SOS μετά τη στείρωση...

Rabella

Member
16 Μαϊου 2012
5
0
Καλησπέρα είμαι καινούργιο μέλος... Έχω ένα τζάκ ρασελ, την λένε Πατούσα κ όπως όλα τα τεριεδακια έτσι κ αυτή ειναι φοβερά ενεργητική... Όλα αυτά μέχρι χθες που της κάναμε στείρωση. Το πήρα απόφαση γιατί μου είπαν πως ειναι ότι καλύτερο για την υγεία της... Σήμερα ειναι πολυ ήρεμη κ κοιμάται όλη μέρα. Δεν έχει πιει νερό... Δεν ανταποκρίνεται με επιθυμία να παίξει .... Κ πολλά αλλά που έκανε κ σήμερα δεν κάνει.. Έχω φοβηθεί.. Ο κτηνίατρος μας δεν ειναι ανυσηχος απλά εγω θα ήθελα να δώσω αν κ άλλοι έχουν την ίδια εμπειρία...έχω πολλές τύψεις! Κοιμάται όσο όλη μέρα πέρα απο πολυ μικρά διαλείμματα.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Καθόλου νά μην ανησυχείς. Πρώτη μέρα μετά από επέμβαση θά κοιμάται δέν θά τρώει καί σαφώς δέν θά παίζει. Άφησε την ήσυχη νά κάνει ότι θέλει. Σε μιά βδομάδα θά επανέλθει πλήρως. Καί η διατροφή της κονσέρβα η κοτόπουλο καλύτερα γιά νά μην σφιχτει νά κάνει κακα. Σιδερένια.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Αφησε την στην ησυχια της ακομη. Αν θελει να κοιμηθει ας κοιμηθει. Συνηθως θελει μερικες ημερες να επανελθουν στα κανονικα τους. Εχε εσυ το νερακι κοντα της κι αν διψασει αυτη θα πιει.
Αλλα σκυλακια την επομενη ημερα ειναι περιδικια, αλλα την μεθεπομενη. :)

Και συμφωνω με τη Νασια για το φαγητο. ;)

Rabella

Member
16 Μαϊου 2012
5
0
Ελπίζω πραγματικά να αξίζει όλο αυτό που περνάει. Παίρνει τόσες πολλές μέρες? για 1 εβδομάδα θα ειναι έτσι? ευχαριστω πολυ για την απάντηση.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Αξιζει και δεν υπαρχει λογος να σου παραθεσω τα υπερ της στειρωσης επειδη προφανως τα γνωριζεις για να προβεις σε αυτην. :)

Επειδη εχω δει πολλα σκυλια μετα τη στειρωση δεν παιρνει συνηθως μια εβδομαδα. Σου λεω οτι καποια ακομη και την επομενη ημερα ειναι σαν να μην τους συνεβει τιποτα. Το καταλαβαινεις οτι κατι τρεχει απο το τροπο που προσεχουν για να καθισουν αλλα τιποτα σπουδαιο. Αλλα θελουν 2 αλλα 3 ημερες για να φερθουν φυσιολογικα. 7 ημερες μου φαινεται πολυ μεγαλο διαστημα.

Rabella

Member
16 Μαϊου 2012
5
0
Αφησε την στην ησυχια της ακομη. Αν θελει να κοιμηθει ας κοιμηθει. Συνηθως θελει μερικες ημερες να επανελθουν στα κανονικα τους. Εχε εσυ το νερακι κοντα της κι αν διψασει αυτη θα πιει.
Αλλα σκυλακια την επομενη ημερα ειναι περιδικια, αλλα την μεθεπομενη. :)

Και συμφωνω με τη Νασια για το φαγητο. ;)

Επισης την πήρα μετά το χειρουργείο πιο αδύνατη. Κορίτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις... Μέχρι τώρα νομίζω πως μόνο το δικό μου σκυλάκι ειναι έτσι... Με κοιτάει κιόλας τόσο θλιμμένα που φρικαρω". Κ απο χθες απλά την κοιτάζω.δεν μπορώ να κλείσω ματι :/

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Θα συνέλθει η μικρή σου..μόλις χθες έκανε την επέμβαση. Όταν λες πιο αδύνατη...πόσο πιο αδύνατη δηλαδή ?...μου φαίνεται κάπως αυτό...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Δεν ειμαστε ολες κοριτσια! :paletas:

Σιγα βρε παιδι μου που ειναι πιο αδυνατη απο το χειρουργειο. Λιγα ελαχιστα γραμμαρια της αφαιρεσε, εκτος κι αν ειχε ζευγαρωσει πιο πριν. :confused:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες και μην ανχώνεσε τόσο,είδη αύριο θα είναι πολύ καλύτερα!
Καλά να αδυνάτησε τόσο πολύ δε πιστεύω απλά επειδη δε έχει φάει το πιστεύεις μάλλον!
Εμένα που ότι βρει το τρώει σαν σκούπα έκανε μία μέρα να φάει και μέσα σε δύο μέρες έκανε τις κατσικιές της πάλι!!
Επέμβαση έκανε είναι λογικό να είναι έτσι!!!:)

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Αδυνατισε? Η ιδέα σου είναι μάλλον. Σίγουρα τό κάθε σκυλί έχει τους ρυθμούς του. Η δικιά μου έκανε μιά εβδομάδα γιά νά επανέλθει πλήρως. Από την δεύτερη μέρα βέβαια έτρωγε άλλα ήταν επιφυλακτική στις κινήσεις της. Ξαναεγινε κατσίκι όμως ,όπως όλα.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

Rabella

Member
16 Μαϊου 2012
5
0
Ahahahaha sygnwmi Gia ta agorakia tis pareas :rolleyes:. Itan idi Polu adunati k twra fainetai entona gt den exei faei prin k meta tis egxeirisis.... To mono pou tin ekane na sikwthei Gia Ligo Itan ena gourounopoulo pou efere I mama mou na faw gt ekana k egw nisteia mazi tis (egw Gia psuxologikous logous vevaia)... Me exete iremisei para polu k xilia eyxaristw se olous...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Θα δεις μια χαρά είναι η Πατούσα και σύντομα θα ζωηρέψει!!

Μην γράφεις γκριγκλις σε παρακαλώ απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φορυμ!
Επίσης το αλμουμ το έχεις κλειδωμένο και δε φαίνονται οι φωτο!

koudra

Active Member
18 Ιανουαρίου 2012
34
0
Μην ανησυχείς!ετσι ήταν και η δική μου και σε χειρότερη κατάσταση(έκανε και εμετούς)Εγώ της εδινα νεράκι με το χέρι μου στην αρχή γιατί ούτε να σηκώθεί δε μπορούσε!Παντως μέσα σε 10 μέρες είχε γίνει περδίκι!τώρα έχουν περάσει 5 μήνες και είναι καλύτερα από ποτέ!Το τρίχωμα της έγινε πλούσιο γυαλιστερό,δεν είναι πολύ ζηλιάρα πια με τα άλλα θηλυκά είναι λιγο πιο ήρεμη και φυσικά τέρμα οίστρος και άγχος για κουτάβια!Σιγουρα αξίζει τον κόπο!