SOS

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Λυκόσκυλο που δεν μπορεί να το πλησιάσει ανθρωπος, που ο κτηνίατρος προτιμά να αρνηθεί τα λεφτά σας από το να το δει, το βγάζεις από παιδί βόλτα και το κουμαντάρεις; Τι να πω τώρα...
Ακριβώς. Ο,τι να 'ναι.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Δεν είσαι τρολ. Εγώ το πιστεύω και εύχομαι να βρεις λύση για τον σκύλο σου.
Κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο,αν θες κάτσε και σκέψου ομως:
Μια κοπελίτσα, ούτε 20 χρονών, βγάζει βόλτα και κουμαντάρει έναν σκύλο 40 κιλών, ο οποίος δαγκώνει τους πάντες αν δεν γουστάρει κάτι. Επίσης η κοπελίτσα αυτή, τόσα χρόνια δεν έχει ενδιαφερθεί για να βρει λύση στο θέμα κτηνίατρος, αλλά τώρα που έχει ανάγκη ζητάει βοήθεια την ύστατη στιγμή. Όλα ορθώς καμωμενα και λογικα;;

• Like
Reactions: Aslan and Berna

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Δεν είσαι τρολ. Εγώ το πιστεύω και εύχομαι να βρεις λύση για τον σκύλο σου.
Κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο,αν θες κάτσε και σκέψου ομως:
Μια κοπελίτσα, ούτε 20 χρονών, βγάζει βόλτα και κουμαντάρει έναν σκύλο 40 κιλών, ο οποίος δαγκώνει τους πάντες αν δεν γουστάρει κάτι. Επίσης η κοπελίτσα αυτή, τόσα χρόνια δεν έχει ενδιαφερθεί για να βρει λύση στο θέμα κτηνίατρος, αλλά τώρα που έχει ανάγκη ζητάει βοήθεια την ύστατη στιγμή. Όλα ορθώς καμωμενα και λογικα;;
Συμφωνώ οτι θα έπρεπε να είχε βρεθεί λύση απο την αρχή του προβλήματος, αλλά αν δεν είναι ούτε 20 χρόνων μπορεί τόσα χρόνια να μην είχε σημασία ο λόγος της στην φροντίδα και ανατροφή του σκύλου.

• Like
Reactions: ioanna a

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Λες και δεν έχετε ξαναδεί σκύλο να αντιδράει άσχημα όταν κάποιος σκύβει από πάνω του να τον εξετάσει.
@Berna ουτε εγώ δεν χτυπάω τέτοιο σαρκασμό, θα πάθεις τίποτα.
@Haris Drazen ''κοπελλλίτσσχα'' ήθελες να γράψεις.

• Like
Reactions: bat-iris

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Δεν νομίζω να σε βοηθήσει πλέον ο κτηνίατρος που τότε είχε έρθει, δυστυχώς για αυτόν.
Πάντως να σας πω ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι σκύλος ο γιανγκούλας για να αντιδρά έτσι ...Ο δικός μας σκύλος που είχε την κατάληξη που σας έγραψα στο προηγούμενο ποστ ήταν ένα φιλικότατο ζώο και στον κτηνίατρο γινόταν άκρως επιθετική γιατί δεν την κοινωνικοποιήσαμε ποτέ με τον σωστό τρόπο από κουτάβι.

• Like
Reactions: ioanna a

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Τι από όλες τις κατηγορίες έχει σημασία! Θύμα είναι το σκυλάκι που από ότι καταλαβαίνω διαβάζοντας είναι ταλαιπώρημενο από παντού. Προτείνω νωρίς να δοκιμάσεις το calmivet με φίμωτρο έπειτα

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
@Berna ουτε εγώ δεν χτυπάω τέτοιο σαρκασμό, θα πάθεις τίποτα.
Εδώ έχουμε έναν σκύλο παραμελημένο με προφανώς σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν μπορεί να τον εξετάσει κτηνίατρος γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του, ο σαρκασμός μου σε πείραξε.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
@bat-iris δηλαδή πριν 1-2-3 χρόνια ο λόγος της δε μετρούσε αλλά τώρα θα μετρήσει, ενώ ταυτόχρονα είχε αναλάβει να βγάζει βόλτα έναν σκύλο που δεν τον κάνουν καλά ούτε οι ιδιοκτήτες του....;
@ioanna a δεν το έπιασα...:confused:

