sos.μου σκοτωσαν το σκυλο

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Καλά είναι απίστευτο. Λυπάμαι πολύ. Δεν έχω λόγια. Παθαίνεις πλάκα με αυτά που διαβάζεις. :(

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
vasoula πρεπει να κινηθεις νομικα τετοιοι ανθρωποι πρεπει να τιμωρουνται!
εισαι πολυ τυχερη που γνωριζεις ποιος το εκανε κ μπορεις να κανεις κατι.
μακαρι να ηξερα κ εγω ποιος ηταν....

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Kαταρχας , συλληπητηρια και στις δυο σας για τον χαμο των σκυλιων σας !
@Βασουλα
Γνωμη μου ειναι να το τραβηξεις μεχρι τα ακρα , δικαστικα οσο μπορεις γιατι ειναι δολοφονια , οπως ειπαν πολλοι εαν ηταν παιδι θα το χτυπαγαν!!!
Συν τις αλλης τα αυτοκινητα της σχολης οδηγων δεν επιτρεπεται να πηγαινουν πανω απο 40 χιλ/ωρα ,αρα δεν ειχε τον χρονο να αντιδρασει;
Ημαρτον!:mad::mad::mad:

noula

Active Member
2 Απριλίου 2009
28
0
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
καλημερα να πω και εγω τη γνωμη πραγματικα τα σκυλακια ειναι κριμα να βρισκουνε φρικτο θανατο αλλα ποσο φταινε η οικογενεια του για αυτο για μενα πολυ οταν ενα σκυλακι κυκλοφορει στο δρομο μονο του χωρις λουρι ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο η καθεται το σκυλι στο δρομο ακομα και στη ακρη αν ητανε το παιδι του θα το ειχανε αφησει στη ακρη του δρομου οχι βεβαια τωρα για του κυριους αυτου τη να πουμε το ιδιο απαραδεκτοι αλλα να πω κατι εδω σκοτωνουνε ανθρωπους και δε μπαινουνε φυλακη θα μπει φυλακη για το σκυλο τη λεμε τωρα στη ελλαδα ζουμε εγω τα σκυλακια λυπαμαι να ειναι ευτυχισμενα εκει ψηλα καλο του ταξιδι και ας γινουμε και εμεις πιο υπευθυνη.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
καλημερα να πω και εγω τη γνωμη πραγματικα τα σκυλακια ειναι κριμα να βρισκουνε φρικτο θανατο αλλα ποσο φταινε η οικογενεια του για αυτο για μενα πολυ οταν ενα σκυλακι κυκλοφορει στο δρομο μονο του χωρις λουρι ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο η καθεται το σκυλι στο δρομο ακομα και στη ακρη αν ητανε το παιδι του θα το ειχανε αφησει στη ακρη του δρομου οχι βεβαια τωρα για του κυριους αυτου τη να πουμε το ιδιο απαραδεκτοι αλλα να πω κατι εδω σκοτωνουνε ανθρωπους και δε μπαινουνε φυλακη θα μπει φυλακη για το σκυλο τη λεμε τωρα στη ελλαδα ζουμε εγω τα σκυλακια λυπαμαι να ειναι ευτυχισμενα εκει ψηλα καλο του ταξιδι και ας γινουμε και εμεις πιο υπευθυνη.
Βάλε και κανα σημείο στίξης αγαπητή, γιατι δε διαβάζεται η παράγραφός σου!:)

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
noula εν μερει εχεις απολυτο δικιο για το ποσο απροσεκτοι η προσεκτικοι σταθηκαμε στο συγκεκριμενο γεγονος.
στην περιπτωση μου,ο σκυλος ξεφυγε απ το σπιτι κ για ατυχια ολων μας ηταν η αυλοπορτα ανοιχτη!
ο σκυλος πρεπει να ητανε εξω το μεγιστο 1 λεπτο.ισα που περασε ατο απεναντι πεζοδρομιο κ στηθηκε να κανει την αναγκη του στην ακρη του πεζοδρομιου.
το να ξεφυγει ο σκυλος εστω κ για ενα λεπτο πιστευω λιγο πολυ εχει συμβει σε ολους μας.δυστυχως ομως ηταν κ η ατυχη στιγμη να περναει μπολντοζα.
ατυχη στιγμη δεν θεωρω ομως να ουρλιαζεις για να προειδοποιησεις τον οδηγο κ να σε γραφει εκει που δεν πιανει μελανι!
ουτε θεωρω ατυχη στιγμη να πατας ολοκληρο σκυλο κ να ακους ουρλιαχτα κ φωνες γειτονων κ να μην παιρνεις ειδηση!
οπως ειπαν πολλοι αν στην θεση του σκυλου ηταν ενα παιδακι τι θα γινοτανε?
αλλα δε βαριεσαι σκυλος ειναι ας τον πατησω...ειμαι σιγουρη οτι αυτος θα βασιστηκε στο γεγονος οτι ο σκυλος θα φοβοταν κ θα εκανε πιο εκει.
το ιδιο αντιμετωπισα εχθες με ενα περιστερι...καποιος το χτυπησε κ αυτο ζαλισμενο ηταν πεσμενο στο δρομο κ προσπαθουσε να ξαναπεταξει!πολυ ανετα ομως ο επομενος οδηγος το ειδε να προσπαθει κ το ξεκοιλιασε!κ ξερεται γιατι?γιατι πολυ απλα εστελνε μνμ απ το κινητο του....!αυτα...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εξίσου εξοργιστικό κι αυτό το περιστατικό...:mad:
Είμαστε το κυρίαρχο είδος...τι να κάνουμε... όλα τα άλλα είναι κατότερα και φυσικά ο΄χι άξια της προσοχής μας....:(:mad::(:mad:

