SOS!

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
όταν γυρίζει το μπαλάκι προσπάθησε να του δώσεις λιχουδιά,έτσι θα αφήσει το μπαλάκι για να φάει την λιχουδιά!!έτσι οποτε έρχεται θα σου αφήνει το μπαλάκι για να πάρει λιχουδιά k εσύ θα του το ξανα πετας.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πάντως mairoula καλό είναι να κάνεις (στον εαυτό σου) προληπτικά ένα αντιτετανικό ορό μέσα στο πρώτο-δεύτερο εικοσιτετράωρο από το δάγκωμα, εκτός κι αν έχεις κάνει αντιτετανικό τα τελευταία 3 χρόνια. Απλά δεν θυμάμαι αν είναι 24 ή 48 οι ώρες, μίλα με το φαρμακοποιό που εμπιστευεσαι...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
νομίζω πως το αντιτετανικό εμβόλιο κρατάει 10 χρόνια.
Τουλάχιστον έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο πριν 2-3 μήνες.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
όταν γυρίζει το μπαλάκι προσπάθησε να του δώσεις λιχουδιά,έτσι θα αφήσει το μπαλάκι για να φάει την λιχουδιά!!έτσι οποτε έρχεται θα σου αφήνει το μπαλάκι για να πάρει λιχουδιά k εσύ θα του το ξανα πετας.
Βεβαίως βεβαίως για να μην ανοίξει μετά από λίγο καιρό ξανά topic και να λέει ότι ο σκύλος μου είναι ζητιάνος και φέρνει το μπαλάκι μόνο όταν έχω λιχουδιά, αν δεν έχω δεν ασχολείται καθόλου, θα πρέπει το στάδιο με την λιχουδιά να είναι μικρό σε διάρκεια και μετά να μεταβεί και να αντικαταστήσει την λιχουδιά με το αγαπημένο παιχνίδι...

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Σας ευχαριστώ όλους! Πάντως για την εκπαίδευση με το μπαλάκι, αυτό που έκανα ήταν να του το παίρνω απαλά και να το αντικαθιστώ με κάτι που του αρέσει, είτε μια λιχουδιά είτε ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Σας ευχαριστώ όλους! Πάντως για την εκπαίδευση με το μπαλάκι, αυτό που έκανα ήταν να του το παίρνω απαλά και να το αντικαθιστώ με κάτι που του αρέσει, είτε μια λιχουδιά είτε ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια...
Αν χρησιμοποίησες κάτι που του αρέσει τότε αυτό που προφανώς τον ενόχλησε ήταν ο τρόπος...

Θα το αφήνει και μετά θα το παίρνεις...θα του το ζητάς να στο αφήσει...αυτή είναι η επικοινωνία...να καταλάβει ότι δεν θέλεις να το διεκδικήσεις...

Ούτε απαλά, ούτε δυνατά, ούτε σιγά σιγά, ούτε τίποτα...

Ξανά και ξανά η ίδια ασκησούλα...

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Σ'ευχαριστώ πολύ, θα προσπαθήσω να το κάνω όπως μου είπες... Απλά επειδή δεν είχε αντιδράσει ξανά έτσι, υπέθεσα ότι έφταιγε αποκλειστικά το τραύμα του που αντέδρασε έτσι, αλλά ούτως ή άλλως αυτή η τακτική μου φαίνεται καλύτερη!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
βασικα,ειναι καλο να εχεις 2-3 μπαλακια διαφορετικου χρωματος κ ισως ετσι να μην χριεαστεις ουτε λιχουδιες,ουτε αλλα παιχνιδια...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
εγώ αυτό κάνω, μόλις μου φέρνει το ένα μπαλάκι της λέω άστο μόλις το αφήσει πετάω το άλλο. Έχει πιάσει πολύ :)

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Και εγώ σιγά σιγά κόβω τις λιχουδιές και του δίνω άλλα μπαλάκια. Αλλά δε φαίνεται να του αρέσουν όλα το ίδιο γιατί κυνηγάει 2 συγκεκριμένα και τα άλλα τα αγνοεί :p