SOS κτηνιατρο Αθηνα (αμπελοκηπους; )

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Ναι δεν ειναι για μενα αλλα εκει που ειναι δεν θα τραβουσε προσοχη εγκαιρα κ εκρινα οτι μπορει κ να επειγει:

Καλησπέρα σας, είναι μεγάλη ανάγκη και δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Απόψε η σκυλίτσα μου στη βόλτα , έκοψε το λουρί και πετάχτηκε στο δρόμο. Την κτύπησε αμάξι, το σκυλί σηκώθηκε και έτρεξε τρομαγμένο, εφτασε μονο του στο σπίτι . Δεν δείχνει να εχει κάτι, έκανε όμως λίγο εμετό , υγρά με μια ίνα αίματος. Παίρνω τηλεφωνο τον κτηνίατο και το έχει κλειστό. Δεν ξέρω τι να κάνω.
Μένω αμπελοκήπους κοντά στο μετρό πανόρμου. Πήρα τηλ στο αττικο νοσοκομείο μου είπαν να το πάω εκει αλλα ουτε την διαδρομή ξέρω ούτε μπορώ να το έχω μονη στο αμάξι και να οδηγω.

• Like
Reactions: Orilis and ghelly

tinak

Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
11
4
55
μιλησα στο τηλ με εναν κτηνιατρο στην καλλιθεα μου ειπε να την παρακολουθησω τη νυχτα και να την παω το πρωι. Έζει κανεις χρησιμοποιησει ποτε pet-taxi? Ξέρετε καθολου ποσο κοστιζει?

tinak

Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
11
4
55
Και πάνω στον πανικό μου δε σας ευχαριστησα... Σας ευχαριστω όλους για την αμεση βοηθεια και το ενδιαφερον σας

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Και κανονικό ραδιοταξί μπορείς να καλέσεις και απλά να ενημερώσεις από πριν ότι έχεις σκύλο
Εύχομαι όλα να πάνε καλά

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Δεν έχω προσωπική άποψη, τα παρακάτω από φίλη έχει χρησιμοποιήσει (αυτό και άλλα):
http://eshipbroker.wix.com/taxigr

Της είχε φανεί αρκετά καλό, και σχετικά φθηνότερο από άλλα αντίστοιχα που είχε χρησιμοποιήσει. Από τις εμπειρίες της ίδιας φίλης, όποιο ταξί και να χρησιμοποιήσεις φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ακριβώς τί θέλεις από το τηλέφωνο. Π.χ. δώσε πληροφορίες για το μέγεθος του σκύλου, αν έχεις box, αν θέλουν να πάρεις κάποιο σεντόνι /προστατευτικό για το κάθισμα, αν/πόσο στοιχίζει η αναμονη κλπ.

Περαστικά και σιδερένια!

tinak

Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
11
4
55
Καλημέρα, η σκυλιτσα ειναι καλα, κοιμηθηκε ηρεμα , ξυπνησε κατα τις 6.00 οπως παντα και ηθελε βολτα. Την πηγα , ειναι ζωηρή όπως συνήθως. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον κτηνιατρο που την πηγαινω. Σάββατο δεν δέχεται κανονικά στο κτηνιατρείο και το κιν το έχει κλειστό. Δε θα ήθελα να την πάω αλλού γιατί δε θέλω να τη βάλω στο αμάξι, δεν της αρέσει και ταλαιπωρείται. Επιπλέον σκέφτομαι και τα έξοδα. Αυτές τις μέρες οικονομικά είμαι τσιμα τσιμα. Ο γιατρός που μίλησα χθες το βράδυ μου είπενα την πηγαινα αν ανησυχούσα πολύ αλλά οταν του είπα ότι κοιμάται μου είπε να την παρακολουθώ και αναλόγως τις αντιδράσεις της βλέπουμε , να την πάω το πρωί. Αυτά. Εγώ ακόμη το σόκ δεν το έχω ξεπεράσει, δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα και συνειδητοποιώ πόσο πολύ τελικά το αγαπάω αυτό το πλασματάκι.

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Περαστικα στο κοριτσι σου.Παντως πιστευω οτι καλο θα ηταν να την δει ενας κτηνιατρος για καθε ενδεχομενο,θα ειναι μεγαλυτερη ταλαιπωρια να εχει κατι και να χειροτερευει απο το να μπει στο αυτοκινητο;).Οσο για το οικονομικο μπορεις να του τα δινεις σιγα σιγα.