noula

Active Member
2 Απριλίου 2009
28
0
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
φυσικα το καταλαβαινω αυτο που λες και εγω τη εχω πατησει να αφησουνε τη πορτα ανοικτη και να παει ευτυχως απεναντι η φριντα μου αλλα ειμαστε τυχεροι εγω δε λεω για σενα αλλα για το σκυλακι που το βγαζουνε βολτα χωρις λουρι και το αφηνουνε στο δρομο τελος παντων νομιζω δε βγαζουμε ακρη αλλα κριμα να πεθανει ενα σκυλακι ετσι για αυτο πρεπει ολοι να ειμαστε πιο προσεκτικοι. λυπαμαι για το σκυλακι σου τουλαχιστον εζησε ευτυχισμενο κοντα σου τη να πουμε για τα σκυλακια που πεθαινουνε μονα στου δρομους.

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
οτι δεν πρεπει τα σκυλια να κυκλοφορουν μονα τους αυτο ειναι νομος,για πολλους αλους κινδυνους,αλλα πιστευω οτι καποιοι τη βρισκουν απλα με το να σκοτωνουν τα ζωακια,απο ποντικια μεχρι σκυλους,ελαφια κτλ.δεν τους ενδιαφερει απλα γιατι τα θεωρουν αψυχα,οτι δεν εχουν συναισθημα οτι δεν νιωθουν,αν ηταν παιδι εννοειται πως ουτε καν θα πλησιαζε κοντα.
Αυτος με την μπουλντοζα στανταρ μπορουσε να σταματησει γιατι δεν εχουν και την τρελη ταχυτητα,αρα εσκεμενα εγινε.
Και αυτο με τη σχολη οδηγων επιτηδες εγινε,μπορουσε να πατησει φρενο,αραγε γιατι να υπαρχει αυτο το μεσαιο πενταλ???ισως για να το παταμε για να σταματησουμε σε τετοιες περιπτωσεις???μαλλον ναι.
Και επειδη ειμαι απο νησι και ξερω την κινηση που εχουν οι δρομοι που σε παιρνουν για να μαθεις,περναει ενα αυτοκινητο ανα 5-10λεπτα,αρα μπορουσε επισης να μπει και στο αντιθετο ρευμα,και ειχε και χρονο για να πατησει φρενο αφου η μεγιστη ταχυτητα που φτανεις με τη σχολη οδηγων ειναι τα 50-60χιλιομετρα...αρα και στις 2 περιπτωσεις αυτες εγινε επιτηδες,απλα για να το κανουν και ολα τα αλλα ειναι απλα δικαιολογιες:(

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
40 ειναι η μεγιστη (με ειχε πρηξει ο δασκαλος που γκαζωνα!!!)
και εχει και ο δασκαλος πενταλ μην το ξεχνας ,οσο μακακας να ηταν ο μαθητης ,ο δασκαλος ηταν 1000 Χ Μακακας!!!:mad::mad:

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
40 ειναι η μεγιστη (με ειχε πρηξει ο δασκαλος που γκαζωνα!!!)
και εχει και ο δασκαλος πενταλ μην το ξεχνας ,οσο μακακας να ηταν ο μαθητης ,ο δασκαλος ηταν 1000 Χ Μακακας!!!:mad::mad:
α εγω το πατουσα λιγο παραπανω εφτανα 50-60 και να βλεπεις το δασκαλο να κοπανιεται απο τα νευρα του,καθε φορα τα ιδια εγω,το ξερω οτι εχει και αυτος γι'αυτο ειπα οτι ολα ειναι δικαιολογιες το να μην μπει στο αντιθετο ρευμα,η νομιζε οτι θα φυγει κτλ.τα αν ας τα αφησουμε,γιατι αν η γιαγια μου ειχε αρ...ια θα ηταν παππους,αντε μην τα παρω με τους .......@##$$#@ που τους δινουν και διπλωματα και βγαινουν και στο δρομο και οποιον παρει ο χαρος.
μου ετυχε περιστατικο πανω στην περιμετρικη της πατρας να μπει αδεσποτο στο δρομο και πατησα φρενο για να κοψω ταχυτητα ετσι ωστε να μην τον χτυπησω και να τον αφησω να περασει,ευτυχως δεν ερχοταν αλλο αυτοκινητο εκεινη τη στιγμη,γιατι τρεχουν σαν τρελοι