Sos!Σκύλα με αιμορραγία & κουτάβια


Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
ΕΔΩΣΑ ΗΔΗ ΤΟ ΤΗΛ.ΜΙΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΑΥΡΙΟ Η Κ.ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΑ ΝΑ ΨΕΚΑΣΕΙ ΜΕ FRONTLINE ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΛΙΧΙΑ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΙΜΟ(Η Κ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ CHOW CHOW).
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΈΙ 'Η ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Κ.ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ
ΣΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ FOTO ΜΙΑ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ.
ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ 2 ΣΚΥΛΙΑ)
ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΕΝΟΣ ΦΥΤΟΥ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΨΩ.
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΦΑΓΗΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ, ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 2 ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΧΕΙ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΙΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΙΜΕΝΗ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΙΜΑ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΛΕΙΠΕΙ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΨΕΚΑΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΙΝΩ ΑΝΤΙΒΙΟΣΗ ΛΟΓΟ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ mail ([email protected]) Η ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 6973440661

 






Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Σήμερα το πρωϊ ξαναπήγαν τη σκύλα σε κτηνίατρο,όπου κ παραμένει.
Δυστυχώς έχει ερλιχίωση,πυρετό και αιμορραγεί απ τη μύτη.Είναι σε κρίσημη κατάσταση.:(

Τα κουτάβια θα τα αναλάβει το ΚΑΖ,θα τα μεταφέρω σήμερα.Μακάρι να γίνει καλά κ η μαμά..Την περιμένουν κι αυτή...:(

Ηδη ένας φίλος μας πρόσφέρε πολύτιμο ποσό για στείρωση,αν γίνει καλά,εμβόλια και αποπαρασίτωση αυτής κ των κουταβιών και για την τροφή τους...Ευχαριστούμε πολυ.
 




Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Η σκυλίτσα χρειάζεται αίμα!

Αν κάποιος έχει γερό και υγιές σκυλί να δώσει αίμα παρακαλώ πείτε μου.
Θα ρωτήσουμε και 2ο γιατρό,για να μαστε σίγουροι.O κτηνίατρος είναι Περιστέρι.
Θα δώσουν κ 2 απ τα δικα μου σκυλιά.(Τα αλλα 2 είχαν καλαζαρ,δεν κάνει.)

sos!φεύγω απ το pc τώρα,please στείλτε mail ή 6945 139859 αν μπορείτε να δηλώσετε ότι θα δώσετε αίμα!

Κλειάννα
 
Last edited:


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΙΝΩ ΑΝΤΙΒΙΟΣΗ ΛΟΓΟ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ

να πω κατι πανω σε αυτο, επειδη το εχω διαβασει κι αλλες φορες.
(ισως ειναι ασχετο με το συγκεκριμενο τοπικ, αλλα επι τη ευκαιρια το λεω)
γνωριζω οτι οσοι γιατροι ειναι φιλικοι με τον θηλασμο στους ανθρωπους, ειναι ενημερωμενοι και γνωριζουν τα φαρμακα που ειναι συμβατα με θηλασμο ..ολα σχεδον τα φαρμακα που πρεπει να παρει μια μητερα, μπορουν να αντικατασταθουν απο αλλα, συμβατα.(υπαρχει λιστα)
οι κτηνιατροι, δεν το εχουν αναφερει αυτο ποτε? κατευθειαν με μια αντιβιωση, να κοψουν το γαλα?
επισης θα εκπλαγειτε οταν μαθετε ποσα απο τα φαρμακα που θωρουν οι ανενημερωτοι γιατροι, οτι δεν μπορουν να διδονται σε θηλασμο, ειναι απολυτως ασφαλη..αλλα εκτος απο την αμαθεια τους, η διακοπη του θηλασμου ειναι και η ευκολη λυση (και με οικονομικες προεκτασεις βεβαιως.......)
 
Last edited:




Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Ενημέρωση-Ιατρικό ανακοινωθέν:p

Από χθες το πρωϊ λοιπόν η σκυλίτσα είχε μεταφερθεί σε γιατρό στο Περιστέρι,λόγω αιμορραγίας απ τη μύτη.
Λόγω των τσιμπουριών που είχε και των συμπτωμάτων,ο κτηνίατρος είπε ότι έχει ερλιχίωση.Της έγιναν εξετάσεις αίματος,και έχει όντως 1/400,για την οποία ήδη παίρνει φάρμακα.