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Οταν ηταν 9 μηνών τον είχε χτυπήσει αμάξι!τον υιοθέτησα εγω και ταλαιπωρηθήκαμε ενα χρονο με το σπασμένο πόδι του!Στα 2 τον εστειλα για εκπαίδευση υπακοής και μετα τα ηλεκτροσόκ που του έκανε ο <εκπαιδευτής> τον πήρα πίσω στη μιση εκπαίδευση γιατι δάγκωσε 2 Πακιστανόυς υπαλλήλους !απο τοτε το σκυλί αγριεψε και δαγκώνει και μενα αν του βάλω φιμωτρο!(του εχει μείνει σαν κακή εμπειρία υποθέτω)

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
@bat-iris δηλαδή πριν 1-2-3 χρόνια ο λόγος της δε μετρούσε αλλά τώρα θα μετρήσει, ενώ ταυτόχρονα είχε αναλάβει να βγάζει βόλτα έναν σκύλο που δεν τον κάνουν καλά ούτε οι ιδιοκτήτες του....;
@ioanna a δεν το έπιασα...:confused:
Τι να σου πω, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει σε ένα σπίτι, υποθέσεις κάνω, όπως όλοι μας.

Ilianna_tzl

Active Member
24 Ιουνίου 2016
32
8
29
Μια χαρά τον βγάζω βόλτα,το φίμωτρο δεν μπορω να του βάλω ειπα,οποτε κανένας κτηνίατρος δεν τον δεχόταν χωρις φίμωτρο !
Αμπούλες του βάζει ο πατέρας μου για παράσιτα!την ιστορία για το πόδι την ειπα γιατι τον υιοθέτησα και τον φρόντισα και δεν τον άφησα στη μέση του δρόμου!
Αυτα απο μενα !!!προτιμω να περάσω ωρα με τον σκύλο μου παρα να απαντάω σε άτομα που με επικρίνουν!καλη συνεχεια
Δεν κολλάνε μεταξύ τους αυτά τον κουμανταρεις αλλά δε μπορείς να τον πας κτηνιατρο; :( :( Ούτε να φαντάζομαι με όσα διάβασα σε τι συνθήκες ζει το μωρακι...

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Τι να σου πω, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει σε ένα σπίτι, υποθέσεις κάνω, όπως όλοι μας.
Στο μήνυμα μου που παραθεσες ,εγώ δεν έκανακαμία υποθεση. Έγραψα ακριβώς πάνω σε αυτά που είπε η ίδια η θεματοθετης...

Last edited:

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
Βρισκόμαστε στον Πειραιά.
Ειναι δύσκολο ακομα και αυτό. Το έχουμε επιχειρήσει αλλα αγρίευε. Τις τελευταίες μερες ομως ούτε γαβγίζει ούτε αντιδράει έντονα. Κινείται ελάχιστα ίσα για να αλλάξει στάση.
Αφου τις τελευταιες ημερες δεν γαβγιζει, ουτε αντιδραει εντονα οπως λες, ξαναπροσπαθησε να του βαλεις φιμωτρο, πριν να ειναι αργα και πηγαινε τον σε εναν γιατρο.
Αν κρινεται ασφαλες απο την μερια του κτηνιατρου εν αναγκη ας γινει και μια ναρκωση για να ακολουθησουν οι εξετασεις.
Και μια συμβουλη.
Επειδη διαβαζω διαφορα κουλα (βλεπε ηλεκτροσοκ κλπ) και μου πεφτουν τα μαλλια και ειμαι και νεα κοπελα και ειναι κριμα, μην ξαναπαρετε σκυλο, για το καλο του ζωντανου πανω απο ολα.
Και δεν το λεω καθολου επιθετικα.
Απλα καλως η κακως δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι καταλληλοι να προσεχουν ενα ζωο.

