χεχεχε. απο την αλλη το ποσο που εδωσα ηταν ελαχιστο (50 ευρω) διοτι φανταζομαι οτι ηθελε απεγνοσμενα να την ξεφορτωθει γιατι οσο την κρατουσε του ηταν περιττο εξοδο.

Πολύ όμορφο σκυλάκι με ιδιαίτερα εκφραστικό πρόσωπο.

Τελικά το χειρότερο της γέννας με τα δικά τους στάνταρντς μάλλον είναι και το τυχερότερο μιας και δεν το πήρε κυνηγός..

Αν το είχες πάρει χωρίς να πλήρωνες δραχμή τον φραγκοφονιά που έκανε την γέννα θα συμφωνούσα με την κίνηση σου.

Να σου ζήσει και να την χαίρεσαι με υγεία πάντα!

moko

Active Member
13 Απριλίου 2014
36
131
Ilion
Ευχαριστω παρα πολυ! Να 'σαι καλα!

Οχι, την πηρα απο Ιλιον.

Να την χαίρεσαι και να περνάτε θαυμάσια. Μήπως την πήρες από κάπου προς Πεντέλη μεριά?

whisper

Member
2 Φεβρουαρίου 2014
24
1
Ακλαφτη θα πήγαινε η μικρούλα ... στέκομαι στο ότι την έσωσες κυριολεκτικά!

Ελπίζω να μην εισέπραξε ο "κύριος" αν και μπορώ να φανταστώ πως ένιωσες. σου ευχομαι πέρα απότην ομορφιά της να αποδειχθεί και εξαιρετικό φιλαράκι και να σε συντροφεύει απροβλημάτιστα για πολλά χρόνια!

moko

Active Member
13 Απριλίου 2014
36
131
Ilion
Σ'ευχαριστω παρα πολυ!

Λιγο πριν διαβαζα το θεμα που ειχες ξεκινησει!
Σου ευχομαι αν δεν εχεις βρει ακομη το σκυλακι που θελεις, να βρεις το ιδανικοτερο για εσενα και τα παιδακια που θα ερχεται σε επαφη :)

Ακλαφτη θα πήγαινε η μικρούλα ... στέκομαι στο ότι την έσωσες κυριολεκτικά!

Ελπίζω να μην εισέπραξε ο "κύριος" αν και μπορώ να φανταστώ πως ένιωσες. σου ευχομαι πέρα απότην ομορφιά της να αποδειχθεί και εξαιρετικό φιλαράκι και να σε συντροφεύει απροβλημάτιστα για πολλά χρόνια!

whisper

Member
2 Φεβρουαρίου 2014
24
1
Σ'ευχαριστω παρα πολυ!

Λιγο πριν διαβαζα το θεμα που ειχες ξεκινησει!
Σου ευχομαι αν δεν εχεις βρει ακομη το σκυλακι που θελεις, να βρεις το ιδανικοτερο για εσενα και τα παιδακια που θα ερχεται σε επαφη :)
Σε ευχαριστώ πολύ! Την βρήκα μόλις εχθές! :) ...