Sos. Δερματικό πρόβλημα

us'ton

Active Member
5 Αυγούστου 2011
35
0
Torino
Περαστικα

Μια συμβουλη θα σου δωσω , ειμαι πλεον μεγαλος , εχω ενα Μαλινουα που οι περισσοτεροι θα μου λεγαν οτι στην ηλικια μου δεν θα μπορουσα να το εχω οπως " θα ηθελε " , εμενα δεν με νοιαζει , αυτη τη στιγμη ειμαι το καλυτερο αφεντικο που ημουνα ποτε , απο ολα τα 10+ Μαλινουα που περασαν απο τα χερια μου ή εθαψα μεσα στα χρονια , δεν με πειραζει που μαλλον δεν θα προλαβω να θαψω αυτον τον σκυλο , με πειραζει μονο που τον καλυτερο σκυλο που ειχα ποτε δεν θα προλαβω να τον ζησω οσο θα ηθελα , θα τον ζησω ομως μεχρι τελους.
Αν ακουγα καθε εναν που θα μου ελεγε τι ειμαι αξιος να κανω και τι δεν ειμαι τωρα θα επασχα απο τη χαζομαρα των γερων , θα ειχα παρατηση τον πρωτο μου σκυλο και θα ελεγα και εγω σε καθε ανθρωπο που θα προσπαθουσε κατι οτι μου λεγανε και εμενα οι διαφοροι φωστηρες που συνατησα με τα χρονια
Τα χρονια περνουν φιλε μου , ζησε τον Σκυλο σου και ας σε αφορισουν χιλιαδες φορες , εσυ μην αφορισεις τον εαυτο σου , οι ανθρωποι παντα μιλανε σπανια γνωριζουν ομως , παντα πεθαινουν μα σπανια ζουνε , τα χρονια περνουν κλεισε τα αυτια σου . :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μια συμβουλη θα σου δωσω , ειμαι πλεον μεγαλος , εχω ενα Μαλινουα που οι περισσοτεροι θα μου λεγαν οτι στην ηλικια μου δεν θα μπορουσα να το εχω οπως " θα ηθελε " , εμενα δεν με νοιαζει , αυτη τη στιγμη ειμαι το καλυτερο αφεντικο που ημουνα ποτε ,
Τα χρονια περνουν φιλε μου , ζησε τον Σκυλο σου και ας σε αφορισουν χιλιαδες φορες , εσυ μην αφορισεις τον εαυτο σου , οι ανθρωποι παντα μιλανε σπανια γνωριζουν ομως , παντα πεθαινουν μα σπανια ζουνε , τα χρονια περνουν κλεισε τα αυτια σου . :)
Εκπληκτικές συμβουλές. Ο εγωισμός σε όλο του το μεγαλείο. Κάνε εσύ ότι γουστάρεις, γιατί τα χρόνια περνούν και μη σου καίγεται καρφί αν ο σκύλος σου περνάει καλά μαζί σου...Και βεβαίως, κλείσε τα αφτιά σου, στις γνώμες και τις συμβουλές, που εσύ ο ίδιος ζήτησες :rolleyes:

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Μπορεις να κανεις οτι θελεις με τα σκυλια σου γιατι μπορει να τα βλεπεις σαν αντικειμενα,αλλα δεν ειναι σωστο οχι μονο να εκφραζεις τετοιες ακραιες αποψεις,αλλα επισης ειναι τραγικο να δινεις και τετοιες λαθος συμβουλες.:(
Και μην μου πεις οτι"ξερεις" απο σκυλια...;)

us'ton

Active Member
5 Αυγούστου 2011
35
0
Torino
Δεν ξερω εσεις τι εχετε κανει , με τα σκυλια σας , αν δεν εχετε κανει κατι παραπανω απο το να τα πηγαινετε βολτα , μην μου λετε παρακαλω αν ξερω απο σκυλια .

Το σκυλι μου καλοπερναει , εκφραζει τον εαυτο του και ζει στο 100% , το ειπα και νωριτερα ειμαι καλυτερος ιδιοκτητης σκυλου αυτη τη στιγμη απο οτι ημουν ολα τα προηγουμενα χρονια , μετα απο 12 σκυλια σωστης προσεγισης ( ; ) απο μερους μου θελω να πιστευω οτι κατι εμαθα , ελπιζω και εσεις να εχετε την τυχη να περασουν τοσοι σκυλοι και περισσοτεροι ακομα απο τα χερια σας για να καταλαβετε ποτε ξερατε και ποτε δεν ξερατε .

Εχω αναμειχθει αρκετα με τα σκυλια για να ξερω οτι δεν σου πανε παντα τα πραγματα κατ'ευχην και οτι παντα θα κανεις λαθη , εχω ιδρωσει και για αυτο σεβομαι οτι και καποιος αλλος φιλος των σκυλων που δεν του πανε ολα τελεια θα υπαρχει ωστε να μην απαιτω απο αυτον αν ειναι τελειος οπως κανετε .

Συγνωμη για το υφος μου , αλλα ειστε αδικοι προς τον συγκεκριμενο ανθρωπο .

Νίκος_Κρικ

Active Member
14 Ιουλίου 2009
36
0
Νίκαια
Εγώ πιστεύω ότι επειδή έκανα ένα λάθος δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ικανός να έχω ένα σκύλο στο σπίτι μου.Όλοι μα όλοι έχουμε κάνει λάθη επάνω στα σκυλιά μας. Το θέμα είναι ότι μέσα απο τα παθήματα και απο τις γνωσεις που αποκομεί ο καθένας στο πέρασμα των χρόνων προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι απέναντι στα κατοικίδια μας.Δεν λέω όμως να έχω ένα σκύλο να μην ξέρω τίποτα και να κάνω επάνω του 100 λάθη γιατί εκεί είναι αμαρτία.Απλά προσπαθούμε να τα ελαττώσουμε ή ακόμα καλύτερο να τα μηδενίσουμε.Αν ρωτούσα έναν έναν εδώ μέσα πως συμπεριφέρεται στο σκυλί του σίγουρα το 90+% έχει κάνει λάθος σε κάποιο απο τα σκυλιά του.Τέλος πάντων πιστεύω ότι είναι καλό να χαμηλώσουν οι τόνοι. θα πω μια παροιμία της γιαγιάς μου την οποία την έχω κάνει κανόνα στην ζωή μου.

Όλοι είμαστε σε μια σειρά και έχουμε σκατά ( συγνώμη για την έκφραση ) στην πλάτη μας. Κανείς όμως δεν κοιτάει τα δικά του αλλά του μπροστινού.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
βλεποντας τις φωτογραφιες.... δεν μπορω να μιλησω για λαθος...
για αδιαφορια μονο....
το λαθος ειναι αποδεκτο και πολλες φορες αναποφευκτο...
το δισ εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου...
η συγκεκριμενη εικονα με το μισο σωμα του σκυλου σε τετοια κατασταση ειναι απαραδεκτη και λαμβανοντας υποψη το διμηνο της φιλοξενιας...
εδω μιλαμε για πληρη αδιαφορια αυτου που το φιλοξενουσε...
περισσοτερο θυμιζει εικονα εγκαταλελλειμενου ζωου... που το "φροντιζαν" απο αποσταση...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Νίκο η αλήθεια είναι οτι η εικόνα του σκυλιού σοκάρει. Και πολύ περισσότερο όταν το σκυλί το είχες αφήσει φιλοξενούμενο κάπου έστω κι αν αυτοί ήταν οι γονείς σου. Δεν μπορώ να γνωρίζω τις συνθήκες φιλοξενίας ...αλλά η κατάσταση μάλλον ξέφυγε. Εύχομαι το σκυλί σου να έχει ηρεμήσει τώρα, να πάνε όλα καλά και να επανέλθει γρήγορα. Απλά την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να απουσιάσεις φρόντισε για κάτι καλύτερο για αυτόν;)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Υπαρχει τεραστια διαφορα στο να κανεις λαθη στην εκπαιδευση του σκυλου σου, ολοι κανουμε οση πειρα και να εχουμε, απο το να αμελεις ενα θεμα υγειας του ζωου. Μεσα στους μηνες αυτους δεν ενδιαφερθηκες να ρωτησεις τους δικους για το σκυλο; δε σου ειπαν οτι κατι δεν παει καλα; δε γινεται ετσι το ζωντανο απο τη μια μερα στην αλλη. Οταν μαθεις τι ακριβως εχει και απο τι μπορει να προκληθει ενημερωσε μας.

