SOS-Γαλλικό Μπουλντοκ - Πρόβλημα Υγείας- SOS

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Στη θέση σου θα την ζητούσα, έστω και τώρα εφόσον ο σκύλος δεν είναι εντελώς καλά ακόμα (και στην ουσία δεν υπάρχει και διάγνωση).

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.084
Athens
Σε περίπτωση δοιάρροιας σε μένα έχει δουλέψει πολλές φορές η κονσέρβα W/D. Γι αυτό έχω και πάντα μία στο σπίτι - αν μου τύχει.
Η δοιάρροια έχει βλέννες ή αίμα?

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Και εμάς η i/d και w/d μας έχει σώσει ... Βεβαίως το πρόβλημα εδώ φαίνεται να είναι πιό σοβαρό.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εμενα για γαστριτιδα μου μοιαζει, την προηγουμενη βδομαδα την περασαμε. Βεβαια εγω τον πηγα αμεσως στον γιατρο και μου εδωσε χαπια οποτε 2 μερες του κρατησε και δεν επιδεινωθηκε. Κακως του εδωσες σαλατα. Πιθανοτατα το μαρουλι και οτι αλλο ειχε μεσα (σος?) δεν μπορεσε να τα χωνεψει και του χαλασε το στομαχι. Ο σκυλος ειναι σαρκοφαγο και μπορει να τρωει μονο καποια συγκεκριμενα λαχανικα, και αυτα σπανια.
Περαστικα του ευχομαι!!

leonidasp

Member
9 Ιουνίου 2011
7
0
Τελικά ήταν γαστρίτιδα.
Ο σκύλοσ έχει αναρρώσει πλήρως εδώ και μία εβδομάδα.
Τέλος καλό , όλα καλά.

Demetris2009

New Member
17 Δεκεμβρίου 2009
2
0
Καλησπέρα σας ρε παιδια. Εδώ να ακούσεται τύχη Έχω ένα πανέμορφο γαλλικό μπουλντόκ καθαρόαιμο 3 χρονών
και έχει φάει μεγάλη ταλαιπωρία ο σκύλος αυτός όπως και εγώ, αλλά και τα τόσα λεφτά που έδωσα πανό σε
εγχειρίσεις των αυτιών του. Έχει πάθει δύο φόρες οταιματωμα (γέμισε το αυτί με αίμα) στα δυο αυτιά του,
μια το ένα μια το άλλο.. από κτυπήματα όταν ήταν μικρός κάτω από τα τραπεζάκια. Το ένα το αυτάκι του το
σώσαμε και έμεινε όρθιο, το άλλο ώμος που πλήρωσα και τα περισσότερα λεφτά μου το κατάστρεψε με τις δύο
τομές που του έκανε για να το καθαρίσει αλλά δεν φτάνει αυτό μου έκοψε και τους τένοντες του αυτιού του,
που και το συνηδοτοποιησα πριν λίγο καιρό που έβλεπα ότι δεν συκονώταν.Του έκανα θεραπεία με τα χάπια canosan και με μπατονετα στο αυτί
για ένα χρόνο περίπου.
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ρε απιδιά κάτι παιρετερο γιαυτο το συμβάν ας μου πει κάποιος τι μπορώ να κάνω να φτιάξω
το αυτάκι του.
Σας ευχαριστώ πολύ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Τον εκτροφέα του τον έχεις συμβουλευτεί καθόλου;
Από την αρχή θα έπρεπε μαζί του να συνεργάζεσαι, για να σε βοηθήσει.
Αυτός κατά βάση, θα ξέρει τι πρέπει να γίνει. Αν μπορεί δηλαδή πλέον, να γίνει κάτι.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δεν φτιαχνει!
Παρα πολυ δυσκολο αυτι σκυλου μετα απο οτοαιματομα να μενει οπος ηταν πριν.
Συνηθος ¨κατσαρονει¨, ζαρωνει - και βεβαια πεφτει.

Και μετα απο τοσο καιρο= δεν νομιζω οτι σου μενει παρα μονο να συνηθησεις την εικονα του σκυλου με πεσμενα τα αυτια.