SOS! Το κουτάβι μου δεν τρώει!

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Να ρωτήσω εάν επιτρεπεται... γιατί φαρμακευτική τροφή?
Βασικά τώρα παρατηρησα ότι είναι φαρμακευτική τροφή....:mad:

Πήγε η κοπέλα και τις σύστησε ο κτηνίατρος οτί αυτή είναι καλύτερη .
τελικά πήγα χτες και του πήρα την ίδια τροφή που έτρωγε και πρίν και είναι λιγο καλύτερα απο όρεξη.

τώρα μας μένει και το grooming σε δεκα μέρες να ελαφρώσει λίγο απο την ζέστη :cool:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Αυτό που φορτώνουν το σκύλο με φαρμακευτικές τροφές άνευ λόγου ποτέ δεν το κατάλαβα... καλά έκανες! Γιορκι δεν έχεις...?? Μη το κάνεις γουλί ... δεν θα το ελαφρύνεις ιδιαίτερα όσον αφορά τη ζέστη και θα διευκολύνεις και την πρόσβαση σε ότι έχει περισσότερο από 4 πόδια. Πριν λίγες μέρες μίλαγα με κοπέλα που έχει τα Γιόρκι της full coated και στη μία βρήκε δύο τσιμπούρια τα οποία και τα δύο δεν είχαν καταφέρει να βρουν δίοδο προς το δέρμα... καθότι είχαν μπλεχτεί στο μαλλί!!

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
yorkie πρώτο μποι όμως. το περνάς και για westie χαχααχ :D

δεν το πήρα καν χαμπάρι οτι ειναι φαρμακευτικη η τροφή. απλά λεω θα ειναι η γενικη της royal canin για μικρόσωμα.

αυτά τα τσιμπούρια ακουώ πολυ έξαρση τώρα τελευταία. τον ψάχνω καθημερινά γιατι τον παρατηρώ που πάει και τριβεται σε οτι τοιχο η καναπε βρει αλλα δεν βρίσκω κάτι.

ποιο πολύ για το Looks θα γίνει το groom και οχι για την ζέστη :)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Χαμός γίνεται με τα τσιμπούρια... δεν τα προλαβαίνουμε! Πάντως για να είμαι ειλικρινής κι εμένα την έχει πιάσει μετά την έκθεση μία ανεξήγητη φαγούρα και δεν βρίσκω τίποτα. Ε, αφού θα γίνει που θα γίνει, αν μη τι άλλο θα τσεκάρεις πιο εύκολα εάν "περπατάει" τίποτα πάνω του. Και για να επανέλθω στο θέμα μας, πάλι καλά που είδες ότι είναι φαρμακευτική (κι εμένα έχουν προσπαθήσει να μου την πουλήσουν ... ). Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής της ξεκίνησα λίγο σολομέλαιο στο φαγητό γιατί με τη ζέστη θέλω να βοηθήσω και την τρίχα της και επανέφερε την αρχική της όρεξη, δεδομένου ότι κι εμένα μειώθηκε λόγω ζέστης. Σαν μουρλή έπεσε στο πιάτο της....