Νίκος_Κρικ

Active Member
14 Ιουλίου 2009
36
0
Νίκαια
Νίκο η αλήθεια είναι οτι η εικόνα του σκυλιού σοκάρει. Και πολύ περισσότερο όταν το σκυλί το είχες αφήσει φιλοξενούμενο κάπου έστω κι αν αυτοί ήταν οι γονείς σου. Δεν μπορώ να γνωρίζω τις συνθήκες φιλοξενίας ...αλλά η κατάσταση μάλλον ξέφυγε. Εύχομαι το σκυλί σου να έχει ηρεμήσει τώρα, να πάνε όλα καλά και να επανέλθει γρήγορα. Απλά την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να απουσιάσεις φρόντισε για κάτι καλύτερο για αυτόν;)
Έχει πάρει ο κτηνίατρος βιοψία και θα εχουμε σύντομα αποτελέσματα.του έκανα και γενικές εξετάσεις και περιμένω από εβδομάδα και για αυτές. Επίσης πήρα άδεια από την δουλειά 2 εβδομάδες για να μπορέσω να είμαι συνέχεια μαζί του και να το παρακολουθώ.Το ξεκίνησα και μια χαμηλή δίαιτα σύμφωνα με τις υποδείξεις του κτηνίατρου πάντα.3-4 κιλά πρέπει να χάσει.

Απλά θέλω την γνώμη σας σε κάτι.Είναι καλύτερο με το σκυλί για να το κάνω να νιώσει καλύτερα να το πάω στο εξοχικό μου ( Σαλαμίνα είναι δεν είναι μακριά αν χρειαστεί κάτι...) ή να κάτσουμε Αθήνα???

Νίκος_Κρικ

Active Member
14 Ιουλίου 2009
36
0
Νίκαια
Υπαρχει τεραστια διαφορα στο να κανεις λαθη στην εκπαιδευση του σκυλου σου, ολοι κανουμε οση πειρα και να εχουμε, απο το να αμελεις ενα θεμα υγειας του ζωου. Μεσα στους μηνες αυτους δεν ενδιαφερθηκες να ρωτησεις τους δικους για το σκυλο; δε σου ειπαν οτι κατι δεν παει καλα; δε γινεται ετσι το ζωντανο απο τη μια μερα στην αλλη. Οταν μαθεις τι ακριβως εχει και απο τι μπορει να προκληθει ενημερωσε μας.
Ίσως κάποιοι πουν ότι ήταν δικαιολογία αλλά ήμουν Dubai και η επικοινωνία δεν είναι και οι καλύτεροι.Το σκυλί είναι 8 χρονών.Όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν του καθυστέρησα ούτε ένα εμβόλιο ούτε μια εξέταση.του φερόμουν καλύτερα από ότι φέρομαι στην κοπέλα μου.Είναι κρίμα και άδικο να με χαρακτηρίζουν κάποιοι "άχρηστο" για κάτοχο ενός σκύλου.Το λάθος έγινε το σκυλί δεν το αφήνω ξανά από τα μάτια μου και περιμένω στον δυνατό οργανισμό του να ανταποκριθεί άμεσα.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Προσωπικά νομίζω οτι μπορείς να φύγεις εφόσον είσαι κοντά αν χρειαστείς κάτι. Συνεννοήσου και με τον κτηνίατρό σου αν χρειάζεται να είναι κοντά ο σκύλος για παρακολούθηση ή κάποια θεραπεία. Άντε να πάτε να ξεσκάσει και αυτό μετά το 2μηνο της κλεισούρας. Εγώ θα θεωρήσω ότι έγινε χωρίς πρόθεση όλο αυτό αλλά μάλλον από άγνοια. Τι του έφερες βρε από το Dubai:D

Last edited:

MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
Δεν ξερω εσεις τι εχετε κανει , με τα σκυλια σας , αν δεν εχετε κανει κατι παραπανω απο το να τα πηγαινετε βολτα , μην μου λετε παρακαλω αν ξερω απο σκυλια . .
Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο. Απλά δεν ξέρεις ο άλλος τι ιδιοκτήτης είναι, και καλό θα ήταν να μην τον επιβραβεύεις για κάτι που δεν ξέρεις. Ιδίως τη στιγμή που και ο ίδιος ο Νίκος παραδέχεται οτι έκανε λάθος και το έχει (προς τιμή του) μετανιώσει!