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Ποιο
Δεν κολλάνε μεταξύ τους αυτά τον κουμανταρεις αλλά δε μπορείς να τον πας κτηνιατρο; :( :( Ούτε να φαντάζομαι με όσα διάβασα σε τι συνθήκες ζει το μωρακι...
Ποιο μωρακι και εσυ κυρα μου!!!!!!12 χρονων σκυλαρος σου λεει!!
Τα σκυλια ειναι σκυλια οχι μωρα!φτιαξτε κανενα κανονικο μωρο κ σταμστηστε να ταλαιπωρειτε τα κακομοιρα τα ζωα...

Ilianna_tzl

Active Member
24 Ιουνίου 2016
32
8
29
Ποιο

Ποιο μωρακι και εσυ κυρα μου!!!!!!12 χρονων σκυλαρος σου λεει!!
Τα σκυλια ειναι σκυλια οχι μωρα!φτιαξτε κανενα κανονικο μωρο κ σταμστηστε να ταλαιπωρειτε τα κακομοιρα τα ζωα...
Ξεφορτώσε εκεί που φορτωσες κύριος οπως θέλω θα μιλάω δε προσβαλα κανέναν !

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Κολλάνε και παρακολλάνε...
Μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση και στο λέω με βεβαιότητα εφόσον έχω δει τον ίδιο μου τον σκύλο να μεταμορφώνεται στο ιατρείο.
Μην είστε τόσο απόλυτοι δεν γνωρίζετε τα πάντα. Υπάρχουν περιπτώσεις που πάντα από λάθος χειρισμο των ανθρώπων σκύλοι γίνονται μαινόμενοι ταύροι σε ένα κτηνιατρείο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.674
11.101
Athens
Μην είστε τόσο απόλυτοι δεν γνωρίζετε τα πάντα. Υπάρχουν περιπτώσεις που πάντα από λάθος χειρισμο των ανθρώπων σκύλοι γίνονται μαινόμενοι ταύροι σε ένα κτηνιατρείο.
Ακριβώς. Πέρυσι, γάλλος φιλικότατος και πολύ ανθρωποκεντρικός και χαδιάρης κατά τα άλλα, πήγε να μου κατεβάσει τη μούρη στον κτηνίατρο. Τον κρατούσαμε 3 για να του βγάλουμε ένα ράμμα - λες και είχε μπει μέσα του ο τύπος από το conjuring έκανε!

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Στο μήνυμα μου που παραθεσες ,εγώ δεν έκανακαμία υποθεση. Έγραψα ακριβώς πάνω σε αυτά που είπε η ίδια η θεματοθετης...
Και αν δεν υποθέτεις τότε που ξέρεις τι προσπάθειες έχουν γίνει για το θέμα κτηνίατρος; Αν το έχει αναφέρει κάπου και δεν το είδα σχωρα με.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ακριβώς. Πέρυσι, γάλλος φιλικότατος και πολύ ανθρωποκεντρικός και χαδιάρης κατά τα άλλα, πήγε να μου κατεβάσει τη μούρη στον κτηνίατρο. Τον κρατούσαμε 3 για να του βγάλουμε ένα ράμμα - λες και είχε μπει μέσα του ο τύπος από το conjuring έκανε!
Εχω δει την κτηνιατρο να διωχνει γαλλακι επειδη δεν καθοταν στο τραπεζι. Τοτε σκεφτηκα πως ηταν ενα 'μαθημα' στο ιδιοκτητη ο οποιος δεν εκανε και πολλα. Δεν μπορω να φανταστω οτι τετοιου μεγεθους σκυλος θα ηταν δυσκολο να τον ελεγξεις.

Εχω μια φιλη της οποιας η σκυλα αφηνιαζει οταν πλησιαζουν στον κτηνιατρο. Ειναι και ο λογος απ οτι λεει που εχει ακυρωσει καποιες φορες την στειρωση. Ειναι σκυλι που δε θελει καθολου να την αγγιζουν. Με φιμωτρο και κοτοπουλο, μια φορα της βαζαμε λιγο μπεταντιν. Εγω ως ψωνιο συνεχιζω να πιστευω οτι απλως της κανουν τα χατίρια και υποχωρουν πολυ γρηγορα.
Μεχρι να μου τυχει τετοιος σκυλος...

• Like
Reactions: LaCat and mareco