όταν γυρίζει το μπαλάκι προσπάθησε να του δώσεις λιχουδιά,έτσι θα αφήσει το μπαλάκι για να φάει την λιχουδιά!!έτσι οποτε έρχεται θα σου αφήνει το μπαλάκι για να πάρει λιχουδιά k εσύ θα του το ξανα πετας.
Βεβαίως βεβαίως για να μην ανοίξει μετά από λίγο καιρό ξανά topic και να λέει ότι ο σκύλος μου είναι ζητιάνος και φέρνει το μπαλάκι μόνο όταν έχω λιχουδιά, αν δεν έχω δεν ασχολείται καθόλου, θα πρέπει το στάδιο με την λιχουδιά να είναι μικρό σε διάρκεια και μετά να μεταβεί και να αντικαταστήσει την λιχουδιά με το αγαπημένο παιχνίδι...όταν γυρίζει το μπαλάκι προσπάθησε να του δώσεις λιχουδιά,έτσι θα αφήσει το μπαλάκι για να φάει την λιχουδιά!!έτσι οποτε έρχεται θα σου αφήνει το μπαλάκι για να πάρει λιχουδιά k εσύ θα του το ξανα πετας.
Αν χρησιμοποίησες κάτι που του αρέσει τότε αυτό που προφανώς τον ενόχλησε ήταν ο τρόπος...Σας ευχαριστώ όλους! Πάντως για την εκπαίδευση με το μπαλάκι, αυτό που έκανα ήταν να του το παίρνω απαλά και να το αντικαθιστώ με κάτι που του αρέσει, είτε μια λιχουδιά είτε ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια...