Superman's Aura-malinois!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ευχαριστουμε.

φτανοντας πλεον στην ηλικια των 2,5χρονων και μετα απο τις εμπειριες μας εντος και εκτος αγωνων βλεπω οτι τα ορια εχουν στενεψει.συνεχεια ερχομαι πλεον αντιμετωπος με το γενετικο υλικο.βλεπω οτι λιγα πραγματα παιρνουν βελτιωση πλεον.
οι επιλογες ηταν δυο η παμε αργα αργα για να παιρνουμε καποια βελτιωση σιγα σιγα,πραγμα που δεν με ενδιαφερει αυτη τη στιγμη.
η παμε τρενο και οπου μας βγαλει,οποτε στα αμεσα σχεδια μου ειναι η επομενες εξετασεις και καλως εχοντων των πραγματων θα φτασουμε στο ιπο3 και μετα τελος η καριερα της πεταλουδιαρας τουλαχιστον οσον αφορα το ιπο.

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Σουπι μπραβο για την δουλεια που εχεις κανει με την αουρα και την υπομονη που εχεις και συνεχιζεις.

απο οσα εχουν δει τα ματια σου υπαρχουν σκυλοι ελληνικης εκτροφης που να πιστευεις οτι ειναι αρκετα πιο ´καταλληλοι ´ γεννετικα για τετοιου ειδους εργασια? και αν ναι που υπερτερουν?

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
μαλινουα ελληνικης εκτροφης η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ πολυ λιγα...
δεν θα ηθελα να πω πια ειναι καλα και πια οχι για πολλους και διαφορους λογους.
και για παραδειγμα το επομενο μου μαλι μαλλον θα ναι ελληνικης εκτροφης.αλλα πλεον ξερω απο που θα παρω και γιατι και απο πιες γραμμες.

με την αουρα απλα πηρα ενα μαλινουα,τελειως διαφορετικοι η λογοι που την πηρα απο αυτο που κανω σημερα.εκεινη μπορει να φτασει μεχρι ενα σημειο μετα απο απειρη δουλεια.(ευχαριστημενος ειμαι).απλα θα παει οσο παει για να μην παιδευεται παραπανω ουτε αυτη ουτε και γω

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλά για εσένα που είσαι υπερήρωας δεν είναι τίποτα, αλλά εμείς (εγώ κι ο σκύλος μου), για παράδειγμα, που δεν περνάμε ούτε απ'έξω από το ΒΗ.. Ε! Οσο και να το πεις.. Το θαυμάζω.