staff vs 1 κιλο κουραμπιέδες = 1-0

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Aχαχαχαχα!!!!!!!
Θα είχε ντέρτια το σκυλί βρε Katerina k!:D:D:D
Εύχομαι να μη σας τύχει ποτέ...το κωλόσκυλο...νόμιζα ότι έπαθε τη καρδιά του...και αυτός μόνο που δεν τραγούδαγε μέσα στο αυτοκίνητο!!!:D:D:D

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Καλά παιδιά, έχω πεθάνει στα γέλια!
Λοιπόν, η Λάμι είναι η σκύλα της κουμπάρας μου. Καρακοπριτάκι μάλλον μεγαλόσωμο, δώδεκα ετων αισίως. Την βρήκαν τα κορίτσια της να σέρνεται στο δρόμο κουτάβι, τη μάζεψαν και το σκυλί βρήκε την τύχη του , μεγάλωσε και ζει ακόμα με απέραντη αγάπη και φροντίδα!
Λοιπόν η Λάμι έχει ένα και μόνο κακό. Είναι λαίμαργη, πολύ λαίμαργη!
Μία φορά καθόμασταν στο σαλόνι και τρώγαμε πίτσα. Η Λάμι είχε ήδη φάει το φαγητό της, ωστόσο μας τριγύριζε μεσ΄τη λιγούρα. Κάποια στιγμή ορμάει πίσω απ΄τον καναπέ και βουτάει την κομματάρα που κρατούσε η κουμπάρα μου στο χέρι:D
' Αλλη φορά καθάρισε ένα ταψί καταίφι...το βούτηξε η αθεόφοβη, το΄σουρε κάτω από το τραπέζι, το άνοιξε και το εξαφάνισε σε χρόνο dt!
Το τελευταίο έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Σε ταβέρνα και φεύγουμε, η Λάμι φαγωμένη μαζί μας. Σε ένα τραπέζι προς την έξοδο, ενα κομμάτι παστίτσιο απ΄το οποίο λείπει μόνο μία μπουκιά. Και τίποτα άλλο. Για τουαλέτα είχε σηκωθεί αυτός που έτρωγε, δεν του άρεσε κι έφυγε δεν μάθαμε ποτε. Γιατί η κυρία, στα ελάχιστα λεπτά που δεν την προσέχαμε συζητώντας για το που θα πάμε μετά για καφέ, και δεν την πρόσεχε και κανείς άλλος (καλοκαιρινή ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα, το σώσε γινόταν από κόσμο), σηκώθηκε, βούτηξε το παστίτσιο και το έκανε μια χαψιά:D
Και αυτά είναι μόνο που έχω δει...μου έχουν διηγηθεί τα άπειρα ανάλογα!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Σε ένα τραπέζι προς την έξοδο, ενα κομμάτι παστίτσιο απ΄το οποίο λείπει μόνο μία μπουκιά. Και τίποτα άλλο. Για τουαλέτα είχε σηκωθεί αυτός που έτρωγε, δεν του άρεσε κι έφυγε δεν μάθαμε ποτε. Γιατί η κυρία, στα ελάχιστα λεπτά που δεν την προσέχαμε συζητώντας για το που θα πάμε μετά για καφέ, και δεν την πρόσεχε και κανείς άλλος (καλοκαιρινή ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα, το σώσε γινόταν από κόσμο), σηκώθηκε, βούτηξε το παστίτσιο και το έκανε μια χαψιά:D
ελπίζω ο ταβερνιάρης να μη ζήταγε να πληρωθεί επιπλέον:D:D:p

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Μωρέ την κάναμε κι ακόμα τρέχουμε...ρεζίλι μας έκανε το κ@λ@σκυλο...και να πεις ότι το έχουνε και στην πείνα, τέσσερεις (!!!!!!) γυναίκες το μεγάλωσαν στα ώπα ώπα!
Το περιστατικό δε έχει μείνει στην ιστορία..."θυμάσαι τότε που η Λάμι έφαγε το παστίτσιο?"...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48