SOS ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΕΡΛΙΧIΩΣΗ ΚΑΙ DIROFILARIA MAZI

ΤΑΣΟΣ

Active Member
22 Σεπτεμβρίου 2008
25
0
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΛΙΧΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Dirofilaria.
Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΛΙΧΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.
ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ 8 ΧΡΟΝΩΝ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΜΕ Η΄ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΔΗ ΜΑΣ ΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΟΜΩΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥ,ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΑΥΤΟ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ.

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ....

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες Τάσο. Η κατάσταση όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολη… Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Θερμή παράκληση να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες και όχι κεφαλαία για να είναι ευκολοδιάβαστες οι δημοσιεύσεις σου.

Ευχαριστώ.
:)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ποιά απο τις 2 ασθένιες είναι πιο δύσκολη?
Και οι δυο έχουν κοινά χαρακτηριστικά.

1. Είναι θανατηφόρες για το σκύλο
2. Στα αρχικά στάδια η θεραπεία είναι εφικτή.
3. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και για τις δυο ασθένειες.

Σημ. Σχετικά με την διροφιλαρίωση.
Το ζώο σου είναι ήδη μολυσμένο και η εντομοαπώθιση δεν έχει πλέον νόημα για αυτό, έχει όμως νόημα για όλα τα άλλα ζώα που δεν έχουν μολυνθεί. Υπάρχουν σκευάσματα στην αγορά τα οποία απωθούν τα κουνούπια από το σώμα του σκύλου. Φρόντισε για την προστασία του από τα κουνούπια έτσι ώστε να μην νοσήσουν και άλλα σκυλιά.

ΤΑΣΟΣ

Active Member
22 Σεπτεμβρίου 2008
25
0
Τα πράγματα έχουν χειροτερέψει,είναι πολυ εξαντλημένος και χτες η γιατρός μου είπε οτι τον χάνω.
Είμαι σε μεγαλα χάλια.Η ψυχολογία μου στο μηδέν.
Δεν μπορω να τον βλέπω να μαραζονεί.
Την Παρασκευή είναι να κανουμε μια πολύ δραστική ενεση μου ειπε και αν την αντέξει το σκυλί τοτέ μπαίνουμε σε καλο δρόμο.
Άλλα λέει οτι είναι δυσκολο να την αντέξει.

Την όραση του παντως θα την χάσει τελείως.
Πάντως αν εχουμε ασχημο τέλος δεν θέλω να ξαναπαρω κατοικίδιο,δεν αντέχω τέτοιες καταστάσεις

ΤΑΣΟΣ

Active Member
22 Σεπτεμβρίου 2008
25
0
IMIZOL είναι αυτό που θα κάνουμε την Παρασκευή.
Ειναι πολυ δυνατό αλλά είναι το μόνο που κάνει δράση αμέσως.
Εχω την απορία ομως γιατί να μην την κάνουμε αμεσως τώρα και να περιμένουμε την Παρασκευή.Ίσως θα πρέπει να δράση η αντιβίωση πρώτα.
RONAXAL του δίνουμε.

fenia-fenia

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
88
0
Θεσσαλονίκη
φίλε τάσο κουράγιο, υπομονή και δύναμη!

εύχομαι να`ναι περαστικά και να τελειώσει το μαρτύριο σας!
λυπάμαι για την όραση αλλά, αυτό είναι σίγουρο 100%?

ΤΑΣΟΣ

Active Member
22 Σεπτεμβρίου 2008
25
0
Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση.
Είναι αλήθεια οτι αυτές τις μέρες νιώθω πολύ μονος μου και χρειαζόμουν απο κάπου συμπαράσταση.

φίλε τάσο κουράγιο, υπομονή και δύναμη!

εύχομαι να`ναι περαστικά και να τελειώσει το μαρτύριο σας!
λυπάμαι για την όραση αλλά, αυτό είναι σίγουρο 100%?
Να ΄σαι καλά.
Χτες που το κοίταξε η γιατρός μου το είπε για 100% οτι δεν θα βλεπει αν με το καλό σωθεί.
Εγώ ομώς καταλαβαίνω οτι απο το ένα μάτι του πρέπει να βλέπει,γιατι το βλέπω που αντιδράει λίγο.Δεν είμαι και γιατρός αλλα ετσί καταλαβαίνω,αφου τον βλέπω τώρα που πάει στο νερό του χωρίς να ψάχνει και χωρίς να τρακάρει κάπου.
Το βράδυ δεν βλέπει καθόλου όμως.

Last edited by a moderator:

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
Τασο καλη δυναμη...γιατι και ο σκυλος σου απο σενα παιρνει κουραγιο κι αυτος και συνεχιζει τον αγωνα...Και καθε φορα που τον αγγιζεις και νιωθεις την καρδια του να χτυπαει ξερεις οτι αξιζει τον κοπο...
Και γω καθε φορα που χανω ενα φιλο λεω ποτε πια...αλλα δε λεει η ζωη χωρις αυτους...
Ευχομαι να τα καταφερετε μαζι...κουραγιο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3