Το σκυλι μου καλοπερναει , εκφραζει τον εαυτο του και ζει στο 100%
Μπράβο σου και έτσι πρέπει, μιας και οι σκύλοι έχουν ΚΑΙ αυτοί προσωπικότητα και θα με βρεις απόλυτα σύμφωνη μαζί σου

το ειπα και νωριτερα ειμαι καλυτερος ιδιοκτητης σκυλου αυτη τη στιγμη απο οτι ημουν ολα τα προηγουμενα χρονια

Είναι καλό που μέσα στα χρόνια κάνεις την αυτοκριτική σου. Πολλοι ιδιοκτήτες σκύλων δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία. Και πάλι έχεις τα εύσημα μου.

μετα απο 12 σκυλια σωστης προσεγισης ( ; ) απο μερους μου θελω να πιστευω οτι κατι εμαθα , ελπιζω και εσεις να εχετε την τυχη να περασουν τοσοι σκυλοι και περισσοτεροι ακομα απο τα χερια σας για να καταλαβετε ποτε ξερατε και ποτε δεν ξερατε .

Αν είσαι εκτροφέας ή ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ μεγάλος σε ηλικία ή είχες 5-5 σκυλιά τη φορά, τότε και πάλι είσαι άρχοντας και θα έλεγα πολυ έμπειρος από πού κόσμο εδω μέσα, συμπεριλαμβανομένης και εμού. Αν όχι, τότε πως πέθαναν 12 σκυλιά στα χέρια σου? Εύλογη απορία πολών νομίζω. Γιατί αν υποθέσω οτι ένας σκύλος ζει 10 χρόνια (αν και ζει 12-15) και οτι είχες σκύλο από τότε που γενήθηκες, τοτε πρέπει να είσαι 120 ετών αν είχες 1 σκύλο τη φορά. Πάλι βέβαια πάιζει να είσαι και ΒΥΒ, οπως δυστυχών υπήρξα κι εγω καταλάθος και από λάθος προτροπή κτηνιάτρου. Μπήκα λοιπόν κι εγώ στη διαδικασία αυτοκριτικής όπως κι εσυ και θέλω να πιστευω οτι έγινα πιο υπεύθυνη απέναντι στο σκύλο μου.

Εχω αναμειχθει αρκετα με τα σκυλια για να ξερω οτι δεν σου πανε παντα τα πραγματα κατ'ευχην και οτι παντα θα κανεις λαθη , εχω ιδρωσει και για αυτο σεβομαι οτι και καποιος αλλος φιλος των σκυλων που δεν του πανε ολα τελεια θα υπαρχει ωστε να μην απαιτω απο αυτον αν ειναι τελειος οπως κανετε .

Αλίμονο! Ουδείς αλάνθαστος και πάι θα με βεις σύμφωνη μαζί σου. ΑΛλά πες μου... ειλικρινά τώρα... ΕΣΥ θα άφηνες ποτέ το σκύλο σου άρρωστο επι 2 μήνες? Είμαι σίγουρη πως ΟΧΙ! Ισως μερικοι να το παίζουν παντογνώστες και να γίονται ειρωνικοι μερικές φορές. Έχω βιώσει κι εγώ τέτοιες συμπεριφορές εδώ. Η άγνοια είναι δικαιολογημένη! Γι'αυτό γραφτήκαμε στο φορουμ άλλωστε! Για να λύνουμε τις απορίες μας! Ουδείς τέλειος και παντογνώστης! Αλλά το να μην σε νοιάζει τι έχει ο σκύλος σου και να μην υον πας στο κτηνίατρο όταν ειναι πασιφανές οτι έχει κάτι σοβαρο, αυτό δεν ειναι ουτε άγνοια, ουτε μικρολαθάκι. Αυτό είναι τουλάχιστον αναισθησία. Τα λάθη μας άλλωστε είναι αυτά που μας κάνουν καλύτερους. Αν όμως μας επιβραβεύουν για τα λάθη μας, τότε μια ζωή λάθη θα κάνουμε.