Ο κτηνίατρος αυτός δεν μπορούσε μέχρι τις 6 το απόγευμα να σταματήσει την αιμορραγία,ούτε να ρίξει το πυρετό της που έφτασε σε κάποια σημεία μέχρι και 40.Οταν πήγαινε 39,χαιρόμασταν....

Της έκανε αδρεναλίνη,ατροπίνη,κορτιζόνη,ορό και calmivet.Ναι μεν αυτά βοήθησαν να αναπλαστούν τα λευκά αιμοσφαίρια,τα οποία είχαν πάει στα 17000,όμως ο οργανισμός της έπαθε σοκ.

Μεταφέραμε τη σκυλίτσα σε κτηνίατρο του ΚΑΖ στην Κηφισιά,όπου σταμάτησε άμεσα η αιμορραγία και της έγινε μετάγγιση αίματος.(Στην τελευταία φωτογραφία θα δείτε την υπερήφανη αιμοδότρια,τη Λώρα μου!:p)Ο αιμοτοκρίτης της Chow chow είχε πέσει στο 8!

Η μετάγγιση πήγε πολύ καλά.Δεν χρειαζόμαστε άλλο αίμα,ήταν επείγονγια χθες,σας ευχαριστώ όλους όσους προσφέρετε τα σκυλιά σας ακόμα σήμερα...!Ακόμα και η chrisadult την μόλις 8 κιλών Μπουμπού!(Τα σκυλία πρεπει να ναι πάνω απο 25 κιλά για να δώσουν αίμα και όσο πιο νέα γίνεται,για να ανανεώσουν εύκολα το αίμα,και φυσικά να μην έχουν καλαζάρ,ερλίχια ή κάτι άλλο.)

Το σκυλί παρέμεινε σε ορό όμως,και συνεχιζόταν ο υψηλός πυρετός τον οποίο προσπαθούσαμε να ρίξουμε με βρεγμένες πετσέτες και πάγο στις πατούσες της.


Αιμορραγία είχε και από τον κόλπο της,καθώς και πολλές οσμές και υγρά.
Η κτηνίατρος φοβήθηκε μήπως έχει μείνει κάποιο κουτάβι μέσα της κ έχει πάθει σηψαιμία.Την μεταφέραμε λοιπόν σε άλλο γιατρό στη Ν.Ερυθραία,που συνεργάζεται με το ΚΑΖ,και της κάνανε υπέρηχο.Ευτυχώς δεν έχει κάποιο μωρό,γιατί τότε σήμερα θα πρεπε να γίνει εγχείρηση,πράγμα πολύ επικίνδυνο,με τόσο λίγο αίμα και πυρετό.
Έχει όμως ενδομητρίωση,και κάποια στιγμή,μόλις είναι καλύτερα θα της γίνει εγχείρηση,αναπόφευκτα.

Να πω εδώ ότι η σκυλίτσα είχε αφεθεί κυριολεκτικά στα χέρια μας,στον δε υπέρηχο αποκοιμηθηκε εξαντλημένη και..ροχάλιζε όσο μας έφευγε η μέση να την κουβαλάμε απ το αυκοκίνητο στο κτηνίατρο κ πάλι πίσω..:D

Στις 10 το βράδυ που ξαναγυρίσαμε στην κτηνίατρο της Κηφισιάς,το σκυλί σηκώθηκε,μας κούνησε την ουρά του και έφαγε μόνη της και με πολλή όρεξη!!!Εψαχνε και τα κουτάβια της,τα οποία είναι δύο αρκουδια σκέτα!!!Αλλα δε τ αφήσαμε να τη θηλάσουν.

Το βράδυ πέρασε πολύ καλά στο κτηνιατρείο και μέχρι την Παρασκευή θα πάει στο σπίτι της κοπέλας που τη βρήκε.Μετά,θα πάει στο ΚΑΖ,αν όλα είναι καλά.
Θα πάρει και galastop για να σταματήσει το γάλα.

