SOS! Έφαγε τσουρέκι με σοκολάτα!!

nikoky

Member
10 Μαρτίου 2011
14
0
Αθήνα
πριν από κανένα 6μηνο η Κίρκη μας εντόπισε μισό ταψί μουσακά, που είχε φτίαξει η μάνα μου και μας είχε δώσει...
μέχρι να πάω στο μπάνιο να πλυθώ, είχε καταβροχθίσει το μισό (δηλαδή μόνο τις πατάτες άφησε...)

σήμερα πάλι είχα αφήσει πάνω στο πάγκο της κουζίνας ένα κουτί (κλειστό) με ανατολίτικα γλυκά (μπακλαβαδάκια, γιαννιώτικα, δάκτυλα κλπ.). Πριν λίγο που έφτασα σπίτι διαπίστωσα ότι τα μισά περίπου (300-400 γρ.) είχαν γίνει καπνός... Προτίμησε, το καμάρι μας, τα γιαννιώτικα και τα δάκτυλα, τους μπακλαβάδες τους έφτυσε :)

ελπίζω να μην πάθει τίποτα...

Last edited:

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
εμας πρωτη βδομαδα που την ειχαμε, εφτασε το τραπεζι της κουζινας, κι εφαγε 5-6 διπλες!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Α, μόλις το είδα αυτό το νήμα διότι έψαχνα για κάτι. Λοιπόν το Μουφ έχει φάει και τσουρέκι με σοκολάτα, προφανώς κλεμμένο, και ιταλικό pannetone με κομμάτια σοκολάτας, επίσης κλεμμένο, και μισό κλεμμένο ταψί μπακλαβά, όπως επίσης και άλλα πολλά ανατολίτικα γλυκά. Αγαπά επίσης πολύ και το κανταΐφι. Όπως και ό,τι άλλο τρώγεται.

Δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Ούτε όταν άνοιξε το φερμουάρ της τσάντας μου και έφαγε σχεδόν μισό κιλό σοκολάτα. Εννοείται ότι έπαθα τραλαλά όταν το ανακάλυψα και τον έτρεχα στον κτηνίατρο, όπου τον βάλανε με το στανιό να πιεί οξυζενέ. Έκανε ΔΥΟ ώρες να ξεράσει τη σοκολάτα και του δίνανε συνέχεια οξυζενέ. Επίσης δεν έπαθε τίποτα, αλλά γενικώς έχω μάθει σπίτι να κρύβω τα πάντα. Έχω πάθει τέτοιο ψυχικό τραύμα, που ακόμα κι όταν πάω επίσκεψη ή βγαίνω έξω με κόσμο χωρίς το Μουφ, με το που έρχεται το φαΐ, το σώμα μου παίρνει αμυντική στάση και ψάχνω αυτόματα με το βλέμμα μου να βρω το Μουφ ώστε να το αναχαιτίσω στην περίπτωση που κάνει επίθεση στο φαΐ!!