Συγνωμη για το υφος μου , αλλα ειστε αδικοι προς τον συγκεκριμενο ανθρωπο

Νταξ... ίσως ακούγεσαι λίγο απόλυτος γιατί ταυτίστηκες πιθανόν? Αλλά το θέμα είναι να ΜΗΝ επιβραβεύοουμε λάθος συμπεριφορές. Δεν λέω να τους ρίχνουμε στα Τάρταρα 'οσους κάνουν λάθη, ούτε να τους σέρνουμε τα εξ'αμάξης. Αλλά σκέψου οτι ένα σκυλάκι υπέφερε γιατί 2 μήνες έλλειπε το αφεντικό του, 2 μήνες είχε τρελή φαγούρα, 2 μήνες είχε ανοιχτές πληγές, 2 μήνες έχανε το τρίχωμα του και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κουνησε δαχτυλάκι. Τους λόγους τους ξέρει μόνο ο Νίκος και κανενας άλλος και είμαι σίγουρη οτι επειδή αγαπάει το σκύλο του και στεναχωρέθηκε που έφτασε σε αυτή την κατάσταση, από εδώ και στο εξής θα φροντισει να διασφαλίσει το σκύλο του από κάτι παρόμοιο.

MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
Ίσως κάποιοι πουν ότι ήταν δικαιολογία αλλά ήμουν Dubai και η επικοινωνία δεν είναι και οι καλύτεροι.Το σκυλί είναι 8 χρονών.Όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν του καθυστέρησα ούτε ένα εμβόλιο ούτε μια εξέταση.του φερόμουν καλύτερα από ότι φέρομαι στην κοπέλα μου.Είναι κρίμα και άδικο να με χαρακτηρίζουν κάποιοι "άχρηστο" για κάτοχο ενός σκύλου.Το λάθος έγινε το σκυλί δεν το αφήνω ξανά από τα μάτια μου και περιμένω στον δυνατό οργανισμό του να ανταποκριθεί άμεσα.
Α μπα... Καθόλου δικαιολογία καλέ μου! Νίκο είναι απόλυτα κατανοητά όλα αυτά και δυστυχώς η δουλειά σε τέτοιες εποχές πρεπει να είναι μια από τις κορυφαίες μας υποχρεώσεις. Απλά κάνε κανένα φροντιστήριο στους γονείς σου και άφηνέ τους το βιβλιάριο του σκύλου και το το τηλέφωνο του κτηνιάτρου προς αποφυγή εγγεφαλικού, γιατί ένα κατιτίς θα το πάθαινα αν η μάνα μου είχε αφήσει το σκύλο μου να φτάσει σε τέτοιο χάλι. Αν πάλι ειναι ηλικιωμένοι και δεν μπορούν να προσέχουν το σκύλο, τότε γιατί δεν σκέφτεσαι να τον αφήσεις κάπου αλλού? Φίλο? Συγγενή? Την κοπέλα σου? Κάποιος που να ξέρει και να αγαπάει τα ζώα! Η δουλειά είναι δουλειά, αλλά να έχεις ΚΑΙ το κεφάλι σου ήσυχο ΚΑΙ το σκυλάκι σου ευτυχισμένο.

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
53
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
ειχαμε περυσι το καλοκαιρι ενα παρομοιο συμβαν οπου λογω της πολλης τριχας δεν το πηραμε χαμπαρι νωρις και εγινε μια μεγαλη τρυπα. (οχι βεβαια σε τετοια εκταση)
δεν ξερω αν ειναι το ιδιο προβλημα αλλα με αλοιφη φουσιντιν το σταματησαμε και εκλεισε μετα απο καιρο. αυτα τα δερματικα αν δεν τα προσεξεις εξαπλωνονται αμμεσως.
προσοχη φιλε και προσοχη που το αφηνεις το σκυλακι σου :)

Νίκος_Κρικ

Active Member
14 Ιουλίου 2009
36
0
Νίκαια
Το σκυλι θα γίνει καλά.Δεν μπορώ να πω ότι έγινε έγινε γιατί είναι ζωή και όχι καποιο μηχανημα που χάλασε απο λάθος δικό μου.αλλα ρε παιδια πραγματικα οποιον βλέπω και κόβει στα σκυλιά του ουρες και αφτια πραγματικα νιωθω οτι είμαι πολυ καλύτερος ιδιοκτητης απο κατι τετοιους.δλδ ελεος να πας να κοψεις στο σκυλι τα αφτια για να σου αρεσει σαν εμφανιση καλυτερα.ποσο .... μπορει να ειναι καποιος

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
53
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
φιλε συγκρινεις ανομοια πραγματα :).