Το σκυλί επίσης έχει και microchip.Επικκοινωνήσαμε με τον ΠΚΣ,μας έδωσαν τα στοιχεία.Ο δε κτηνίατρος τους,κατάλαβε για ποιό σκυλί πρόκειται,αλλά δεν γνώριζε τίποτα για απώλεια ή κλοπή του...Μάλιστα οι ιδιοκτήτες έχουν και μια Περσική γάτα.Ελπίζουμε να μην έχει την ίδια τύχη με την σκυλίτσα...
Το ΚΑΖ επικοινώνησε μαζί τους και δήλωσαν ότι τους το είχαν κάνει δώρο,όμως είχε πολλά έξοδα και έτσι το χάρισαν σε γνωστό τους,εδώ και 1 χρόνο............
Τώρα θα υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση ότι το σκυλί είναι στο ΚΑΖ και ότι δεν έχουν καμία απαίτηση κλπ. και πλέον όταν γίνει καλά,θα δοθεί σε νέα οικογένεια.

Η μικρή αρκουδίτσα στάθηκε τυχερή,αν και έχει ακόμα δρόμο μπροστά της για να συνέλθει.Ομως,κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε γι αυτήν και ήταν πραγματικά συγκινητικό το ενδιαφέρον όλων.

Ευχαριστούμε,λοιπόν,πολύ και κυρίως η σκυλίτσα και τα κουτάβια της:

-την Κική και την Κέλλυ,που τα βρήκαν και ενδιαφέρθηκαν για την τύχη τους,αντί να τους δίνουν καμιά κονσέρβα κάθε μέρα και να αρκούνται στο να λένε ''αχ τα καημένα'' και ανέλαβαν την μεταφορά τους όπου κ αν χρειάστηκε

-την κ.Βάνα Θεοδωρίδου,του ΚΑΖ,για την άμεση δράση της,στο να φιλοξενηθούν τα ζώα και για τους κτηνιάτρους που όχι μόνο μας ''σύστησε'',αλλά και ήταν παρούσα και η ίδια εκεί,μιλωντας γλυκά στην σκυλίτσα ενώ στο σπίτι της πλέον βρίσκονται τα δύο αρκουδοκούταβα

-την κτηνίατρο κ.Ειρήνη Κανελλοπούλου,στην Κηφισιά,για την φροντίδα και το ενδιαφέρον της προς τη σκυλίτσα,που χρέωσε μονάχα τη μετάγγιση,με εκπτωση

-τον κ.Μανώλη από το κτηνιατρείο του κ.Στεφανίδη στη Ν.Ερυθραία,επίσης για το ενδιαφέρον του,παρά το χαμό που γινόταν, και για τον υπέρηχο

-τον Λευτέρη με την Ζήνα τη ροτβαιλερίνα για το ποσό που προσέφερε

-την Rottie για την προσφορά της να μεταφέρει το ζώο αν χρειαστεί και για τυχόν οικονομική βοήθεια(έχεις Pm...:p)

-καθέναν από σας για το ενδιαφέρον σας,για την προσφορά σας να φιλοξενείσετε τα κουτάβια,να δώσει αίμα το σκυλί σας ή απλά να δείτε πώς πήγε η μετάγγιση...:DΧριστίνα,Χριστιάννα,Πάνο,κ.Καλλέργη....κι άλλοι πολλοί....

Και φυσικα τη ΛΩΡΑ που μας έδωσε αίμα και απ τα δύο ποδαράκια,υπομονετική και καλοπροαίρετη όπως πάντα και έσκουξε λιγάκι μόνο και μετά έτρεχε στα κουταβάκια να δει αν είναι καλά!
(Δε θα παινέψουμε την οικογένεια?????:D:D)

Ευχαριστούμε και τον κ.Κιλτίδη που μας κάνει ''παράνομους'' όταν μαζεύουμε σκυλιά σαν την Ίρμα και τα κουτάβια της και θα τολμήσουμε να τα δώσουμε και για υιοθεσία!Τς τς τς...
ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ?Η απάντηση είναι πάντα η ίδια:Δεν έχουμε πρόγραμμα,μόνο για στείρωση μπορουμε,όχι τα κουτάβια κλπ...Είναι τα πρωτοποριακά μέτρα του...:mad:

Αυτό όμως με το οποίο θέλω να κλείσω(προς το παρόν) είναι ένα συμπέρασμα απ αυτήν την εμπειρία:
Πώς αν ενδιαφερόμαστε για το κάθε ζωάκι που βλέπουμε να υποφέρει,κάνοντας το λιγότερο που μπορούμε,πχ μια μεταφορά μόνο,μπορούμε να σταματήσουμε τον πόνο τους,αντί απλά να τα κοιτάμε.

