***SOS***!!!! πρησμενα ματια και εξανθηματα!!!

Kazia

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2011
92
0
14
Αθήνα
Ο σκυλος μολις ηρθε απο βολτα..επεσε για υπνο..εφαγε και τι βλεπω;;;; ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΗΣΜΕΝΑ - ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΑ και να εχει εξανθηματα.. τον παιρνω και τρεχωντας χωρις δευτερη σκεψη κτηνιατρο.. του ειπα οτι ητανε βολτα κλπ.. και μου λεει απο κατι το επαθε.. απο κουνουπι τσουκνιδα; Του λεω πηρε στο στομα και ενα ποντικι απο τον δρομο αλλα εγκαιρως την μαλωσα να το αφησει.. το πρωι σαν να ειδα καποιο εξανθημα κανω.. μου λεει απο κατι το επαθε τωρα.. της κανει ενεση για το ποντικοφαρμακο..ενεση για αλλεργικο.. κολλυριο στα ματια .. πυρετος γιοκ... και αναμενουμε..εχω φοβηθει πολυ..στην αρχη υποχωρησαν τα εξανθηματα μετα την ενεση και τα ματια ξεπριστηκαν αλλα τωρα παλι βγαζει..μου εδωσε και κατι χαπια να τα παρει μετα τις 3 - 4 ωρες..δεν ξερω πως θα κοιμηθω σημερα..καθε πληροφορια δεκτη..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ψυχραιμία! Τα ποντίκια των πόλεων δεν είναι και τα καθαρότερα ζώα.... ακολούθησε την αγωγή του κτηνιάτρου να κάνει έναν κύκλο πρώτα!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Το ξέρω ότι σαν θέαμα είναι πολύ αποκαρδιωτικό, αλλά μην τρομάζεις. Θα υποχωρήσουν όλα σιγά-σιγά. Πρώτα το πρήξιμο, τα εξανθήματα θα αργήσουν πιο πολύ. Αφού τα κάλυψες όλα μην ανησυχείς

Περαστικά σας!

Kazia

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2011
92
0
14
Αθήνα
Ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση!!! Την εκανα και ενα μπανιο τωρα.. η κτηνιατρος μου ειπε ειναι αλλεργια.. θα δουμε στην πορεια απο τι γινεται αυτο..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ότι σου είπε και η Chilli είναι τρως μεγάλη ήττα αλλά ευτυχώς είναι αντιμετωπίσιμο!
Δεν έχεις δει σε άνθρωπο να γίνεται τούμπανο να βγάζει κοκκινίλες μέσα σε χρόνο ρεκόρ? Θέλει χρόνο να επανέλθει!
άντε περαστικούλια!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μάλλον σε κάτι τρίφτηκε. Αν ήταν τροφική αλλεργία θα είχες κ εμετούς με διάρροιες, όχι εξάνθημα. Οπότε προσοχή στη βόλτα!

cgri1976

Well-Known Member
απο την στιγμη που της εκανε ενεση ο γιατρος και της εδωσε θεραπεια μην ανησυχεις. οπως ειπαν και τα παιδια, το πριξημο θα της φυγει αμεσως, τα εξανθηματα πιο αργα. σημειωσε οτι μαλλον τα χαπια που σου εδωσε ο γιατρος ενδεχεται να εχουν κορτιζονη, αρα θα εχει συχνοουρια το σκυλι...
περαστικα και ολα καλα θα πανε. ;-)

Kazia

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2011
92
0
14
Αθήνα
απο την στιγμη που της εκανε ενεση ο γιατρος και της εδωσε θεραπεια μην ανησυχεις. οπως ειπαν και τα παιδια, το πριξημο θα της φυγει αμεσως, τα εξανθηματα πιο αργα. σημειωσε οτι μαλλον τα χαπια που σου εδωσε ο γιατρος ενδεχεται να εχουν κορτιζονη, αρα θα εχει συχνοουρια το σκυλι...
περαστικα και ολα καλα θα πανε. ;-)
Ναι εχουν κορτιζονι..μου το ειπε οταν ημουν κτηνιατρειο..

Kazia

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2011
92
0
14
Αθήνα
Σας ευχαριστω ολους που μου απαντησατε τοσο εγκαιρα..ητανε μια ανασα σε ολη αυτη την βαβουρα..δεν ειναι οτι καλυτερο να το περασεις..περασα το σοκ σημερα..ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν..μεχρι στιγμης τα ματακια ξεπριστηκαν αλλα τα εξανθηματα παραμενουν..και το σκυλακι εκανε τα κακα του στο κτηνιατρειο :D χαχααχα.. θα γραψω νεοτερα..

Kazia

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2011
92
0
14
Αθήνα
Καλημερα σε ολους..σας γραφω νεοτερα..χθες ο σκυλος δεν ειχε κανενα εξανθημα και τα ματια του ειχανε ξεπρηστει..το πρωι που σηκωθηκε βλεπω παλι εξανθηματα και τα ματια του πρησμενα..ειναι ανησυχω παει πανω κατω..του εδωσα ενα χαπακι απο αυτο που ειπε ο κτηνιατρος..ειναι φυγιολογικο αυτο που ξαναεβγαλε;;;

Kazia

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2011
92
0
14
Αθήνα
Το κουταβι ειναι μια χαρα, περνει την θεραπεια του τα χαπακια και δεν εχει ξαναβγαλει ποια εξανθηματα και πρησμενα ματια, μονο την δευτερη μερα αλλα με το χαπακι εξαφανιστηκαν ολα, πρεπει να ητανε απο τσιμπημα κουνουπιου!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Άντε μπράβο το μικράκι!
Όλες οι θεραπείες θέλουν τον χρόνο σου! Το αντιμετωπίσατε σωστά με τον γιατρό! Άντε καλή ανάρρωση!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
κοιτα,αν σε καθε προβλημα του σκυλου,γραφεις ετσι,θα παθω καρδιακο!!!!

περαστικα του
ολα καλα λοιπον...