εδω μιλαμε για ενα προβλημα του σκυλιου σου που προηλθε απο το οτι τον αφησες σε λαθος ανθρωπο (νομιζω το εχεις καταλαβει αυτο :)).
τα κομενα αυτια ειναι αλλο θεμα χιλιοειπωμενο

Νίκος_Κρικ

Active Member
14 Ιουλίου 2009
36
0
Νίκαια
φιλε συγκρινεις ανομοια πραγματα :).

εδω μιλαμε για ενα προβλημα του σκυλιου σου που προηλθε απο το οτι τον αφησες σε λαθος ανθρωπο (νομιζω το εχεις καταλαβει αυτο :)).
τα κομενα αυτια ειναι αλλο θεμα χιλιοειπωμενο
ε κάτι τέτοιο λεω και εγω.σε λαθος ανθρωπους υπάρχουν καποια σκυλια και τους κοβουν τα αφτια.αν εγω ειμαι αχρηστος μια φορα αυτοι ειναι αρχρηστοι εκατο.τελος παντων απο μπορει καποιος moderator ας κλεισει το θεμα παρακαλω πολυ γιατι βλεπω να γινει chat το thread.

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
ε κάτι τέτοιο λεω και εγω.σε λαθος ανθρωπους υπάρχουν καποια σκυλια και τους κοβουν τα αφτια.αν εγω ειμαι αχρηστος μια φορα αυτοι ειναι αρχρηστοι εκατο.
υπάρχει μονάδα μέτρησης...:confused:](*,)](*,)](*,)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
αν σε κανει χειροτερο ιδιοκτητη το κομμενο αυτι του σκυλου σου,τοτε τι να πω....μην σχολιαζεις αν δεν ψαξεις ενα θεμα σε βαθος ωστε να ξερεις γιατι διαφωνεις η συμφωνεις.τουλαχστον κ να διαφωνεις,μην κρινεις ετσι ιδιοκτητες κ μην χαρακτηριζεις.

Νίκος_Κρικ

Active Member
14 Ιουλίου 2009
36
0
Νίκαια
αν σε κανει χειροτερο ιδιοκτητη το κομμενο αυτι του σκυλου σου,τοτε τι να πω....μην σχολιαζεις αν δεν ψαξεις ενα θεμα σε βαθος ωστε να ξερεις γιατι διαφωνεις η συμφωνεις.τουλαχστον κ να διαφωνεις,μην κρινεις ετσι ιδιοκτητες κ μην χαρακτηριζεις.
Λίγες φορες εχω σχολιασει αρνητικα καποιον στην ζωη μου γιατι οπως ειχα γραψει σε ενα προηγουμενο ποστ

"Όλοι είμαστε σε μια σειρά και έχουμε σκατά ( συγνώμη για την έκφραση ) στην πλάτη μας. Κανείς όμως δεν κοιτάει τα δικά του αλλά του μπροστινού" το εχω κανει κανονα στην ζωη μου.ετσι ωστε να κοιταω τα δικα μου λαθη και αμα γινω ποτε ( που δεν θα γινω ουτε κανεις μας ) τελειος τοτε θα μπορω να σχολιαζω τους αλλους.αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν πολυ εριστικος.Δεν θα το συνεχισω αλλο για αυτο το θεμα απαξιώ απλα.

Υ.Γ παιδια δεν απανταω ξανα σε αυτο το ποστ ο λογος ειναι οτι εκλεισε σαν θεμα.Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τις συμβουλες και υποσχομαι οτι θα τις κρατησω στην ζωη μου ετσι ωστε να μην κανω τα ιδια λαθη ξανα.και παλι σας ευχαριστω.καλη συνεχεια!!!!