Πώς μπορεί να συνεργαστεί ένας φιλόζωος με ένα Σωματείο,αν είναι διατεθιμένος να δώσει κάτι κ αυτός.Οχι μόνο χρήματα.Μια μεταφορά,μια φιλοξενία,ένα frontline στην τελική...Και όχι απλά να απαιτεί να έρθει το Σωματείο λες και είναι η ''ΚΡατική υπηρεσία αδεσποτων'' να το παρει,να το τρέξει,να πληρώσει,να φιλοξενησει,να το δώσει για υιοθεσία.Χρειάζονται πάρα πολλά!Ομως αν ένας κάνει την αρχή,βρίσκονται 10 μετά να βοηθήσουν!

Τα κορίτσια φάνηκε απ την αρχή ότι θα δίνανε αυτόν τον αγώνα,απλά θέλανε πληροφορίες,μια ακρη,εναν καλο κτηνίατρο..Οχι να το ''φορτωσουν'' σε κανέναν.
Αυτό πρέπει να γίνει παράδειγμα,στους πολίτες.Καντε κατι,φιλοξενείστε το ή αναλαβετε τη μεταφορά του και θα βρεθούν άλλοι για τα υπόλοιπα....:)

Με αισιοδοξία λοιπόν...
Κλειάννα

Υγ:Τη σκυλίτσα τη λένε Ιρμα..Πολυ θελουμε να την πούμε Lady,αλλα θα δουμε..

Απολαύστε τις φωτο ....,
 
Last edited:


Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Iρμα-μετάγγιση



Iρμα :-D



Αρκουδάκια!Domeniko & Kelly...

Το ξανθό είναι αρσενικό και είναι ο Domeniko,το σκούρο είναι θηλυκό και είναι η Kelly...

Τα κουτάβια είναι 1 μηνός,τρώνε ειδικό γαλα μονα τους απ το μπωλ.Θα μεινουν μαζι για τουλαχιστον ενα μηνα ακομα,για να κοινωνικοποιηθούν και να αποπαρασιτωθούν και μετά θα δοθούν για υιοθεσία.Είναι παιχνιδιάρικα κ γλυκύτατα.Ο Domeniko είναι λίγο γκρινιάρης...
 






dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά.Μακάρι όλα τα ταλαιπωρημένα αδέσποτα σκυλάκια να έχουν τη τύχη της.Τα μικρά είναι πολύ αρκουδάκια... μια σκέτη γλύκα :p !!!
Παρεπιπτόντως να πω ότι ο γιατρός στην Ερυθραια είναι ο γιατρός μου :D:)
 




Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Xθες το απόγευμα η σκυλίτσα πήγε κ πάλι στη κτηνίατρο για να την ελέγξει.
Δυστυχώς,ο αιματοκρίτης παραμάνει χαμηλός,μόλις 10,αλλά δε μπορεί να γίνει κι άλλη μεταγγιση,πριν την Τρίτη...
Παρόλαυτα,έχει καλά λευκά αιμοσφαίρια απ'ότι λέει η γιατρός και δείχνουν ότι αυξάνονται(που είναι καλό).

Παίρνει όλα τ απαραίτητα φάρμακα για την ερλιχίωση,galastop για να σταματήσρι το γάλα,κορτιζόνη κλπ.

Την μεταφέραμε λοιπόν στο ΚΑΖ.
Ηταν αρκετά σφιγμένη αλλά το κλουβί της είναι ήσυχο και θα ηρεμήσει σιγά-σιγά.
Είναι πολύ αδυνατούλα δυστυχώς η καημένη.Παρότι έχει τόσο τρίχωμα,μετράς τα πλευρά της!
Εβγαλα μόνο μια φωτό γιατί νυχτωνε και δεν φαινόταν καλά ουτως ή αλλως,είναι στον εσωτερικό χώρο του Καταφυγίου.


(Τα κουτάβια παραμένουν στο σπίτι της κ.Βανας.Δεν μπορούν να μπουν με τη μαμά για να μην την θηλάσουν.)

Ας της ευχηθούμε καλή ανάρρωση..:D
 










orbital

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2008
72
0
Η μαμα ειναι κουκλα, πιστευω οτι δεν θα δυσκολευτει να βρει σπιτι :D

Καλη επιτυχια της ευχομαι
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981