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Πήγαινε στον κτηνίατρο είτε τονν δικό σου είτε όποιον άλλο βρεις, ανεξάρτητα του πώς δείχνει το ζώο εξωτερικά ας το δει κι ένας γιατρός να αποκλείσει τυχόν εσωτερική βλάβη. Το ότι δεν της αρέσει το αυτοκίνητο μην το λαμβάνεις υπόψη σου όταν συντρέχουν λόγοι υγείας. Καταλαβαίνω και το οικονομικό και δε μου πέφτει λόγος στο πορτοφόλι σου, αλλά θα μου επιτρέψεις να πω ότι όταν υπάρχει πρόβλημα υγείας αναγκαστικά κάνουμε τα αδύνατα δυνατά.
Και όταν βρεις τον κτηνίατρό σου, συζητείστε επίσης πώς ακριβώς θα μπορείτε να επικοινωνείτε εκτός των ωρών εργασίας του. Προφανώς δε θα μπορεί να είναι διαθέσιμος 24/7, αλλά να τον ψάχνεις από την Παρασκευή το βράδι και να μην το έχεις βρει ακόμα το Σάββατο πρωί δυσκολεύει λίγο τα πράγματα.

tinak

Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
11
4
55
Βρήκα μόλις τον κτηνίατρο που την παώ. Είναι εκτός αθηνών λόγω εκλογών. Του περίεγραψα την εικόνα της μικρής. Μου είπε ότι αφού δεν κουτσαίνει , δεν κάνει εμετούς, δεν είναι ληθαργική σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει ανησυχία. Μου είπε να ελέγχω τα ούλα της κι αν δω μην τυχόν ασπρίζουν. Τα κοίταξα , ειναι φυσιολογικά. Μου είπε πως αφού δεν υπάρχει εξωτερικό κτύπημα , δε μπορούμε να ελέγξουμε αυτή τη στιγμή εσωτερικά. Το πρώτο 48ωρο είναι κρίσιμο. Μου είπε να επικοινωνήσω οποιαδηποτε στιγμή αν τυχόν χρειαστεί κι ότι επειδή λείπει να έχω υπόψη μου το αττικό νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
To Αττικό είναι καμμιά ώρα δρόμος. Τα δύο που σου έβαλα, είναι στα 15 λεπτά το πολύ και εικάζω, πιο οικονομικά από το Αττικό. Για το Animal Center έχω ακούσει τα καλύτερα, χωρίς ξαναλέω να έχω προσωπική άποψη. Το λογικό είναι, να επικοινωνήσεις τουλάχιστον με τα δύο αυτά, και να τσεκάρεις, αν θα μπορείς να τα βρεις σε επόμενη ο μη γένοιτο, περίπτωση ανάγκης, ανά πάσα στιγμή. Δεν συζητώ ότι εννοείται ότι θα βάλεις τον σκύλο στο αμάξι σου, σε τέτοιο ενδεχόμενο προκειμένου να χάσεις χρόνο και χρήμα, ψάχνοντας ταξί. Για το οικονομικό δεν μπορώ να σου πω τίποτα. Ολοι το αντιμετωπίζουμε, αλλά σε τέτοιες στιγμές δεν έχεις επιλογή. Εχε κανά φίλο stand by που να μπορεί να σου δανείσει σε ώρα ανάγκης.

• Like
Reactions: Pitsinaki

tinak

Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
11
4
55
Για το αττικό είπα κι εγώ στον κτηνίατρο, ότι είναι μακριά. Τα δύο που μου έδωσες τα εβαλα στα αγαπημένα να τα έχω για κάθε ενδεχόμενο. Για τα χρήματα, τι να πω, δε θα δισταζα καν να διαθέσω τα λιγα που έχω να περάσω αυτες τις μέρες. Αν ήμουνα σιγουρη οτι θα με φτάσουν θα πηγαινα αμέσως χθες το βράδυ χωρίς δεύτερη σκέψη. Να σας ευχαριστήσω όλους για άλλη μια φορά που τόσο άμεσα με κατατοπίσατε και γραφετε μηνυματα ακόμη ως τωρα! Ειλικρινά ευλογώ την τύχη που σας βρήκα.

• Like
Reactions: mareco