SOS!Ανησυχω για τη σκύλα μου!

23 Φεβρουαρίου 2014
1
0
:confused: Παιδια η σκύλα μου, είναι υιοθετημενη απο αδεσποτο αλλα μαλλον ειναι μαυρο λαμπραντορ με σεττερ 4 ετων.την εχω 2 χρονια με ολη την απαραιτητη φροντιδα τα λουρακια της τις αμπουλες της τις εξετασεις τον κτηνιατρο τα παντα,αλλα χθες παρατηρησα μια πληγη στη ραχη της και λιγο αραιωση του τριχωματος απο γυρω.Επειδη ειμαι παααρα πολυ ανησυχη καθώς ειναι η μόνη μ οικογένεια ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,επειδη δεν μπορω να ανεβασω εδω καποιες φωτογραφιες της ''πληγης'' επειδη ειναι μεγαλες,οποιος μπορει ας μου δωσει το μειλ καποιου η καποιων που μπορω να στειλω τις φωτο και να μ δωσουν μια πρωτη εικονα και μια γνωμη.Αυριο ετσι κ αλλιως θα παμε και στον κτηνιατρο,αλλα θέλω αν μπορεσω να με καθησυχασει καποιος σημερα.Ειναι η λατρεια μου!!Ειμαι καινουργια εδω και με συγχωρειτε αν μεσα στο αγχος μου εγραψα το ποστ σε λάθος σημειο του σαιτ.Ευχαριστω.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Kαλησπέρα και ψυχραιμία :)
Μήπως έμπλεξε σε σκυλοκαβγά ή τραυματίστηκε με κάποιον τρόπο και δε το κατάλαβες;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.975
20.407
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον γιατρό σου, αφού ανησυχείς τόσο;
Εδώ, δεν έχει νόημα, να βάλεις φωτό. Δεν είμαστε γιατροί, δεν μπορεί να γίνει διάγνωση και συνεπώς, δεν θα πρέπει να σε καθυσηχάσουμε ή να σε πανικοβάλλουμε περισσότερο.

Ψυχραιμία οπωσδήποτε, και φωτό να μας βάλεις αύριο με την ησυχία σου, που θα σου έχει πει ο γιατρός σου, περί τίνος πρόκειται.