SOS για τα ματακια της μικρησ μου.

Maya Rott

Member
7 Νοεμβρίου 2009
7
0
ΠΕΡΑΜΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Η μικρη εχει παρουσιασει εδω και 10 περιπου μερες στα ματακια της κατι σαν ερεθισμο και εχει αραιωθει το τριχωμα της, δεν βλεπω να το ξινει καθολου. Την πηγα γιατρο και μου ειπε ποσ δεν ειναι κατι για να την φορτοσουμε με φαρμακα. Τι να κανω?
Νομιζω οτι εξαπλωνεται ο ερεθισμος.

Ευχαριστω

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν έχεις αμφιβολίες για τη διάγνωση που σου έκανε ο κτηνίατρος μπορείς και πρέπει να πας να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον άλλο!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν έχεις αμφιβολίες για τη διάγνωση που σου έκανε ο κτηνίατρος μπορείς και πρέπει να πας να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον άλλο!
;)

Mια η αλλη ..κανενας δεν μπορει να σου υποδειξει φαρμακευτικη αγωγη ή διάγνωση, αφου ειναι αδυνατον μεσα απο μια οθονη.., ειναι δεν ειναι ..καποιος απο εδω γιατρος..:)

Maya Rott

Member
7 Νοεμβρίου 2009
7
0
ΠΕΡΑΜΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Μπουζουριασα σήμερα τη Maya και πήγα για 3η γνώμη σε γιατρό. Μου είπε πως είναι συνηθισμένο και ίσως είναι από το στρεσάρισμα είτε από τα εβμόλια είτε από τις βόλτες που τη βγάζω. Δεν ειναι κατι ανυσηχιτικο και οτι με μια αγωγή με 2 ενέσεις θα είναι μια χαρά. Μου πρότεινε να την αφήσω για λιγο ακόμα μήπως και υποχωρησει απο μονο του.

Ευχαριστώ όσους μου απαντήσατε.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το χαμομήλι το λένε πολλοί για καθάρισμα μικρο-ερεθισμών και φυσικά από τσίμπλες, τόσο για σκύλους όσο και γι' ανθρώπους. Θυμάμαι ότι είχα πάθει μια ίωση μικρή που συνοδευόταν με ερεθισμό στα μάτια και εκτός των φαρμάκων (ήταν σοβαρός ερεθισμός), ο γιατρός είχε πει χαμομήλι. Τέλος χρησιμοποιώ χαμομήλι για καθαρισμό των ματιών του Μουφ έτσι και τσιμπλιάσει ιδιαιτέρως. Δε συμβαίνει συχνά, αλλά καλό κάνει, όχι κακό. Εν παση περιπτώσει, δοκίμασε να δεις τι θα γίνει και αν δε δεις βελτίωση, ξαναπήγαινε. Οι ενέσεις τι υποτίθεται κάνουν?

Maya Rott

Member
7 Νοεμβρίου 2009
7
0
ΠΕΡΑΜΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Δεν ήξερα να ρωτήσω εάν οι ενέσεις είναι κορτιζονης. Άρχισα να της κάνω καθαρισμό με χαμομηλι. Θα κάνω για τρεις τεσσερεις μέρες και βλέπουμε πως πάμε.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48